Dropbox-støtte for macOS 12.3

Brukere med macOS 12.2 kan se en kompatibilitetsadvarsel om Dropbox-systemutvidelsen. Dropbox fungerer fortsatt som forventet, og du kan avvise denne advarselen ved å klikke på OK.

Dropbox jobber aktivt med full støtte for macOS 12.3 (Monterey) og nyere. En privat betaversjon er tilgjengelig for utvalgte brukere. Hvis du er interessert i dette, kan du slå på tidlige utgivelser for å bli varslet når du er kvalifisert.

Hvis du velger å oppdatere til macOS 12.3, kan du i tredjepartsprogrammer på Mac-en få problemer med å åpne filer som kun er på nett. Som en midlertidig løsning kan du åpne filer som kun er på nett, direkte i Finder.

​​Obs! På macOS 12.3 vises filer som kun er tilgjengelige på nettet, med en størrelse på null byte.

Slik åpner du filer som kun er på nett

Obs! Filer som kun er på nett, har et skyikon ved siden av seg.

Slik åpner du filer som kun er på nett:

1. Åpne Dropbox-mappen i Finder.
  2. Dobbeltklikk på filen du vil åpne.
  3. Filen lastes ned i Dropbox-mappen din og åpnes i et nytt vindu.

Slik gjør du en fil som kun er på nett, tilgjengelig for åpning i tredjepartsprogrammer:

1. Åpne Dropbox-mappen i Finder.
  2. Høyreklikk på filen du vil gjøre tilgjengelig.
  3. Klikk på Gjør tilgjengelig når du er frakoblet.
  4. Filen lastes ned i Dropbox-mappen din og kan åpnes i alle tredjepartsprogrammer.

Når en fil som kun er tilgjengelig på nettet, er lastet ned i Dropbox, ser du at skyikonet endrer seg til et grønt hakemerke.