Bruke Zoom i Dropbox

Ved å integrere Zoom og Dropbox kan du:

• Presenter filer i Zoom, send meldinger til andre i Zoom og opprett og bli med i Zoom-møter, rett fra Dropbox
  • Se hvem som presenterte filen din i Zoom i Aktivitet-delen til en filforhåndsvisning

Koble Zoom til Dropbox-kontoen din

Hvis du vil koble Zoom til Dropbox, må du først koble Google- eller Outlook-kalenderen din til Dropbox. Slik kobler du til både Zoom og kalenderen din til Dropbox, samtidig:

1. Logg deg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt (eller den grå sirkelen) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Tilkoblede apper.
  5. Ved siden av Zoom klikker du på Koble til Zoom, og følger instruksjonene.
  6. Ved siden av Google eller Outlook klikker du på Koble til Google eller Koble til Outlook og følger instruksjonene.
    • Du kan hoppe over trinn 6 hvis kalenderen din allerede er koblet til

Presentere filer i Zoom fra Dropbox

Slik presenterer du i Zoom fra en fil som er lagret i Dropbox:

1. Logg deg inn på dropbox.com.
  2. Hold musepekeren over en hvilken som helst fil og klikk på nedoverpilen ved siden av Del.
  3. Klikk på Presenter i Zoom
  4. Klikk på Skriv inn møte-ID for Zoom og skriv inn møte-ID-en.
  5. Klikk på Presenter.

Opprette eller bli med i Zoom-møter fra Dropbox

Du kan opprette eller bli med i et Zoom-møte med noen du deler en fil med rett fra en Dropbox-filforhåndsvisning. Slik gjør du det på dropbox.com:

1. Øverst på filforhåndsvisningen klikker du på profilbildet eller initialene til noen du deler filen med.
  2. Klikk på Bli med i Zoom-møte ved siden av et hvilken som helst arrangement som du har med vedkommende, som allerede er et Zoom-møte. Hvis det ikke er et Zoom-møte enda, kan du klikke på Gjør om til Zoom-møte.

Obs! Du må ha en kalender som er tilkoblet og kommende møter med denne personen for å se disse alternativene.

Sende meldinger i Zoom fra Dropbox

Du kan sende en melding i Zoom direkte fra en Dropbox-filforhåndsvisning. Slik gjør du det på dropbox.com:

1. Øverst på filforhåndsvisningen klikker du på profilbildet eller initialene til noen du deler filen med.
  2. Klikk på området der det står Melding på Zoom, og skriv inn meldingen.
    • Hvis du ikke ser Melding på Zoom, klikker du først på nedoverpilen og deretter på Zoom
  3. Klikk på Send

Koble fra Zoom fra Dropbox-kontoen

Slik kobler du fra Dropbox-kontoen fra Zoom:

1. Logg deg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt (eller den grå sirkelen) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Tilkoblede apper.
  5. Klikk på Koble fra ved siden av Zoom.