Lagre skjermbilder i Dropboxen din

Skjermbilde-funksjonen lar deg automatisk lagre skjermbilder i Dropbox-kontoen din. Når du slår på denne funksjonen, skjer følgende:

• Skjermbilder lagres umiddelbart i en Skjermbilder-mappen inne på kontoen din.
  • En kobling til skjermbildet kopieres til utklippstavlen din, så det er enkelt å dele

Obs! Denne funksjonen er kun tilgjengelig på Mac- og Windows-maskiner, med unntak av Windows 10 i S-modus.

Hvordan lagre skjermbilder i Dropbox på Mac- og Windows-maskiner

Slik lagrer du automatisk skjermbilder i Dropbox-kontoen din på Mac- og Windows-maskiner:

1. Sørg for at Dropbox-skrivebordsprogrammet er installert og åpent på datamaskinen.
  2. Klikk på Dropbox-ikonet i systemfeltet eller på menylinjen
  3. Klikk på profilbildet ditt eller initialene dine øverst i hjørnet til høyre.
  4. Klikk på Innstillinger …
  5. Klikk på Importer.
  6. Merk av boksen ved siden av Lagre skjermbilder i Dropboxen din.

Obs! Hvis du bruker en Mac-maskin, må du ha valgt å lagre skjermbildene på skrivebordet for at denne funksjonen skal fungere. Velg hvor skjermbildene lagres på en Mac.

Hvordan velge om skjermbilder skal lagre på Business-kontoen eller din private konto

Hvis du har en Dropbox Business-konto som du har koblet til den private kontoen din og har koblet begge til datamaskinen din, kan du velge hvilken konto skjermbildene skal lagres i. Dette gjøre du ved å bruke rullegardinmenyen ved siden av Lagre skjermbilder i Dropboxen din-boksen.

Hvordan lagre skjermbilder i Dropbox på en mobil enhet

Skjermbilde-funksjonen er ikke tilgjengelig på mobile enheter. Som et alternativ kan du bruke kameraopplastinger-funksjonen til å laste opp kamerarullen din til Dropbox automatisk.