Bruke Dropbox-nettstedet

Når du logger deg på dropbox.com, vil du ha tilgang til alle filene og mappene i Dropbox-kontoen din, samt fil- og mappeaktivitet, varslinger, kontoinnstillinger på nett, og visse verktøy og funksjoner, avhengig av abonnementet ditt.

Øverst på siden vil du se alternativer for å søke i innhold, sjekke varslinger, og få tilgang til kontoinnstillingene dine. Bruk venstre sidestolpe til raskt å navigere mellom filer, mapper og verktøy.

Søk, varslinger og innstillinger

Øverst på siden får du tilgang til:

Navigering på venstre side

På venstre side av siden får du tilgang til alle filene og mappene og bestemte verktøy. Alternativene du ser, kan avhenge av hvilken type konto du har.

Start

Klikk på Start for rask tilgang til foreslåtte, nylige og stjernemerkede filer og mapper. På sidestolpen til høyre kan du opprette nye filer og mapper samt laste opp innhold fra datamaskinen.

Alle filer

Få tilgang til alle filene og mappene du har lagt til i Dropbox-kontoen din, deriblant innhold kun på nett som administreres med selektiv synkronisering eller smart synkronisering. Bla gjennom eller sorter filene og mappene dine, og del, forhåndsvis eller åpne dem raskt.
Obs! Smart synkronisering er kun tilgjengelig for Dropbox-kunder som har Plus-, Family-, Professional- eller Business-abonnement.

• Klikk på avmerkingsboksen ved siden av navnet til en fil eller mappe, eller før pekeren over den, for å dele eller åpne den. Klikk på «» (ellipse) for å se andre handlinger
  • Klikk på navnet til en mappe for å åpne den og se oversikten og innholdet
  • Klikk på navnet til en fil for å åpne forhåndsvisningen og se kommentarer, filaktivitet og andre alternativer

På sidestolpen til høyre kan du legge til og opprette filer og mapper, anmode om filer fra andre og se mappehistorikken. Kunder med Dropbox Plus-, Family-, Professional- og Business-abonnement kan også få tilgang til Dropbox Rewind for å angre et stort antall endringer og tilbakespole en mappe, eller hele kontoen, til en tidligere tilstand.

Delt

Få rask tilgang til alle filer og mapper som har blitt delt med deg, eller som du har delt med andre

• Klikk på Nylige-fanen øverst på siden for å se delt innhold etter dato
  • Klikk på fanen Mapper eller Filer for å se delt innhold etter type
  • Klikk på fanen Koblinger for å se en liste over filer og mapper som har blitt delt med en kobling.

På sidestolpen til høyre kan du opprette nye delte mapper.

Filanmodninger

Administrer filanmodninger og sjekk hvor mange innsendere som har svart og filer som har blitt lagt til.

• Klikk på Åpne anmodninger-fanen øverst på siden for å se filanmodninger som fortsatt er på vent. Klikk på «» (ellipse) ved siden av navnet på en anmodning for å dele, redigere eller avslutte den.
  • Klikk på fanen Avsluttede anmodninger for å se filanmodninger som har utløpt eller du har avsluttet. Klikk på «» (ellipse) ved siden av navnet på en anmodning for å åpne den på nytt.

På sidestolpen til høyre kan du opprette nye filanmodninger.

Slettede filer

Få tilgang til filer og mapper du har slettet fra kontoen din, gruppert etter dato.

• Klikk på navnet til en fil eller mappe for å gjenopprette den. Hvis flere filer ble slettet samme dag, kan du velge fra en liste over filer du vil gjenopprette.

På sidestolpen til høyre kan du filtrere slettede filer etter dato, bruker, enhet og mappe.
Obs! Hvor lenge Dropbox lagrer slettede filer, avhenger av abonnementet du har. Finn ut mer om versjonshistorikk.

Paper

Finn og administrer Dropbox Paper-mappene og -dokumentene dine, i tillegg til gjøremål, varslinger og kalenderhendelser. På sidestolpen til høyre kan du opprette nye Paper-dokumenter og mapper.
Obs! Hvis du bruker den nye 2020-utgaven av Dropbox Paper, lagres Paper-dokumentene dine på kontoen din på dropbox.com, sammen med de andre filene og mappene dine. Når du klikker på Paper i venstre sidestolpe, opprettes et nytt dokument.

Transfer

Vis og administrer Dropbox-overføringer du har opprettet, og sjekk hvor mange ganger de har blitt vist og lastet ned.

• Klikk på Aktiv-fanen øverst på siden for å se overføringer som fremdeles kan lastes ned av mottakere. Klikk på navnet på overføringen for å gjøre endringer, eller klikk på «» (ellipse) for å kopiere koblingen eller slette overføringen
  • Klikk på Utløpt-fanen for å se overføringer som har utløpt. Klikk på navnet på overføringen for å se detaljer, eller klikk på «» (ellipse) for å slette overføringen

På sidestolpen til høyre kan du opprette nye overføringer. Dropbox Professional-, Business- og Education-kunder kan også tilpasse utseendet til overføringene sine med bakgrunnsbilde og logo.

Showcase

Få tilgang til og opprett Dropbox Showcase-filer, og sjekk hvor mange ganger de har blitt vist og lastet ned. På sidestolpen til høyre kan du opprette nye showcaser.
Obs! Showcase er tilgjengelig for brukere på Dropbox Professional-abonnementet, og for Dropbox Business-team på et Advanced-, Enterprise- eller Education-abonnement.

App Center

Finn, koble til og administrer tredjepartsapper slik at de fungerer med Dropbox-kontoen din.

• Søk etter bestemte apper i søkefeltet (forstørrelsesglass)
  • Bla gjennom apper etter kategori under Samlinger i venstre sidestolpe
  • Finn tilkoblede apper, utviklerinfo og andre ressurser under Administrer i venstre sidestolpe
  • Klikk på navnet til en app for å finne ut mer, eller koble den til Dropbox

Obs! Dropbox App Center er ikke tilgjengelig for medlemmer av Dropbox Enterprise-team.

Administratorverktøy

Administratorer på Dropbox Business-team kan administrere medlemmer og innstillinger i administratorverktøyet. Alternativene du ser i venstre sidestolpe, avhenger av kontotype og administratorrolle.

• Innsikt: Nøkkelstatistikk for teamets aktiviteter så vel som snarveier til vanlige administratorhandlinger
  • Medlemmer: Legg til og administrer individuelle medlemmer av teamet ditt
  • Aktivitet: Overvåk og rapporter om teamets arbeidsflyt
  • Innhold: Administrer teamets delte mapper og teammapper
  • Grupper: Overvåk og administrer både brukerstyrte og bedriftsstyrte grupper.
  • Fakturering: Administrer abonnementet ditt, vis fakturaer, endre faktureringsfrekvens eller oppdater betalingsmåten
  • Innstillinger: Endre innstillinger for hele teamet, fra medlemmer og sikkerhet til deling, apper og tilleggsfunksjoner
  • Hjelp: Tilgang til selvhjelpsressurser og kontakt Dropbox-kundestøtte