Dropbox-sttøte for macOS på File Provider

Oppdatert Jun 10, 2024
person icon

I denne artikkelen beskrives en oppdatering tilgjengelig på alle Dropbox-abonnementer.

Dropbox fortsetter å utvide utrullingen av full støtte for macOS 12.5 og nyere. Dropbox for macOS på File Provider er vår siste oppdatering som bruker Apples oppdaterte File Provider API og løser problemer knyttet til å åpne filer som kun er på nett, i tredjepartsapplikasjoner. Denne oppdaterte opplevelsen er dypere integrert med macOS og kommer med noen endringer som kreves av API.

Dropbox jobber aktivt for å bevare påliteligheten og kvaliteten på synkroniseringsopplevelsen vår sammen med disse endringene. De fleste kunder er nå kvalifisert for Dropbox for macOS på File Provider.

For å sjekke om du er kvalifisert for oppdatering til Dropbox for macOS på File Provider:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i menylinjen æverst til høyre på skjermen.
  2. Klikk på initialene dine øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Synkroniser-fanen.
  5. Klikk Kom i gang.

Hvis du ikke er kvalifisert for oppdateringen, vil du se «Du er ikke kvalifisert for den nye Dropbox for macOS på fil-leverandøren for øyeblikket.» under Dropbox-mappe oppdatering i synkroniseringsfanen .

Hvis du allerede er på Dropbox for macOS på File Provider, vil det stå det under oppdatering av Dropbox-mappe i Synkroniser-fanen.

highlighter icon

Merknader:

• Vi jobber direkte med en liten gruppe macOS-brukere som har komplekse konfigurasjoner, for å sikre at migreringen blir så sømløs som mulig.
  • Noen macOS-brukere med komplekse konfigurasjoner vil ikke overføres på dette tidspunktet. Disse brukerne vil fortsette på sin eksisterende Dropbox-opplevelse.
  • Vi har begynt å rulle ut støtte for å lagre Dropbox-mappen på kompatible eksterne stasjoner for enkelte brukere. Finn ut mer om støtte for ekstern stasjon for Dropbox for macOS på File Provider.

Selv om vi anbefaler å velge den nyeste versjonen av Dropbox for macOS på File Provider, er ikke denne migreringen nødvendig for at du skal fortsette å bruke Dropbox. Hvis du ikke er interessert i å motta den siste oppdateringen, kan du fortsatt åpne filer som kun er på nett, direkte i Finder.

Du vil motta et varsel fra Dropbox-ikonet i menylinjen når en oppdatering til Dropbox for macOS som bruker File Provider API, er tilgjengelig.

Finn ut mer om de forventede endringene med Dropbox for macOS i File Provider.

Vil du få støtte og dele tilbakemeldingen din om bruk av Dropbox for macOS på File Provider? Bli med i samtalen i vårt fellesskapsforum.