Hvordan konfigurerer jeg brannmuren min til å fungere med Dropbox?

Vanligvis trengs det ingen konfigurasjon av brannmur for å kjøre Dropbox-skrivebordsappen. Hvis nettleseren din har en Internett-tilkobling, bør skrivebordsappen kunne bruke samme tilkobling.

Hvis synkroniseringen ikke fungerer, må du imidlertid justere innstillingene til brannmuren for å gi skrivebordsappen tilgang til Internett. I de fleste tilfeller vil det å legge Dropbox til i en liste over programmer med Internett-tilgang løse problemet.

Brannmurprogrammer fungerer forskjellig, avhengig av produsenten. Se dokumentasjonen for det brannmurprogrammet du bruker for å finne riktig fremgangsmåte. Generelt sett må du kanskje gjøre følgende:

• Gi Dropbox tilgang til port 80 (HTTP) og 443 (HTTPS)
  • Åpne-knappen må ha tilgang til portene 17600 og 17603.
  • Funksjonen LAN-synkronisering må ha tilgang til port 17500 (anbefalt).
  • Legg til dropbox.com på listen over godkjente nettsteder for brannmuren, og kontroller at nettstedet ikke er svartelistet.
  • Gi *.dropbox og andre Dropbox-domener tilgang til Internett.

Finn ut mer om domenene som offisielt brukes av Dropbox.

Proxyer

Dropbox støtter de fleste proxy-servere. Hvis du bruker en proxy-server til å få tilgang til Internett, kan du spesifisere proxy-innstillingene i innstillingene for Dropbox-skrivebordsprogrammet.

Finn ut hvordan du bruker en proxy-server med Dropbox.