Bli med i Dropbox-mobilappens betaprogram

Oppdatert Nov 07, 2023
Hvis du vil teste nye Dropbox-funksjoner før de blir utgitt, kan du laste ned betaversjonen av Dropbox-mobilappen. Dette gjør du ved å følge instruksjonene for enheten din nedenfor.

Slik laster du ned betaversjonen av Dropbox-mobilappen

Hvis du vil installere betaversjonen av Dropbox-mobilappen på Android-enheten din, bruker du denne enheten til til å gå til registreringssiden for betatesting i Google Play Butikk og følger instruksjonene på skjermen.

Hvis du har aktivert automatiske oppdateringer i Google Play-butikken, vil du automatisk få nye versjoner av betaversjonen etter hvert som de utgis. Utgivelser kommer vanligvis en gang i uken.

Hvis du vil installere betaversjonen av Dropbox-mobilappen på iOS-enheten din, laster du ned Apples app med navnet TestFlight på telefonen eller nettbrettet ditt. Deretter kan du åpne invitasjonskoblingen på enheten din og følge instruksjonene på skjermen.
highlight icon

Merknader:

• Betaprodukter har vanligvis ikke gjennomgått de samme testene for pålitelighet, tilgjengelighet og sikkerhet som andre Dropbox-produkter, så du kan oppleve småfeil eller at appen krasjer
  • Du kan avinstallere betaversjonen og gå tilbake til den vanlige Dropbox-mobilappen når som helst
  • Hvis betaprogrammet for mobilappen er fullt, kan du vente litt og prøve igjen senere