Bruk Dropbox Passwords

Hvor mange passord du kan lagre, og hvor mange enheter du kan bruke Dropbox Passwords på, avhenger av hvilket abonnement du har. Sjekk hvilket abonnement du har.

• Dropbox-brukere med Basic-abonnement kan lagre opptil 50 passord og bruke Dropbox Passwords på inntil tre enheter.
  • Dropbox-brukere med Plus-, Professional-, Family- eller Business-abonnement kan lagre så mange passord som de vil, og bruke Dropbox Passwords på så mange enheter som de vil.

Merknader:

Dropbox Passwords er en skrivebordsapp, mobilapp og nettleserutvidelse fra Dropbox. Denne artikkelen forklarer hvordan du bruker Dropbox Passwords til å lagre brukernavn og passord for kontoene dine, synkronisere dem på alle enhetene dine og fylle ut passord automatisk eller få passordforslag når du logger på nettsteder og mobilapper.

Merk: Dropbox Passwords-skrivebordsappen kan foreløpig ikke lastes ned. Instruksjonene for skrivebordsappen i denne artikkelen gjelder kun for brukere som allerede har installert appen.

Finn ut hvordan du laster ned, installerer og kobler enhetene dine til Dropbox Passwords.

Bruker du ikke Dropbox Passwords enda? Se hvordan Dropbox gjør det enklere for deg å lagre og synkronisere passord.

Legge til eller endre kontobrukernavn og -passord

Du kan legge til kontoer i Dropbox Passwords (sammen med brukernavn, passord, nettadresser til nettsteder og eventuelle merknader du vil huske). Du kan gå tilbake og endre dem når som helst.

• Vil du legge til eller gjøre endringer i skrivebordsappen eller nettleserutvidelsen, åpner du appen eller nettleserutvidelsen og klikker på Legg til eller Rediger.
    • Merk: Nettleserutvidelsen lagrer automatisk brukernavn og passord når du oppretter eller logger på en konto på et nettsted.
  • Hvis du vil legge til eller endre dem i mobilappen, åpner du appen og trykker på «+» (plusstegnet) for å legge til, eller trykker på navnet på kontoen og Endre for å redigere.

Fjerne kontobrukernavn og -passord

Du kan fjerne en hvilken som helst konto fra Dropbox Passwords (inkludert brukernavn, passord, URL-adresse til nettstedet og eventuelle merknader du har lagt til). Hvis du vil fjerne en konto i skrivebordsappen og mobilappen eller i nettleserutvidelsen, klikker eller trykker du på "" (ellipse) ved siden av kontoen du vil fjerne, og klikker eller trykker på Fjern.

Få forslag til sterke passord

Dropbox Passwords kan foreslå sterke passord.

I skrivebordsappen og mobilappen eller i nettleserutvidelsen:

1. Åpne Dropbox Passwords-nettleserappen, -mobilappen eller nettleserutvidelsen.
  2. Klikk på Legg til (skrivebordsapp og nettleserutvidelse) eller "+" (plusstegn, i mobilappen).
  3. Klikk på Foreslå sterkt passord.
    • Klikk på tannhjulet for å endre lengde og antall tall og symboler i passordet.
  4. Klikk på Bruk passord.

Fra passordfeltet:

1. Begynn å opprette en ny konto på et nettsted.
  2. Klikk på Dropbox Passwords-ikonet som vises i tekstboksen for passord. En rullegardin vises med et foreslått passord.
  3. Klikk på Bruk passord.
  4. Fortsett å opprette kontoen din.

Importer brukernavn og passord

Hvis du har lagret brukernavn og passord for kontoer i en nettleser eller en CSV-fil fra en annen passordbehandler, kan du importere dem i Dropbox Passwords-skrivebordsappen eller -nettleserutvidelsen.

Merknader:

• Kolonnene i CSV-filen må være merket slik at Dropbox Passwords vet hvordan informasjonen skal importeres. Selv om Dropbox Passwords gjenkjenner en rekke etiketter, anbefaler vi å merke dem «Navn», «Passord», «Brukernavn», «Merknader» og «URL».
  • For øyeblikket støtter ikke denne funksjonen importering av passord fra Safari.

Slik importerer du kontobrukernavn og -passord i skrivebordsappen:

1. Åpne Dropbox Passwords-skrivebordsappen.
  2. Klikk på avataren din (profilbildet eller initialene).
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Hvis du vil importere brukernavn og passord fra en nettleser, går du til Importer, klikker på Fra nettleser, og deretter på Importer. Hvis du vil importere brukernavn og passord fra en CSV-fil fra en annen passordbehandler, klikker du på Fra passordbehandler .
    • Obs! Chrome-brukere på Mac må kanskje oppgi passordet til datamaskinen.

Slik importerer du kontobrukernavn og -passord i nettleserutvidelsen:

1. Åpne Dropbox Passwords-nettleserutvidelsen.
  2. Klikk på avataren din (profilbildet eller initialene).
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Importer.
  5. Klikk på nettleser- eller passordbehandleren du vil importere fra, og følg instruksjonene.

Finn ut mer om import av kontobrukernavn og -passord.

Eksporter brukernavn og passord som en CSV-fil

Du kan når som helst eksportere alle kontoene dine (inkludert brukernavn og passord) fra Dropbox Passwords som en CSV-fil, selv om du har nedgradert Dropbox-kontoen din til Basic eller har blitt med i et Dropbox Business-team.

Slik eksporterer du kontoer fra skrivebordsappen eller nettleserutvidelsen:

1. Åpne Dropbox Passwords-skrivebordsappen.
  2. Klikk på avataren din (profilbildet eller initialene).
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Konto-fanen.
  5. Klikk på Eksporter.
  6. Klikk på Eksporter for å bekrefte.

Slik eksporterer du kontoene dine fra mobilappen:

1. Åpne Dropbox Passwords-mobilappen.
  2. Trykk på tannhjulikonet.
  3. Trykk på Eksporter.
  4. Trykk på Eksporter for å bekrefte.