Hvorfor må Dropbox synkronisere filene mine igjen?

Oppdatert Sep 22, 2023

Hvis du nettopp har blitt med i eller forlatt et Dropbox-team, får du kanskje en varsling som sier at Dropbox må synkronisere filene dine igjen, at det kan ta litt tid, og at de nåværende filene dine lagres i Dropbox (gammel).

Hva betyr det?

Dropbox vil re-synkronisere filene dine til datamaskinen din for å flytte deg inn eller ut av teamet.

For å holde filene dine trygge under denne prosessen bytter Dropbox-mappen din i Filutforsker (Windows) eller Finder (Mac) navn fra «Dropbox ([kontonavn])» til «Dropbox (gammel)». Deretter oppretter Dropbox en ny mappe på samme sted på datamaskinen og synkroniserer filene der også.

Hvordan fungerer dette?

Dette betyr at du ender opp med to mapper. Denne prosessen er bare en forholdsregel for å sikre at du har sikre kopier av filene dine på datamaskinen mens de synkroniseres på nytt. Det anbefales at du ikke rører mappen «Dropbox (gammel)» mens prosessen pågår. Finn ut mer om hvordan Dropbox sørger for at filene dine er trygge.

Hva må jeg gjøre?

Hvor lang tid prosessen tar, avhenger av hvor mange filer du har, og hvor store de er. Når prosessen er ferdig, kan du slette mappen «Dropbox (gammel)» fra datamaskinen og begynne å bruke den nye «Dropbox ([kontonavn])»-mappen.

Finn ut hvordan du feilsøker problemer med filsynkronisering.