Bruke Dropbox-nettstedet

Når du logger deg på dropbox.com, vil du ha tilgang til alle filene og mappene i Dropbox-kontoen din, samt fil- og mappeaktivitet, varslinger, kontoinnstillinger på nett, og visse verktøy og funksjoner, avhengig av abonnementet ditt.

Øverst på siden vil du se alternativer for hvordan du kan søke i innhold, sjekke varslinger, få tilgang til apper og administrere kontoinnstillingene dine. Bruk venstre sidestolpe til å navigere raskt mellom filer og mapper.

Søk, apper, varslinger og innstillinger

Øverst på siden får du tilgang til:

Navigering på venstre side

Til venstre på siden har du tilgang til alle filene og mappene dine. Alternativene du ser, kan avhenge av hvilken type konto du har.

Start

Klikk på Start for å få rask tilgang til foreslåtte, nylige og stjernemerkede filer og mapper. Over fil-listen kan du opprette nye filer og mapper samt laste opp innhold fra datamaskinen.

Alle filer

Klikk på Alle filer for å få tilgang til alle filene og mappene du har lagt til i Dropbox-kontoen din, inkludert innhold kun på nett som administreres med selektiv synkronisering eller smart synkronisering. Bla gjennom eller sorter filene og mappene dine og del, forhåndsvis eller åpne dem raskt.

Klikk på nedoverpilen ved siden av Alle filer for å vise en liste med alle filene dine i venstre sidestolpe. Du kan dra og slippe filer og mapper fra hovedlisten over filer til venstre sidestolpe for å organisere filene dine raskt.

Obs! Smart synkronisering er kun tilgjengelig for Dropbox-kunder som har Plus-, Family-, Professional- eller Business-abonnement.

• Klikk på avmerkingsboksen ved siden av navnet til en fil eller mappe, eller før pekeren over den, for å dele eller åpne den. Klikk på «» (ellipse) for å se andre handlinger
  • Klikk på navnet til en mappe for å åpne den og se oversikten og innholdet
  • Klikk på navnet til en fil for å åpne forhåndsvisningen og se kommentarer, filaktivitet og andre alternativer

På sidestolpen til høyre kan du legge til og opprette filer og mapper, anmode om filer fra andre og se mappehistorikken. Kunder med Dropbox Plus-, Family-, Professional- og Business-abonnement kan også få tilgang til Dropbox Rewind for å angre et stort antall endringer og tilbakespole en mappe, eller hele kontoen, til en tidligere tilstand.

Delt

Få rask tilgang til alle filer og mapper som har blitt delt med deg, eller som du har delt med andre

• Klikk på Nylige-fanen øverst på siden for å se delt innhold etter dato
  • Klikk på fanen Mapper eller Filer for å se delt innhold etter type
  • Klikk på fanen Koblinger for å se en liste over filer og mapper som har blitt delt med en kobling.

På sidestolpen til høyre kan du opprette nye delte mapper.

Filanmodninger

Administrer filanmodninger og sjekk hvor mange innsendere som har svart og filer som har blitt lagt til.

• Klikk på Åpne anmodninger-fanen øverst på siden for å se filanmodninger som fortsatt er på vent. Klikk på «» (ellipse) ved siden av navnet på en anmodning for å dele, redigere eller avslutte den.
  • Klikk på fanen Avsluttede anmodninger for å se filanmodninger som har utløpt eller du har avsluttet. Klikk på «» (ellipse) ved siden av navnet på en anmodning for å åpne den på nytt.

På sidestolpen til høyre kan du opprette nye filanmodninger.

Slettede filer

Få tilgang til filer og mapper du har slettet fra kontoen din, gruppert etter dato.

• Klikk på navnet til en fil eller mappe for å gjenopprette den. Hvis flere filer ble slettet samme dag, kan du velge fra en liste over filer du vil gjenopprette.

På sidestolpen til høyre kan du filtrere slettede filer etter dato, bruker, enhet og mappe.
Obs! Hvor lenge Dropbox lagrer slettede filer, avhenger av abonnementet du har. Finn ut mer om versjonshistorikk.

Administratorverktøy

Administratorer på Dropbox Business-team kan administrere medlemmer og innstillinger i administratorverktøyet. Alternativene du ser i venstre sidestolpe, avhenger av kontotype og administratorrolle.

• Innsikt: Nøkkelstatistikk for teamets aktiviteter så vel som snarveier til vanlige administratorhandlinger
  • Medlemmer: Legg til og administrer individuelle medlemmer av teamet ditt
  • Aktivitet: Overvåk og rapporter om teamets arbeidsflyt
  • Innhold: Administrer teamets delte mapper og teammapper
  • Grupper: Overvåk og administrer både brukerstyrte og bedriftsstyrte grupper.
  • Fakturering: Administrer abonnementet ditt, vis fakturaer, endre faktureringsfrekvens eller oppdater betalingsmåten
  • Innstillinger: Endre innstillinger for hele teamet, fra medlemmer og sikkerhet til deling, apper og tilleggsfunksjoner
  • Hjelp: Tilgang til selvhjelpsressurser og kontakt Dropbox-kundestøtte