En oversikt over Dropbox Passwords bruddovervåking

Denne funksjonen er tilgjengelig for brukere med Dropbox Basic-, Plus-, Family- og Professional-abonnementer.

Overvåking av kontoene dine i Dropbox Passwords bidrar til å holde dem sikre. Når du aktiverer bruddovervåking, vil Passwords varsle deg når en konto knyttet til e-postadressen din blir kompromittert og det er økt risiko for at uvedkommende får tilgang til den.

I sikkerhetspanelet til Passwords kan du se hvilke av kontoene dine som eventuelt har blitt kompromittert. Du kan også se andre viktige detaljer som det kompromitterte nettstedet, dato for brudd, antall personer som er berørt, og hvilke data som potensielt ble lekket i bruddet. Du vil også bli sendt til den kompromitterte kontoens nettsted for å endre passordet ditt.

Merk: Dropbox Passwords bruker nullkunnskapskryptering. Dette betyr at vi ikke kan se påloggingsinformasjonen som er lagret i kontoen din.

Bruker du ikke Dropbox Passwords enda? Se hvordan Dropbox gjør det enklere for deg å lagre og synkronisere passord.

Slik konfigurerer du bruddovervåking

Du kan velge å aktivere eller deaktivere bruddovervåking når som helst.

Slik aktiverer du bruddovervåking:

1. Sørg for at e-postadressene dine er lagt til i Dropbox Password
  2. Åpne Dropbox Passwords-nettleserutvidelsen.
  3. Klikk på forbokstavene dine øverst til høyre. Det åpnes en rullegardinmeny.
  4. Klikk på Sikkerhetspanel i rullegardinmenyen.
  5. Klikk på Start overvåking. En bekreftelsesmelding vises.
  6. Klikk på OK.

Merk: Bare bekreftede e-postadresser kan overvåkes. For å bekrefte en e-postadresse går du til sikkerhetspanelet, klikker på Bekreft ved siden av e-postadressen og følger trinnene. E-postadresser som allerede er bekreftet, er merket med Bekreftet

Slik deaktiverer/stopper du bruddovervåking for alle kontoer:

1. Åpne Dropbox Passwords-nettleserutvidelsen.
  2. Klikk på forbokstavene dine øverst til høyre. Det åpnes en rullegardinmeny.
  3. Klikk på Sikkerhetspanel i rullegardinmenyen.
  4. Klikk på Stopp overvåking. En bekreftelsesmelding vises.
  5. Klikk på Stopp overvåking.