Slik bruker du sikkerhetspanelet i Dropbox Passwords

Oppdatert Aug 14, 2023
person icon

Dropbox Passwords er tilgjengelig for kunder med Dropbox Basic-, Plus-, Family-, Professional-, Standard-, Advanced- og Enterprise-abonnement. Hvis du er med i et team som har en forhandlet avtale eller en HIPAA BAA, må du kanskje underskrive et tillegg for å bruke Dropbox Passwords.

Du kan vise og få tilgang til opplysninger om kontoene dine i sikkerhetspanelet i Dropbox Passords, der du ser om noen av kontoene dine har vært utsatt for brudd eller har svake eller gjenbrukte passord.

Vise sikkerhetspanelet

Sikkerhetspanelet er bare tilgjengelig i Dropbox Passwords-nettleserutvidelsen. Slik får du tilgang til sikkerhetspanelet:

1. Åpne Dropbox Passwords-nettleserutvidelsen.
  2. Klikk på forbokstavene dine øverst til høyre. Det åpnes en rullegardinmeny.
  3. Klikk på Sikkerhetspanel i rullegardinmenyen. Fra sikkerhetspanelet kan du vise brudd og passordvarsler

Brudd-fanen

Under Brudd-fanen kan du se om en konto knyttet til en e-postadresse du har lagret i Passwords, er kompromittert. Hvis du vil bli varslet når en konto har vært utsatt for et brudd, kan du aktivere bruddovervåking.

Passordvarsler-fanen

Under Passordvarsler-fanen kan du filtrere kontoer etter svake, gjenbrukte eller alle passord. Du kan også sortere kontoer A–Å, Å–A eller etter passordstyrke. Klikk på kontonavnet for å vise spesifikke kontodetaljer. Du får se kontoens brukernavn, passord, passordstyrke, URL-adresse og datoen kontoen ble lagt til i Dropbox Passwords.

Bruker du ikke Dropbox Passwords enda? Se hvordan Dropbox gjør det enklere for deg å lagre og synkronisere passord.