Innebygd Dropbox-støtte for Apple-brikke

Oppdatert Dec 18, 2023
Dropbox har innebygd støtte for Mac-datamaskiner med Apple-prosessorbrikke og drar nytte av brikkens forbedrede ytelse og effektivitet for å kjøre sømløst på Mac-enheter. Alle brukere som har enheter med Apple-prosessorbrikken, får automatisk den innebygde versjonen av Dropbox.

Vanlige spørsmål om Dropbox-støtte for Apple-prosessorbrikke

Må jeg laste ned Dropbox på nytt eller endre innstillingene mine for å få full støtte?

Alle brukere som har enheter med Apple-prosessorbrikken, får automatisk den innebygde versjonen av Dropbox. Hvis dette ikke skjer, kan du klikke på den siste stabile builden og manuelt laste ned Offline Installer-filen (Apple-chip).

Hvordan kan jeg sjekke om Dropbox er innebygd på Apple-prosessorbrikken?

Slik sjekker du om Dropbox kjører på Apple-prosessorbrikken:

1. Trykk på Command + mellomromstasten på Mac-tastaturet ditt for å åpne Spotlight-søk.
  2. Søk etter Aktivitetsmonitor.
  3. I nedtrekksmenyen som vises, klikker du på Aktivitetsmonitor.
  4. Klikk på CPU-fanen øverst i vinduet.
  5. Finn Dropbox under Prosessnavn.
  6. Gå til fanen som heter Type
    • Hvis verdien for denne kolonnen er Apple der, kjører Dropbox på Apple-chip.

Hvordan rapporterer jeg et problem eller en feil med Dropbox sin støtte for Apple-prosessorbrikken?

Du kan rapportere eventuelle problemer eller gi tilbakemeldinger til kundestøtten vår via dropbox.com/support eller i Dropbox-nettsamfunnet.