Hva er systemkravene for å kjøre Dropbox?

For å få den beste opplevelsen må du alltid holde enheten oppdatert med den nyeste versjonen av Dropbox-appen, og kjøre den på en enhet med minst:

• 1 GB med plass på harddisken din
  • 2 GB med minne

Du finner systemkravene ved å velge enheten eller operativsystemet:

Ytterligere oppdateringer kan kreves for å kjøre:

Systemkrav for Dropbox iOS-mobilappen

Hvis du har en iPhone, iPad eller iPod touch og du vil kjøre Dropbox-appen, må du bruke:

Systemkrav for Dropbox Android-mobilappen

Hvis du har en Android-telefon, og du vil kjøre Dropbox-appen, må du bruke:

Systemkravene for Dropbox-appen for Windows 10 i S-modus

Hvis du bruker Windows 10 i S-modus (Universal Windows-plattform) på enheten din og du vil kjøre Dropbox-appen, må du bruke:

Systemkrav for Dropbox-appen for Mac-datamaskiner

Hvis du har en Mac-datamaskin, og du vil kjøre Dropbox-appen, må du bruke:

Systemkrav for Dropbox-appen for Windows-datamaskiner

Hvis du bruker Winfows (ikke i S-modus), og du vil kjøre Dropbox-appen, må du bruke:

Systemkrav for Dropbox-appen for Linux-datamaskiner

Viktige krav for Linux

Hvis datamaskinen din kjører Linux og du vil kjøre Dropbox-appen, må du bruke:

• Operativsystemet Ubuntu 14.04 eller nyere, Fedora 21 eller nyere
  • Glibc 2.19 eller nyere
  • Den nyeste Dropbox-appen for Linux
  • En Dropbox-mappe på en harddisk eller partisjon formatert med én av de følgende filsystemtypene:
    • ext4
    • zfs (bare på 64-biters systemer)
    • eCryptFS (støttet av ext4)
    • xfs (bare på 64-biters systemer)
    • btrfs

Obs! Hvis enheten din ikke oppfyller kravene til operativsystem, kan du fortsatt bruke Dropbox-skrivebordsappen, men resultatene kan variere.

• Hvis du får et problem og kontakter kundestøtten hos Dropbox uten å ha de riktige systemkravene for Linux, blir du bedt om å bruke de riktige systemkravene

Den fulle Dropbox-appen på Linux

Hvis du vil ha den fulle Dropbox-skrivebordsappen, må du dessuten bruke:

• En datamaskin i stand til å kjøre det nødvendige operativsystemet og ett av de følgende skrivebordsmiljøene:
    • GNOME-skall (kan trenge TopIcons-utvidelsen for å få skuffikonet)
    • Unity
    • GNOME Classic
    • XFCE med tilhørende Nautilus-bindinger
  • Disse tilleggskravene, når det er aktuelt:
    • GTK 2.24 eller nyere
    • Glib 2.40 eller nyere
    • Libappindicator 12.10 eller nyere
    • Nautilus 3.10.1 eller nyere

Den hodeløse Dropbox-appen på Linux

Hvis du vil kjøre Dropbox-appen «hodeløst» (ved hjelp av kun kommandolinjen), trenger du bare å oppfylle Dropbox-appens nødvendige krav. Deretter kan du installere appen og bruke kommandolinjen til Linux (CLI) til å styre skrivebordsappen.

Systemkrav for dropbox.com

Du kan overføre og laste ned filer fra dropbox.com med alle moderne nettlesere, men dropbox.com fungerer best på de to nyeste versjonene av:

Et Dropbox Business-team kan legge til en administrator fra et annet team som administrator for teamet. Den nye administratoren blir deretter en «multiteam-administrator». Den nye administratoren, eller «multiteam-administratoren», vil ha de samme mulighetene som en administrator fra ditt eget team, med unntak av følgende:

• Administratoren har ikke tilgang til Fakturering- eller Hjelp-siden i Administratorverktøyet
  • Administratoren kan ikke logge seg inn på et teammedlems konto

Vil du gi administratortillatelser til noen på ditt eget team i stedet?Finn ut hvordan.

Hvordan legge til (eller fjerne) en administrator fra et annet team

Hvis du er teamadministrator, kan du sende en administratorforespørsel til noen på et annet team. Slik gjør du det:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Betrodde team.
  5. Klikk på Legg til team.
  6. Under Legg til en teamadministrator fra det betrodde teamet, skriver du inn e-postadressen til administratoren du vil legge til.
  7. Klikk på La det betrodde teamet få tilgang til administratorverktøyet mitt.
  8. Klikk Fortsett.
  9. Godta vilkårene ved å merke av i boksen.
  10. Klikk på Send forespørsel.

Den andre administratoren mottar et varsel via e-post, og dette varselet sender vedkommende til Betrodde team-siden, hvor forespørselen kan godtas.

Hvis du vil fjerne administratoren fra teamet ditt, går du til Betrodde team-siden og klikker på Tilbakekall tilgang ved siden av navnet til administratoren.

Hvordan legge til (eller fjerne) deg selv som en administrator for et annet team

Av sikkerhetshensyn kan du ikke legge til deg selv som administrator for et annet team. Kontakt det andre teamets administrator, og be vedkommende følge trinnene for å legge deg til.

Slik fjerner du deg selv som et annet teams administrator:

1. Logg deg inn på det andre teamets administratorverktøy.
  2. Klikk på Innstillinger.
  3. Klikk på Betrodde team.
  4. Klikk på Fjern team ved siden av teamet du vil fjerne deg selv fra.

Systemkrav for Dropbox Paper og Dropbox Showcase

Du kan bruke Dropbox Paper og Dropbox Showcase i de fleste nettlesere. Men de fungerer best på de to nyeste versjonene av:

Mobilappen til Dropbox Paper

For iPhone, iPad og iPod touch:

For Android-telefon:

Systemkrav for IPv6-adresser

Dropbox-skrivebordsappen støtter tilkobling på nettverk som bruker IPv6-adresser.

Krav

• En oppdatert versjon av Dropbox-skrivebordsappen
  • En fungerende DNS64/NAT64-gateway

Dropbox oppdager automatisk adresseprotokollen som brukes på nettverket. Hvis det interne nettverket bruker IPv6-adresser, vil skrivebordsappen operere innenfor dette miljøet.

Dobbel stakk (eller naturlig dobbel stakk) IP-implementering

Med en dobbel stakk IP-implementering der både IPv6 og IPv4 er tilgjengelig, bruker Dropbox som standard IPv6-nettverket. Hvis IPv6-adressene er trege, bruker appen IPv4 i stedet.

Merk deg at LAN-synkronisering bruker IPv4. Hvis nettverket ditt bare støtter IPv6, så kan du ikke bruke LAN-synkronisering.