Hvorfor lastes ikke bildene mine opp i bakgrunnen?

Oppdatert Feb 27, 2024
person icon

Informasjonen i denne artikkelen gjelder alle Dropbox-abonnementer.

Telefonen din har kanskje begrensninger på hvor mye batteri eller data apper kan bruke i bakgrunnen. Disse begrensningene kan noen ganger forsinke eller blokkere kameraopplastinger. Klikk på operativsystemet ditt nedenfor for å finne ut mer om hvorfor kameraopplasting kanskje ikke fungerer i bakgrunnen.

Sjekk batteriinnstillingene dine

Android begrenser apper i bakgrunnen for å forlenge batteritiden. Slik endrer du denne innstillingen for Dropbox:

1. På telefonen din åpner du Dropbox mobilapp.
  2. Trykk på Konto nederst på skjermen.
  3. Trykk på Innstillinger.
    • Hvis du er logget inn på en sammenkoblet konto, trykker du på kontoen med de mediene du vil laste opp.
  4. Under Funksjoner trykker du på Kameraopplasting.
  5. Trykk på Bakgrunnsbegrensninger.
  6. Trykk på Stopp batterioptimalisering.
  7. Trykk på Tillat.

Oppdater Samsung-innstillinger

Samsung-telefoner har en annen innstilling som begrenser bakgrunnsaktiviteter. Slik endrer du denne innstillingen for Dropbox:

1. På telefonen din åpner du Innstillinger.
  2. Trykk på Batteri- og enhetsvedlikehold.
  3. Trykk på Batteri.
  4. Trykk på Grenser for bakgrunnsbruk.
  5. Trykk på Apper som aldri er i hvilemodus.
  6. Trykk på + (plusstegnet).
  7. Velg Dropbox-appen fra listen.
  8. Trykk på Legg til.

«Tapte tillatelser»

Hvis du ikke åpner Dropbox-appen på telefonen din på en god stund, vil Android trekke tilbake tilgangen. Dette gjør at Dropbox ikke kan laste opp nye medier. Slik fjerner du denne funksjonen permanent:

1. På telefonen din åpner du Innstillinger.
  2. Trykk på Apper.
  3. Velg Dropbox-appen.
  4. Slå av Fjern tillatelser og frigjør plass.

Sjekk bakgrunnsinnstillinger

iOS begrenser apper i bakgrunnen for å forlenge batteritiden. Slik endrer du denne innstillingen for Dropbox:

1. På telefonen din åpner du Innstillinger.
  2. Velg Dropbox-appen.
  3. Sjekk at bakgrunnsoppdatering av appen er aktivert.
highlight icon

Merk: Du kan bidra til å forhindre dette problemet hvis du:

• lader enheten jevnlig.
  • Unngå modusen for lav strømbruk.
  • Ikke skru av telefonen din jevnlig, som når du skal sove.

Sjekk datainnstillingene for Dropbox

Hvis du bruker mobildata, vil abonnementet ditt kanskje begrense hvor mye data appene kan bruke. Slik sjekker du denne innstillingen:

1. På telefonen din åpner du Innstillinger.
  2. Velg Dropbox-appen.
  3. Sjekk at mobildata er på.

Skru av Lav data-modus

Hvis du fortsatt ikke kan laste opp bilder, må du sjekke at du ikke bruker modusen for lav databruk.Slik slår du av modusen for lav databruk.

1. Gå til innstillingene på telefonen.
  2. Bla ned og trykk på Mobilnett.
  3. Trykk på Alternativer for mobildata.
  4. Trykk på Datamodus.
  5. Trykk på Standard eller Tillat mer data.