Slik administrerer du tilgjengelighetsinnstillinger for Dropbox på Mac

Oppdatert Sep 05, 2023

Tilgjengelighet er en Apple-innstilling som lar programmer på Mac-en din samhandle med andre programmer. For eksempel lar det Dropbox-merket fungere i andre programmer enn Dropbox.

Bruker du ikke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør administrering av filtillatelser enkelt.

Hvorfor vil Dropbox slå på tilgjengelighet?

Tilgjengelighet brukes for enkelte Dropbox-funksjoner som:

• Dropbox-badgen
  • Se hvem som har sett på filene dine
  • Bedre prioritering for filsynkronisering

Slik slår du på tilgjengelighet

Når du installerer Dropbox på Macen, får du kanskje opp denne dialogboksen.

highlight icon

Merk: Hvis du ikke ser dialogboksen ovenfor, følger du instruksjonene i avsnittet nedenfor med tittelen «Slik redigerer du tilgjengelighetsinnstillinger» for å slå på tilgjengelighet.

Slik slår du på tilgjengelighet fra dialogboksen:

1. Klikk på Slå på tilgjengelighet.
  2. Gå til Personvern-fanen, hvis du ikke allerede er der.
  3. Klikk på lås-ikonet for å låse opp systemvalgene.
    • Du blir bedt om å skrive inn brukernavnet og passordet til datamaskinen (ikke brukernavnet og passordet for Dropbox).
  4. Merk av i boksen ved siden av Dropbox-ikonet for å aktivere tilgjengelighet.
  5. Klikk på låsesymbolet igjen for å låse systemvalgene.

Slik slår du av spørsmål om tilgjengelighet for Dropbox

Hvis du ikke vil fortsette å bli spurt om tilgjengelighet, merker du av i boksen ved siden av Ikke vis dette til meg igjen, og klikk deretter på Ikke nå.

highlight icon

Merk: Hvis du ombestemmer deg etter at du har lukket forespørselen, kan du redigere tilgjengelighetsinnstillingene dine når som helst ved å følge instruksjonene i avsnittet under med tittelen «Slik redigerer du tilgjengelighetsinnstillinger».

Slik redigerer du tilgjengelighetsinnstillinger

Hvis du vil redigere tilgjengelighetsinnstillinger etter at du allerede har installert Dropbox, følger du instruksjonene for operativsystemet ditt i denne artikkelen.

Etter at du har redigert innstillingene dine, kan du også bli spurt om å:

• Aktivere tilgjengelighet for Dropbox-badgen, hvis du ikke allerede har gjort det
  • Starte Dropbox-skrivebordsappen på nytt