Bruk Dropbox Passwords

Antallet kontopåloggings-ID-er og betalingskort du kan lagre, og antallet enheter du kan bruke Dropbox Passwords på, avhenger av hvilket abonnement du har. Sjekk hvilket abonnement du har.

• Dropbox-brukere med Basic-abonnement kan lagre opptil 50 påloggings-ID-er og betalingskort og bruke Dropbox Passwords på opptil tre enheter.
  • Dropbox-brukere med Plus-, Professional-, Family- eller Business-abonnement kan lagre et ubegrenset antall påloggings-ID-er og betalingskort og bruke Dropbox Passwords på så mange enheter de vil.

Merknader:

Dropbox Passwords er en nettleserutvidelse og en mobilapp fra Dropbox. Denne artikkelen forklarer hvordan du bruker Dropbox Passwords til å lagre kontopåloggings-ID-er og betalingskort, synkronisere dem på alle enhetene dine og få fylt ut passord automatisk eller passordforslag når du logger på nettsteder og mobilapper.

Finn ut hvordan du laster ned, installerer og kobler enhetene dine til Dropbox Passwords.

Bruker du ikke Dropbox Passwords enda? Se hvordan Dropbox gjør det enklere for deg å lagre og synkronisere passord.

Legge til eller redigere kontopåloggings-ID-er og betalingskort

Du kan legge til kontopåloggings-ID-er og betalingskort i Dropbox Passwords sammen med eventuelle notater om ting du vil huske. Du kan gå tilbake og endre dem når som helst.

• Hvis du vil legge til eller gjøre endringer i nettleserutvidelsen, åpner du nettleserutvidelsen og klikker på Legg til eller Rediger.
    • Merk: Nettleserutvidelsen lagrer automatisk brukernavn og passord når du oppretter eller logger på en konto på et nettsted.
  • Hvis du vil legge til eller gjøre endringer i mobilappen, åpner du appen og trykker på «+» (plusstegnet) for å legge til, eller trykker på navnet på påloggings-ID-en eller betalingskortet og deretter på Rediger for å endre.

Fjerne kontopåloggings-ID-er og betalingskort

Hvis du vil fjerne en kontopåloggings-ID eller et betalingskort i nettleserutvidelsen eller mobilappen, klikker eller trykker du på «» (de tre prikkene) ved siden av kontoen du vil fjerne, og deretter på Fjern.

Få forslag til sterke passord

Dropbox Passwords kan foreslå sterke passord.

Slik får du et forslag til et sterkt passord:

1. Åpne Dropbox Passwords-nettleserutvidelsen eller -mobilappen.
  2. Klikk på Legg til (i nettleserutvidelsen) eller «+» (plusstegn, i mobilappen).
  3. Klikk på Foreslå sterkt passord.
    • Klikk på tannhjulet for å endre lengde og antall tall og symboler i passordet.
  4. Klikk på Bruk passord.

Fra passordfeltet:

1. Begynn å opprette en ny konto på et nettsted.
  2. Klikk på Dropbox Passwords-ikonet som vises i tekstboksen for passord. En rullegardin vises med et foreslått passord.
  3. Klikk på Bruk passord.
  4. Fortsett å opprette kontoen din.

Dele kontopåloggings-ID-er og betalingskort

Du kan dele kontopåloggings-ID-er og betalingskort med andre Dropbox Passwords-brukere som har verifisert Dropbox-kontoen sin.

Slik deler du en kontopåloggings-ID eller et betalingskort:

1. Åpne Dropbox Passwords-nettleserutvidelsen eller -mobilappen.
  2. Klikk på «» (de tre prikkene) ved siden av kontoen du vil dele.
  3. Klikk på Del.
  4. Skriv inn e-postadressen eller navnet til personen (eller personene) du vil dele med.
  5. Klikk på Send

Slik fjerner du noens tilgang til en kontopåloggings-ID eller et betalingskort:

1. Åpne Dropbox Passwords-nettleserutvidelsen eller -mobilappen.
  2. Klikk på «» (de tre prikkene) ved siden av appen du vil fjerne andre personers tilgang fra.
  3. Klikk på Fjern tilgang.

Slik ser du alle kontopåloggings-ID-ene og betalingskortene du har delt med andre:

1. Åpne Dropbox Passwords-nettleserutvidelsen.
  2. Klikk på avataren din (profilbildet eller initialene).
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Deling.
  5. Klikk på navnet til personen du vil se hva du har delt med.

Importere kontopåloggings-ID-er

Hvis du har lagret kontopåloggings-ID-er fra en annen passordbehandler i en nettleser eller en CSV-fil, kan du importere dem i Dropbox Passwords-nettleserutvidelsen.

Merknader:

• Kolonnene i CSV-filen må være merket slik at Dropbox Passwords vet hvordan informasjonen skal importeres. Selv om Dropbox Passwords gjenkjenner en rekke etiketter, anbefaler vi å merke dem «Navn», «Passord», «Brukernavn», «Merknader» og «URL».
  • For øyeblikket støtter ikke denne funksjonen importering av passord fra Safari.

Slik importerer du kontopåloggings-ID-er:

1. Åpne Dropbox Passwords-nettleserutvidelsen.
  2. Klikk på avataren din (profilbildet eller initialene).
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Importer.
  5. Klikk på nettleser- eller passordbehandleren du vil importere fra, og følg instruksjonene.

Finn ut mer om import av kontobrukernavn og -passord.

Eksportere kontopåloggings-ID-er og betalingskort

Du kan når som helst eksportere alle kontopåloggings-ID-ene og betalingskortene dine fra Dropbox Passwords som en CSV-fil, selv om du har nedgradert Dropbox-kontoen til Basic eller blitt med i et Dropbox Business-team.

Slik eksporterer du fra nettleserutvidelsen:

1. Åpne Dropbox Passwords-nettleserutvidelsen.
  2. Klikk på avataren din (profilbildet eller initialene).
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Konto-fanen.
  5. Klikk på Eksporter.
  6. Klikk på Eksporter for å bekrefte.

Slik eksporterer du kontoene dine fra mobilappen:

1. Åpne Dropbox Passwords-mobilappen.
  2. Trykk på tannhjulikonet.
  3. Trykk på Eksporter.
  4. Trykk på Eksporter for å bekrefte.