Dropbox for Salesforce: Administratoroppsett

Oppdatert Dec 15, 2023
Dropbox for Salesforce-integreringen lar team få tilgang til og dele Dropbox-filer i Salesforce. Du må ha en Dropbox-teamkonto for å bruke Dropbox for Salesforce-integrasjon.

Slik setter du opp Dropbox for Salesforce

Disse trinnene må fullføres i rekkefølge. Klikk på hvert trinn for fullstendige instruksjoner.

1. Gå til oppføringen Dropbox for Salesforce.
  2. I Dropbox for Salesforce klikker du på Hent nå.
  3. Velg hvor du vil installere Dropbox for Salesforce.
    • Installasjon i produksjonsmiljøet ditt gir tilgang til alle sluttbrukerne
    • Ved å installere i en sandkasse opprettes en kopi av produksjonen som du kan bruke til å teste nye apper
  4. Merk av boksen for å godta vilkårene og betingelsene, og klikk deretter på Bekreft og installer.
  5. Klikk på Fortsett.
  6. På siden «Trinn 1. Godkjenn tilgang til pakke-API», klikker du på Neste.
  7. På siden «Trinn 2. Velg sikkerhetsnivå», velger du et sikkerhetsnivå og klikker på Neste.
  8. På siden «Trinn 3. Installer pakke», klikker du på Installer.
  1. Logg på Salesforce-nettstedet.
  2. Velg fanen Dropbox-alternativer fra Salesforce appstarter.
  3. Klikk på Koble til Dropbox.
  4. Du vil da sendes til dropbox.com. Klikk på Fortsett.
  5. Hvis du bruker en Dropbox-teamkonto, kan du velge å koble til resten av teamet ditt. Dette fungerer ved å matche e-postadressen i Salesforce-brukertabellen med e-postadressen til samme bruker i Dropbox.
    • Hvis du har bestemt deg for å ikke koble til teamet ditt, vil medlemmene bli bedt om å koble til Dropbox-kontoen sin når de besøker en side i Salesforce. Denne meldingen vises bare én gang.
  1. Når du blir bedt om det, velger du Opprett innstilling for eksternt nettsted.
  2. Deretter konfigurerer du sideoppsettene ved å velge Oppdater layouter. Dette vil legge til Dropbox-komponenten til sideoppsettene for konto-, kontakt-, saks-, mulighet- og lead-objekter.
highlight icon

Merk: Når du er koblet til, vil Dropbox-tilkoblingsinnstillingene vise brukernavnet og team (kun Dropbox-teamkonto).

For å dele mappen Salesforce-dokumenter med teamet ditt, må du først generere denne mappen i Dropbox-kontoen din.

1. Gå til en post som har aktivert Dropbox for Salesforce.
  2. Klikk Oppsett.
  3. Last opp en fil fra datamaskinen din til Dropbox for Salesforce-hjelpeprogrammet med dra og slipp eller Legg til filer-knappen.
  4. Denne filen vil lastes opp til Dropbox, og mappen «Salesforce Documents» opprettes i Dropbox-kontoen din.
    • Merk: Hvis du bruker teamområde, vil mappen «Salesforce-dokumenter» vises i teammedlemsmappen din, ikke i det delte teamområdet.

Etter å ha opprettet mappen «Salesforce Documents», kan du dele den med resten av teamet ditt:

1. Logg på dropbox.com med samme konto du brukte til å konfigurere Dropbox for Salesforce.
    • Hvis du er usikker på hvilken konto som er tilkoblet, klikker du på Dropbox-alternativer. Øverst på siden, under Innstillinger for Dropbox-tilkoblinger, kan du se hvem du er Koblet til som.
  2. Klikk på Del.
  3. Legg inn e-postadressene til kollegene du ønsker å dele mappen med. Deretter klikker du Del.

Brukerne må godta invitasjonen din før Dropbox for Salesforce vil fungere.

Finn ut mer om avanserte administratorinnstillinger for Dropbox for Salesforce.

Hvordan avinstallere Dropbox for Salesforce

Du kan avinstallere Dropbox for Salesforce når som helst. Hvis du har koblet Dropbox for Salesforce til sideoppsett eller opprettet egendefinerte Visualforce-sider eller -utløsere, må disse fjernes før du avinstallerer.

1. Logg på Salesforce-nettstedet.
  2. Klikk på fanen Dropbox-alternativer i Salesforce.
  3. Tilbakestill Dropbox for Salesforce.
  4. Logg på Dropbox-nettstedet.
  5. Slett mappen «Salesforce-dokumenter».
  6. Gå tilbake til Salesforce-nettstedet, og klikk Oppsett.
  7. Under App-delen klikker du på Installerte pakker.
  8. Finn Dropbox for Salesforce og klikk på Avinstaller.
    • Velg om du vil lagre en kopi av Dropbox for Salesforce-applikasjonens data midlertidig (48 timer)
  9. Følg instruksjonene på skjermen, og klikk Avinstaller.

Slik oppdaterer du Dropbox for Salesforce-integrasjonen

Slik oppdaterer du til nyeste versjon:

1. Gå til oppføringen Dropbox for Salesforce.
  2. Klikk på Hent nå og følg installasjonstrinnene.