Dropbox og macOS Catalina (10.15)

Denne artikkelen tar for seg endringene du kanskje vil se i Dropbox hvis du nylig installerte macOS Catalina.

Hvis du nylig har oppgradert til nyeste versjon av macOS og du har Dropbox-skrivebordsprogrammet installert på datamaskinen, anbefaler vi at du oppdaterer til den nyeste versjonen av Dropbox for å få den beste opplevelsen.

Meldinger

Når du har oppdatert enheten din til macOS Catalina, vil du se et varsel der det står «Dropbox ønsker å sende deg varsler».

Når du klikker på Tillat, sikrer du at du holder deg oppdatert om all filaktiviteten din.

Du kan når som helst endre varslingsinnstillinger ved å åpne Systeminnstillinger og klikke på Varsler.

Kameraopplasting

Når du kobler mobilenheten til datamaskinen etter oppdateringen til macOS 10.15, vil du se et varsel der det står «Dropbox ønsker tilgang til filer på et flyttbart volum».

Når du klikker på OK, sikrer dette at Dropbox automatisk laster opp bilder fra den mobile enheten din. Finn ut mer om Kameraopplasting

Skjermbilder

Når du har tatt det første skjermbildet på macOS Catalina, kan det hende du vil se et varsel der det står «Dropbox ønsker tilgang til filer i skrivebordsmappen din».

Hvis du klikker på OK, kan alle skjermbildene automatisk lagres i en Dropbox-mappe som heter Skjermbilder