Sjekk statusen til synkronisering og opplastinger

Det er flere måter å sjekke fremdriften til filer som lastes opp eller synkroniseres til Dropbox.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enkelt å synkronisere filer.

Hvordan sjekke status på synkronisering og opplasting

På datamaskinen

Du kan sjekke fremdriften for filer som synkroniseres eller lastes opp til Dropbox ved å bruke Synkroniseringskø. For å få tilgang til Synkroniseringskø klikker du på Dropbox-ikonet i systemfeltet eller menylinjen og deretter på pilen nederst i vinduet. Herfra kan du se synkroniseringsstatusen til individuelle filer, se anslått tid frem til ferdigstillelse og prioritere hvilke filer som skal synkroniseres først.

Finn ut mer om synkronisering med Dropbox – hva det er og hvordan det fungerer.

På en mobil eller et nettbrett

Dropbox-mobilappene vil forhåndsvise de mest oppdaterte filene som er tilgjengelige, men kun laste ned filene når du ber om dem.

Når du skal laste ned eller synkronisere oppdateringer til telefonen eller nettbrettet, åpner du appen og trykker på en fil, eller åpner Offline-filer-fanen. Hvis du ikke ser en fil, kan du dra nedover for å oppdatere filvisningen.

Finn ut mer om synkroniseringsstatusen til Dropbox-filer på en mobil enhet.

På Dropbox-nettstedet (dropbox.com)

Hvis du redigerer en fil på datamaskinen, mobilen eller nettbrettet, synkroniseres endringene dine automatisk til dropbox.com. Men hvis enheten du redigerte filen på er frakoblet, eller hvis Dropbox ikke kjører på den enheten, fungerer ikke automatisk synkronisering. Dette fikser du ved å sjekke følgende:

• Er enheten din koblet til internett?
  • Kjører Dropbox-appen?
  • Er du logget på samme Dropbox-konto på datamaskinen, telefonen, nettbrettet og dropbox.com?