Bilder og videoer

Oppdatert Dec 13, 2023
highlight icon

Bilder-siden ble endret den 17. juli 2017, men bildene dine er fortsatt trygge inne på Dropbox-kontoen din.

Finn ut mer om endringene på Bilder-siden.

Fjerne bilder fra et album på dropbox.com:

1. Når du har logget på, går du til photos.dropbox.com.
  2. Klikk på albumet i listen i sidestolpen til venstre.
  3. Velg bildet/bildene du vil fjerne fra albumet. Det vises en blå kantlinje og en hake på hvert valg.
  4. Klikk på Fjern fra album i det blå feltet øverst på siden.
  5. Klikk på Fjern i hurtigvinduet som vises.

Du kan også fjerne et bilde fra et album ved å åpne albumet, dobbeltklikke på bildet for å se det i fullskjermsvisning, og klikke på det lille tannhjulikonet nederst til høyre. Velg Fjern fra album på hurtigmenyen.