Slik tilpasser du startskjermen din i Dropbox-mobilappen

Oppdatert Dec 18, 2023

Du kan tilpasse startsidevisningen i Dropbox-mobilappen, inkludert å legge til, omorganisere og fjerne mapper og seksjoner.

Slik legger du til, omorganiserer eller fjerner mapper

Du kan legge til, omorganisere eller fjerne mapper fra Start-fanen direkte med tilpasningsikonet, eller du kan gå til selve mappen fra Filer-fanen.

Slik legger du til, omorganiserer eller fjerner mapper med tilpasningsikonet:

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på tilpasningsikonet (palett).
  3. Trykk på Legg til mappe på startsiden.
  4. Trykk på mappen du vil legge til.
  5. Trykk Legg til på startsiden.
    • For å omorganisere mapper og seksjoner trykker og holder du grip-ikonet (to vertikale linjer med prikker) og drar mappen dit du vil flytte den.
    • For å fjerne en mappe trykker du på Fjern ved siden av mappen du vil fjerne.
    • For å legge til eller fjerne en standarddel trykker du på bryteren ved siden av Nylige, Stjernemerket, Kameraopplastinger, Sette koblinger, Delt eller Offline.
  6. Trykk Lagre for å lagre endringene.

Mappene dine vises i den angitte rekkefølgen på Start-fanen.

highlight icon

Merknader:

• Slik forkaster du endringer som ikke er lagret:
    • For Android: Trykk på «X» øverst til venstre ved siden av Start, og trykk deretter på Forkast.
    • For iOS: trykk Avbryt øverst.
  • Hvis du legger til en tom mappe på Start-fanen, kan du klikke på Legg til innhold for å begynne å legge til filer eller mapper.

Slik legger du til eller fjerner mapper fra selve mappen:

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på Filer-ikonet.
  3. Trykk på mappen du vil legge til eller fjerne, fra Start-fanen.
  4. Trykk på «» (vertikal ellipse) eller «» (ellipse) øverst til høyre, avhengig av enheten din.
  5. Trykk på Legg til mappe på startsiden eller Fjern mappe fra startsiden, avhengig av hva du vil gjøre.