Dropbox-nettstedet: en oversikt

Denne artikkelen er en enkel oversikt over Dorpbox-nettstedet, med koblinger til nyttige artikler. Hvis du har mer bestemte spørsmål, kan du søke etter artikler i hjelpesenteret

Her er noen nylige endringer av Dropbox-nettstedet du bør være oppmerksom på:

• Hendelser-siden (hendelsesloggen) er erstattet av Aktivitet-fanen for individuelle filer og mapper.

Start

Logg deg på dropbox.com for å komme deg til Start-siden. Startsiden gir deg raskt tilgang til foreslåtte, uleste, stjernemerkede og nylige filer og mapper.

På Dropbox-startsiden kan du også:

Filer

Klikk på Filer på venstre side i navigasjonsmenyen for å se alle filene og mappene lagret på Dropbox-kontoen din.

I Filer-vinduet kan du:

Paper

Klikk på Paper på venstre side i navigasjonsmenyen, for å se alle Dropbox Paper- filene og opprette nye.

Paper er et Dropbox-produkt som gjør det lettere å jobbe sammen med teamet ditt i sanntid. Dere kan skrive sammen, dele kommentarer, legge ved bilder, og mye mer. Hvis du har en Dropbox-konto, kan du bruke Paper gratis.

Showcase

Klikk på Showcase på venstre side i navigasjonsmenyen, for å se alle dine showcaser og opprette nye.

Dropbox Showcase gir deg muligheten til å dele arbeidet med partnere og kunder på én enkelt side. Du kan lede brukerne gjennom innholdet ditt, legge til egen branding og automatisk holde oversikt over hvem som ser på, laster ned og kommenterer.