Gi Dropbox-skrivebordsprogrammet brannmur- og sikkerhetstillatelser

Dropbox-skrivebordsprogrammet trenger ingen ekstra tillatelser i et standard Windows- eller Mac-operativsystem uten ekstra brannmur, sikkerhetsprogramvare (f.eks. ESET) eller antivirusprogramvare.

Hvis du har ekstra brannmur, sikkerhets- eller antivirusprogramvare, varierer fremgangsmåten for å gi Dropbox tillatelser avhengig av operativsystemet og programvaren, men i store trekk er den som følger:

• Ignorer, tillat eller sett Dropbox på hvitelisten i innstillingene for programvaren. Hva denne handlingen kalles, varierer avhengig av programvaren. Du kan bli bedt om å gjøre dette når du laster ned Dropbox-skrivebordsprogrammet.
  • Oppdater sikkerhetsprogramvaren til den nyeste versjonen.
  • Gi Dropbox tilgang til port 80 (HTTP) og 443 (HTTPS) samt 17600 og 17603 (for å åpne filer i tredjepartsprogramvare).
  • Tillat kjøring av følgende prosesser i brannmuren eller sikkerhetsprogramvaren:
    • På Mac-datamaskiner gir du tillatelse til «Dropbox», «DropboxMacUpdate» og «Dropbox Web Helper».
    • På Windows-datamaskiner gir du tillatelse til «Dropbox», «Dropbox.exe» og «DropboxUpdate.exe».
  • Gi tilgang til mappene «.dropbox.cache», «dropboxupdate.exe» og «%TEMP%».

Les denne artikkelen for å finne ut hvordan du kobler til via et proxy-nettverk.

Les denne artikkelen for å finne ut hvordan du installerer driveren eller systemutvidelsen for smart synkronisering.