Er Dropbox treg til å synkronisere? Hvordan fikser jeg hastighetsproblemer?

Det er flere måter å sjekke fremdriften til filer som lastes opp eller synkroniseres til Dropbox.

Har du ikke begynt å bruke Dropbox ennå? Se hvordan Dropbox gjør det enkelt å synkronisere filer.

Hvordan sjekke status på synkronisering og opplasting

På datamaskinen

Når du vil sjekke fremdriften til synkronisering av filer i Dropbox-skrivebordsappen, høyreklikker du på Dropbox-ikonet i systemfelt eller menylinjen (eller enkeltklikker på en Mac). Du kan også overvåke overføringshastigheten, antall gjenstående filer og anslått tid til den er ferdig.

• Hvis du vil se hvilke filer og mapper som fremdeles laster opp, viser du statusikonene.

Finn ut mer om synkronisering med Dropbox – hva det er og hvordan det fungerer.

På en mobil eller et nettbrett

Dropbox-mobilappene vil forhåndsvise de mest oppdaterte filene som er tilgjengelige, men kun laste ned filene når du ber om dem.

Når du skal laste ned eller synkronisere oppdateringer til telefonen eller nettbrettet, åpner du appen og trykker på en fil, eller åpner Offline-filer-fanen. Hvis du ikke ser en fil, kan du dra nedover for å oppdatere filvisningen.

Finn ut mer om synkroniseringsstatusen til Dropbox-filer på en mobil enhet.

På Dropbox-nettstedet (dropbox.com)

Hvis du redigerer en fil på datamaskinen, mobilen eller nettbrettet, synkroniseres endringene dine automatisk til dropbox.com. Men hvis enheten du redigerte filen på er frakoblet, eller hvis Dropbox ikke kjører på den enheten, fungerer ikke automatisk synkronisering. Dette fikser du ved å sjekke følgende:

• Er enheten din koblet til internett?
  • Kjører Dropbox-appen?
  • Er du logget på samme Dropbox-konto på datamaskinen, telefonen, nettbrettet og dropbox.com?