Hva er systemkravene for å kjøre Dropbox?

For å få den beste opplevelsen må du alltid holde enheten oppdatert med den nyeste versjonen av Dropbox-appen, og kjøre den på en enhet med minst:

• 1 GB med plass på harddisken din
  • 2 GB med minne

Du finner systemkravene ved å velge enheten eller operativsystemet:

Ytterligere oppdateringer kan kreves for å kjøre:

Systemkrav for Dropbox iOS-mobilappen

Hvis du har en iPhone, iPad eller iPod touch og du vil kjøre Dropbox-appen, må du bruke:

Systemkrav for Dropbox Android-mobilappen

Hvis du har en Android-telefon, og du vil kjøre Dropbox-appen, må du bruke:

Systemkravene for Dropbox-appen for Windows 10 i S-modus

Hvis du bruker Windows 10 i S-modus (Universal Windows-plattform) på enheten din og du vil kjøre Dropbox-appen, må du bruke:

Systemkrav for Dropbox-appen for Mac-datamaskiner

Hvis du har en Mac-datamaskin, og du vil kjøre Dropbox-appen, må du bruke:

Systemkrav for Dropbox-appen for Windows-datamaskiner

Hvis du bruker Winfows (ikke i S-modus), og du vil kjøre Dropbox-appen, må du bruke:

Systemkrav for Dropbox-appen for Linux-datamaskiner

Viktige krav for Linux

Hvis datamaskinen din kjører Linux og du vil kjøre Dropbox-appen, må du bruke:

• Operativsystemet Ubuntu 14.04 eller nyere, Fedora 21 eller nyere
  • Glibc 2.19 eller nyere
  • Den nyeste Dropbox-appen for Linux
  • En Dropbox-mappe på en harddisk eller partisjon formatert med én av de følgende filsystemtypene:
    • ext4
    • zfs (bare på 64-biters systemer)
    • eCryptFS (støttet av ext4)
    • xfs (bare på 64-biters systemer)
    • btrfs

Obs! Hvis enheten din ikke oppfyller kravene til operativsystem, kan du fortsatt bruke Dropbox-skrivebordsappen, men resultatene kan variere.

• Hvis du får et problem og kontakter kundestøtten hos Dropbox uten å ha de riktige systemkravene for Linux, blir du bedt om å bruke de riktige systemkravene

Den fulle Dropbox-appen på Linux

Hvis du vil ha den fulle Dropbox-skrivebordsappen, må du dessuten bruke:

• En datamaskin i stand til å kjøre det nødvendige operativsystemet og ett av de følgende skrivebordsmiljøene:
    • GNOME-skall (kan trenge TopIcons-utvidelsen for å få skuffikonet)
    • Unity
    • GNOME Classic
    • XFCE med tilhørende Nautilus-bindinger
  • Disse tilleggskravene, når det er aktuelt:
    • GTK 2.24 eller nyere
    • Glib 2.40 eller nyere
    • Libappindicator 12.10 eller nyere
    • Nautilus 3.10.1 eller nyere

Den hodeløse Dropbox-appen på Linux

Hvis du vil kjøre Dropbox-appen «hodeløst» (ved hjelp av kun kommandolinjen), trenger du bare å oppfylle Dropbox-appens nødvendige krav. Deretter kan du installere appen og bruke kommandolinjen til Linux (CLI) til å styre skrivebordsappen.

Systemkrav for dropbox.com

Du kan overføre og laste ned filer fra dropbox.com med alle moderne nettlesere. Men dropbox.com fungerer best på de to nyeste versjonene av:

Systemkrav for Dropbox Paper og Dropbox Showcase

Du kan bruke Dropbox Paper og Dropbox Showcase i de fleste nettlesere. Men de fungerer best på de to nyeste versjonene av:

Mobilappen til Dropbox Paper

For iPhone, iPad og iPod touch:

For Android-telefon:

Systemkrav for IPv6-adresser

Dropbox-skrivebordsappen støtter tilkobling på nettverk som bruker IPv6-adresser.

Krav

• En oppdatert versjon av Dropbox-skrivebordsappen
  • En fungerende DNS64/NAT64-gateway

Dropbox oppdager automatisk adresseprotokollen som brukes på nettverket. Hvis det interne nettverket bruker IPv6-adresser, vil skrivebordsappen operere innenfor dette miljøet.

Dobbel stakk (eller naturlig dobbel stakk) IP-implementering

Med en dobbel stakk IP-implementering der både IPv6 og IPv4 er tilgjengelig, bruker Dropbox som standard IPv6-nettverket. Hvis IPv6-adressene er trege, bruker appen IPv4 i stedet.

Merk deg at LAN-synkronisering bruker IPv4. Hvis nettverket ditt bare støtter IPv6, så kan du ikke bruke LAN-synkronisering.