Hva bør jeg gjøre hvis det har oppstått et problem med smart synkronisering?

Hvis du blir varslet om at smart synkronisering har problemer, er det sannsynlig at noen av prosessene som kreves for smart synkronisering ikke er installert eller kjører på riktig måte.

For å løse slike problemer kan du prøve følgende trinn i denne rekkefølgen:

1. Hvis du bruker antivirus- eller sikkerhetsprogramvare, må du legge til Dropbox i listen over klarerte programmer («hvitelisten») i den programvaren.
  2. Avslutt Dropbox-programmet på datamaskinen, og åpne deretter programmet på nytt.
  3. Start datamaskinen på nytt.
  4. Installer Dropbox på nytt med administratortillatelser for å løse problemet.
  5. Sjekk at du har de nyeste feilrettingene og systemoppdateringene. Windows 7 må ha en sikkerhetsoppdatering som heter «KB3033929».
  6. Sjekk om du bruker HIBUN-programmet på samme datamaskin (det er en kjent konflikt mellom denne appen og smart synkronisering). Hvis du bruker HIBUN, må du avinstallere denne appen og starte datamaskinen din på nytt, for å fortsette å bruke smart synkronisering, eller kontakte kundestøtten hos Hitachi Solutions.
  7. Ta kontakt med kundestøtten hos Dropbox.

Obs! Du trenger ikke å fullføre alle disse trinnene hvis ett av dem løser problemet.

Denne artikkelen omhandler en funksjon som er tilgjengelig for Dropbox Plus-, Dropbox Professional- og Dropbox Business-kunder.

Finn ut mer om smart synkronisering for teammedlemmer.

Finn ut mer om problemer som har med smart synkronisering å gjøre.