Hvordan kontakte kundestøtten hos Dropbox om manglende eller ødelagte filer

Hvis filene dine mangler eller er ødelagte, er det et par måter du kan gjenopprette eller finne filene dine på, uten hjelp fra kundestøtten hos Dropbox.  Finn ut hvordan du finner eller gjenoppretter forsvunne eller ødelagte filer.
Hvis du har en Dropbox Plus- eller Professional-konto, kan du bruke tilbakespolingsfunksjonen Dropbox Rewind til å rulle kontoen din tilbake til et tidligere tidspunkt. Finn ut hvordan du bruker Dropbox Rewind

Hvis du har behov for å kontakte kundestøtte:

1. Opprett en e-post til kundestøtten hos Dropbox.
  2. Gå til Hendelser-siden din, som er en komplett logg av all din filaktivitet.
  3. Klikk på hendelsen som du vil angre eller gjenopprette.
  4. Kopier koblingen fra nettleserens adressefelt. Den skal ha dette formatet: https://www.dropbox.com/event_details/####
  5. Lim inn koblingen under Gjenopprettelsekobling i e-posten din. Hvis nødvendig, kan du kopiere flere koblinger.
    • Slik spoler du tilbake hele kontoen din: Kopier koblingen til den eldste hendelsen du vil angre
    • Slik spoler du tilbake en delt mappe: Kopier koblingen til den eldste hendelsen innen den mappen du vil angre
  6. Klikk på Send.

Hvis du vil gjenopprette én enkelt fil, sjekker du Slettede filer-siden.

Hvis du vil bringe tilbake en eldre versjon av en fil, sjekker du dens versjonshistorikk.

Kopier koblingen fra hendelsen du vil angre, og lim den inn i e-posten din:
Kopier koblingen fra hendelsen du vil angre.

Jeg finner ikke en hendelseskobling – hva skal jeg gjøre?

Hvis du ikke finner en hendelse som samsvarer med problemet ditt, skriver du en e-post til kundestøtten hos Dropbox og ta med så mye av følgende informasjon som mulig.

• Typen handling du vil foreta:
    • Angre på én eller flere hendelser
    • Spole tilbake én eller flere delte mapper
    • Spole tilbake hele Dropbox-kontoen
  • Den omtrentlige datoen filene ble påvirket eller forsvant

Hvis du vil angre flere hendelser eller få visse filer tilbake, må du også ta med:

• Navnet på filer du leter etter eller vil tilbakestille
  • Omtrentlig filbane til disse filene
    • For eksempel: Dropbox/Bilder/Italia/Venezia/1001.pdf

Deretter kopierer og limer du inn følgende erklæring i e-posten, slik at Dropbox kan foreta handlinger inne på kontoen din:

«Ja, jeg er innforstått med hva en gjenoppretting vil gjøre, og jeg gir tillatelse til at denne denne handlingen skal utføres på Dropbox-kontoen min.»

En merknad om permanent sletting

Kundestøtten hos Dropbox vil ikke kunne gjenopprette filene dine hvis du sletter dem permanent, eller hvis du slettet den utenfor kontoens versjonshistorikk:

• Dropbox Basic- og Plus-kontoer kan gjenopprette redigering eller sletting gjort i løpet av de siste 30 dagene
  • Dropbox Business-kontoer kan gjenopprette redigering eller sletting gjort i løpet av de siste 120 dagene
  • Dropbox Professional-kontoer kan gjenopprette redigering eller sletting gjort i løpet av de siste 180 dagene