Slik administrerer du tredjepartsapper på Dropbox

En tredjepartsapp er et hvilket som helst annet program enn Dropbox på datamaskinen, telefonen eller nettbrettet. Eksempler er apper som brukes til å signere dokumenter, for eksempel DocuSign, eller apper som brukes til å redigere bilder, som Adobe.

Du kan koble til tredjepartsapper på både individuelle og arbeidsrelaterte Dropbox-kontoer.

Dropbox er ikke ansvarlig for apper som utvikles og leveres av andre bedrifter. Vi anbefaler at du går gjennom brukervilkårene og personvernreglene for alle apper før du gir dem tilgang til Dropbox-kontoen din.

Hvis du er administrator for et Dropbox Business-team, kan du finne ut hvordan du administrerer appintegrasjoner som Slack og Zoom for teamet ditt.

Slik kobler du tredjepartsapper til Dropbox-kontoen din

Tredjepartsapper som er tilgjengelige som Dropbox Extensions, vil automatisk kobles til Dropbox-kontoen din. Når du åpner utvalgte filtyper, som bilder, PDF-filer og AutoCad-dokumenter, velger du Åpne-knappen for å se tilgjengelige alternativer. Første gang du bruker en Dropbox Extension til å åpne en fil, blir du bedt om å fullføre en godkjenning av Dropbox-kontoen din (dette må du kun gjøre én gang).

Obs! I de fleste tilfeller har ikke Dropbox instruksjoner for installasjon av tredjepartsapper som ikke er tilgjengelige som Dropbox-utvidelser. Hvis du vil installere en tredjepartsapp på Dropbox, må du følge instruksjonene fra tredjeparten.

Hva slags tilgang vil tredjepartsappen ha til Dropbox-kontoen min?

Når du kobler en app til Dropbox, vil appen ha tilgang til grunnleggende kontoinformasjon, som e-postadressen du har registrert. Den kan også be om tilgang på følgende måter:

• Begrenset tilgang: Gir tilgang til en bestemt fil i Dropbox-kontoen din. Appen kan kun få tilgang til den bestemte filen og kan bare opprette og skrive til en fil i den samme mappen.
  • App-mappe: En bestemt mappe i Dropbox-kontoen din. Appen kan bare få tilgang til filer i den mappen.
  • Hele Dropbox: Alle mapper og filer i Dropbox-kontoen din.

Slik kobler du en tredjepartsapp fra Dropbox-kontoen din

Hvis du på noe punkt ønsker å fjerne tilknytningen til en app fra kontoen din, kan du gjøre dette i kontoinnstillingene.

1. Logg på dropbox.com
  2. Klikk på avataren din.
  3. Klikk Innstillinger
  4. Klikk på Tilkoblede apper.
  5. Bla til Tilknyttede apper-delen.
  6. Klikk på X-en ved siden av appen du vil koble fra