Hvorfor viser kameraopplasting en «Venter på å laste opp»-feil?

Hvis du ser en «Venter på å laste opp»-feil når du bruker kameraopplasting, holder du Dropbox-appen åpen i noen minutter. Det kan hende den prøver å koble seg til Internett.

Hvis dette ikke fungerer, er kilden til problemet kanskje en av følgende:

• Internett-forbindelsen er ikke kraftig nok
  • Datamaskinen og operativsystemet er ikke oppdatert med de nyeste Dropbox-kravene

Vi anbefaler at du tar en titt på følgende feilsøkingsveiledning for kameraopplasting for å ta hånd om begge disse problemene og løse feilmeldingen «Venter på å laste opp».

Hvis feilmeldingen ikke forsvinner etter at du har prøvd disse trinnene, kan du ta kontakt med kundestøtten hos Dropbox for å få hjelp.