Hvorfor ser jeg feilmeldingen «Dropbox må synkronisere filene dine igjen»?

Du kan motta følgende feilmelding når du forsøker å bli med i eller forlate et Dropbox Business-team:

For å oppdatere til det nye abonnementet ditt, må Dropbox synkronisere filene på nytt, noe som kan ta litt tid. De nåværende filene dine lagres i Dropbox (gammel).

Hvis du får denne feilmeldingen, er filene dine trygge, men Dropbox må synkronisere dem på nytt. 

Først vil Dropbox endre navnet på din nåværende mappe til Dropbox (gammel).

Deretter oppretter Dropbox en ny mappe på samme sted på datamaskinen din og synkroniserer filene til den på nytt fra kontoen din.

Dette betyr at du ender opp med to mapper. Denne prosessen er bare en forholdsregel for å sikre at en kopi av filene dine er trygge på datamaskinen din mens filene dine synkroniseres. Vi anbefaler ikke å oppdatere mappen Dropbox (gammel) mens synkroniseringen foregår, slik at du kan slette den etter synkronisering og ikke miste noen endringer.

Hvor nyttig var denne artikkelen?

Vi beklager at du ikke er fornøyd med dette.
Fortell oss hvordan vi kan bli bedre:

Takk for tilbakemeldingen!
Fortell oss hvordan denne artikkelen har hjulpet:

Takk for tilbakemeldingen!