Hvordan opprette og laste opp filer i Dropbox-mobilappen

Med mobilappen til Dropbox kan du opprette og laste opp filer direkte til Dropbox-kontoen din fra telefonen eller nettbrettet. Filer som er lastet opp, synkroniseres med Dropbox på datamaskinen og alle de andre tilkoblede enhetene dine.

Hvordan laste opp bilder og videoer

Hvis du ikke har aktivert kameraopplasting, kan du manuelt legge bilder i Dropboxen. Slik gjør du det:

1. Åpne Dropbox på telefonen din.
  2. Åpne Dropbox-mappen der du vil lagre bildene dine.
  3. Trykk på + (pluss)-ikonet nederst på skjermen.
  4. Velg Last opp bilder.
  5. Trykk på bildet du vil laste opp.
  6. Trykk på mappeikonet (Android) eller Neste (iOS), og velg hvor du vil at filene skal legges.
  7. Trykk på Angi plassering.
  8. Trykk på Last opp.

Obs! Dropbox-appen til Windows-enheter støtter i øyeblikket ikke opplasting av videoer. Dette er på grunn av begrensninger i operativsystemet.

Hvordan laste opp lydfiler

iOS-brukere kan ta opp lyd ved hjelp av Dropbox-mobilappen, og deretter lagre lydfilen direkte i Dropboxen sin. Slik gjør man det:

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på + (pluss)-ikonet nederst på skjermen.
  3. Trykk på Ta opp lyd.
  4. Trykk på den røde sirkelen for å starte opptaket, og deretter på den røde firkanten for å stoppe opptaket.
  5. Velg Dropbox-mappen der du vil lagre lydfilen.
  6. Trykk på Last opp.

Obs! Dropbox-appen til Windows-enheter støtter i øyeblikket ikke opplasting av lydfil.

Hvordan laste opp andre typer filer

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Åpne Dropbox-mappen der du vil lagre filene dine.
  3. Trykk på + (pluss)-ikonet nederst på skjermen.
  4. Trykk på Last opp filer (Android) eller Opprett eller last opp fil (iOS).
  5. Trykk på Last opp (Android) eller Last opp fil (iOS).

Du kan også velge å opprette innhold ved hjelp av Microsoft Office-programmer.

Finn ut mer om å opprette innhold med Microsoft Office-programmer.

Hvis enheten har et SD-kort, kan du laste opp filer til Dropbox fra det. Slik gjør du det:

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Åpne Dropbox-mappen der du vil lagre bildene dine.
  3. Trykk på + (pluss)-ikonet nederst på skjermen.
  4. Velg Last opp filer.
  5. Gå til SD-kortet og trykk på filene du vil laste opp.
  6. Trykk på Last opp (eller Åpne på noen enheter).

Obs! Hvis du ikke ser SD-kortet når du blar etter filer du vil laste opp, må du sjekke at Vis avanserte enheter er merket av ved å trykke på menyknappen øverst på skjermen og se på Innstillinger.

iOS-brukere kan også laste opp andre typer filer ved å bruke følgende:

• Åpne i-menyen på iOS, når den dukker opp i andre apper
  • Via Apputvidelser på iOS8 og nyere