Kommenter på en bestemt del av en fil på Dropbox

Oppdatert Nov 07, 2023

Du kan kommentere på en bestemt del av en fil hvis du er på dropbox.com og jobber med en filtype som støttes. Slik gjør du det:

1. Åpne filen du vil kommentere på. Du får opp en melding der det står Velg et område du vil kommentere på
  2. Dra for å merke ønsket område.
  3. Klikk på tekstboksen der det står Skriv en kommentar, skriv inn kommentaren din og klikk på Legg inn.

Finn ut hvordan du kommenterer på en video- eller lydfil.

Finn ut hvordan du redigerer, sletter eller skjuler kommentarer.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enkelt å synkronisere filer.