Importere bilder og videoer fra Facebook

Oppdatert Apr 17, 2024
person icon

Denne artikkelen omhandler en funksjon som er tilgjengelig for brukere på Dropbox Basic-, Plus-, Family- og Professional-abonnementer.

Du kan importere bilder og videoer fra Facebook til Dropbox-kontoen din ved å bruke Facebook-dataoverføringsverktøyet.

Slik importerer du bilder eller videoer fra facebook.com eller Facebook-mobilappen:

1. Logg på facebook.com eller åpne Facebook-mobilappen.
  2. Klikk på nedoverpilen øverst i høyre hjørne.
    • På mobil trykker du på menyikonet (stablede streker) øverst på skjermen i Android-appen, eller Facebook-logoen nederst på skjermen i iOS-appen.
  3. Velg Innstillinger og personvern.
  4. Klikk på Innstillinger.
  5. Klikk på Din Facebook-informasjon.
    • På mobilen blar du til Din informasjon.
  6. Deretter til Overfør en kopi av informasjonen din, klikk på Se. Du må kanskje skrive inn passordet på nytt.
    • På mobilen trykker du på Overfør en kopi av informasjonen din.
  7. Klikk på Neste.
  8. Velg Dropbox under Velg bestemmelsessted.
  9. Velg om du vil eksportere bildene eller videoene dine, og klikk på Neste.
    • Du kan kun eksportere én medietype av gangen. Hvis du vil overføre både bilder og videoer, fullfører du prosessen for den ene typen og gjentar trinnene for å eksportere den andre.
  10. Klikk på Koble til.
  11. Klikk på Bekreft overføring. Alle bildene eller videoene du har lastet opp til Facebook, overføres til Dropbox. Du kan overvåke fremdriften på siden «Overfør informasjonen din» i Facebook-innstillingene dine, så vil Facebook sende deg et varsel når overføringen er fullført.

Finn ut hvordan du overfører en kopi av Facebook-bilder og -videoer inne på Facebooks hjelpesenter.

Når overføringen er fullført, lagres bildene og videoene du importerte i en ny mappe i Dropbox-kontoen din. Slik finner du mappen på dropbox.com:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på «>» (høyrepil) ved siden av Mapper for å utvide en liste over alle mappene dine i venstre sidestolpe. Klikk på Apper-mappen.
  3. Klikk på Meta-mappen.
  4. Klikk på Bildeoverføring- eller Videooverføring-mappen. Bilder og videoer blir sortert etter album, hvis aktuelt.

Vanlige spørsmål

Er bildene og videoene mine fortsatt tilgjengelige på Facebook?

Ja. Prosessen Overfør en kopi av informasjonen din lager kopier av filene dine og lagrer dem i Dropbox-kontoen din. Alle bildene og videoene dine vil fortsatt være tilgjengelige på Facebook.

Vil nye Facebook-bilder og -videoer automatisk sikkerhetskopieres til Dropbox etter at jeg har konfigurert overføringen?

Nei. Overføringsprosessen omfatter alle bilder eller videoer som var lagret på Facebook-kontoen din på det tidspunktet da du satte i gang overføringen. Hvis du vil holde Facebook-innholdet ditt oppdatert i Dropbox, må du importere bildene og videoene dine med jevne mellomrom.

Vil bilder og videoer gå til den samme Dropbox-mappen hver gang?

Hver gang du sikkerhetskopierer Facebook-bildene og -videoene dine, opprettes det en ny mappe i Dropbox-kontoen din i Meta-mappen. Mappen får navnet «Bildeoverføring» eller «Videooverføring», etterfulgt av et nummer. Alle bildene eller videoene i Facebook-kontoen din kopieres hver gang du setter i gang en overføring.

Kan jeg bruke Facebook-dataoverføringsverktøyet til å importere bilder og videoer til en Dropbox-teamkonto?

Nei. Facebook-dataoverføringsverktøyet kan for øyeblikket ikke brukes med et Dropbox-team-abonnement.

Vil Facebook ha full tilgang til Dropbox-kontoen min?

Nei. Når du lar Facebook overføre en kopi av informasjonen din og gir tilgang til Dropbox-kontoen din, vil Facebook kun motta tilatelser til å legge til filer i den enkelte Dropbox-mappen som inneholder eksporten.