Slik administrerer du tredjepartsapper på Dropbox

En tredjepartsapp er et hvilket som helst annet program enn Dropbox på datamaskinen, telefonen eller nettbrettet. Eksempler er apper som brukes til å signere dokumenter, for eksempel DocuSign, eller apper som brukes til å redigere bilder, som Adobe.

Du kan koble til tredjepartsapper på både individuelle og arbeidsrelaterte Dropbox-kontoer.

Dropbox er ikke ansvarlig for apper som utvikles og leveres av andre bedrifter. Vi anbefaler at du går gjennom brukervilkårene og personvernreglene for alle apper før du gir dem tilgang til Dropbox-kontoen din.

Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team, kan du finne ut hvordan du administrerer appintegrasjoner som Slack og Zoom for teamet ditt.

Slik kobler du tredjepartsapper til Dropbox-kontoen din

Noen brukere har tilgang til den nye funksjonen App Center. Hvis du ser App Center i venstre sidestolpe på Dropbox-startsiden, følger du instruksjonene i denne artikkelen for å koble til tredjepartsapper.

Slik kobler du en tredjepartsapp til Dropbox-kontoen din:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt (eller den grå sirkelen) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Tilkoblede apper.
  5. Klikk på knappen for å koble til ved siden av appen du vil koble til, og følg instruksjonene.

Hva slags tilgang vil tredjepartsappen ha til Dropbox-kontoen min?

Når du kobler en app til Dropbox, vil appen ha tilgang til grunnleggende kontoinformasjon, som e-postadressen du har registrert. Den kan også be om tilgang på følgende måter:

• Begrenset tilgang: Gir tilgang til en bestemt fil i Dropbox-kontoen din. Appen kan kun få tilgang til den bestemte filen og kan bare opprette og skrive til en fil i den samme mappen.
  • App-mappe: En bestemt mappe i Dropbox-kontoen din. Appen kan bare få tilgang til filer i den mappen.
  • Hele Dropbox: Alle mapper og filer i Dropbox-kontoen din.

Slik kobler du en tredjepartsapp fra Dropbox-kontoen din

Hvis du på noe punkt ønsker å fjerne tilknytningen til en app fra kontoen din, kan du gjøre dette i kontoinnstillingene.

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt eller ansiktsikonet.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Tilkoblede apper.
  5. Klikk på pilen ved siden av appen du vil koble fra.
  6. Klikk på Koble fra.