Dropbox-sttøte for macOS på File Provider

Oppdatert Jan 22, 2024

Dropbox fortsetter å utvide utrullingen av full støtte for macOS 12.5 og nyere. Dropbox for macOS på File Provider er vår siste oppdatering som bruker Apples oppdaterte File Provider API og løser problemer knyttet til å åpne filer som kun er på nett, i tredjepartsapplikasjoner. Denne oppdaterte opplevelsen er dypere integrert med macOS og kommer med noen endringer som kreves av API.

Dropbox jobber aktivt for å bevare påliteligheten og kvaliteten på synkroniseringsopplevelsen vår sammen med disse endringene. De fleste kunder er nå kvalifisert for Dropbox for macOS på File Provider.

For å sjekke om du er kvalifisert for oppdatering til Dropbox for macOS på File Provider:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i menylinjen æverst til høyre på skjermen.
  2. Klikk på initialene dine øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Synkroniser-fanen.
  5. Klikk Kom i gang.

Hvis du ikke er kvalifisert for oppdateringen, vil du ikke se Kom i gang. I stedet vil du se en kort forklaring på hvorfor du ikke er kvalifisert til å oppdatere akkurat nå.

highlight icon

Merknader:

• Vi jobber direkte med en liten gruppe macOS-brukere som har komplekse konfigurasjoner, for å sikre at migreringen blir så sømløs som mulig.
  • Noen macOS-brukere med komplekse konfigurasjoner – som de som lagrer Dropbox-mappen på en ekstern stasjon – vil ikke bli overført for øyeblikket. Disse brukerne vil fortsette sin nåværende Dropbox-opplevelse. Finn ut mer om Dropbox for macOS og eksterne stasjoner nedenfor.

Selv om vi anbefaler å velge den nyeste versjonen av Dropbox for macOS på File Provider, er ikke denne migreringen nødvendig for at du skal fortsette å bruke Dropbox. Hvis du ikke er interessert i å motta den siste oppdateringen, kan du fortsatt åpne filer som kun er på nett, direkte i Finder.

Du vil motta et varsel fra Dropbox-ikonet i menylinjen når en oppdatering til Dropbox for macOS som bruker File Provider API, er tilgjengelig. Hvis du er interessert i å bli med i programmet for tidlig tilgang, kan du melde deg på slik:

• Dropbox Basic, Plus, Professional og Family: Slå på tidlige utgivelser, og meld deg på når du får et varsel om at det er mulig.
  • Dropbox Standard, Advanced, Enterprise og Education: Kontakt kontoteamet eller kundestøtten for mer informasjon.

Bruk av eksterne stasjoner med Dropbox for macOS på File Provider

Som en del av oppdateringen til Dropbox for macOS i File Provider vil ikke det å endre plassering av Dropbox-mapper støttes på grunn av et krav fra Apple om at alle leverandørmapper i skylagringen skal flyttes til brukerens bibliotekmappe.

Vi har jobbet med en løsning på dette sammen med Apple mens vi overfører brukere til Dropbox for macOS i File Provider.

Flertallet av eksterne stasjonsbrukere er ikke kvalifisert til å overføre til Dropbox for macOS i File Provider. En liten gruppe brukere av eksterne stasjoner vil imidlertid likevel kunne motta denne oppdateringen. Hvis du har oppdatert til Dropbox for macOS i File Provider, men ønsker å endre plasseringen av Dropbox-mappen tilbake til den eksterne stasjonen, kan du gjøre dette ved å følge instruksjonene nedenfor.

Slik logger du ut av kontoen din:

1. Klikk på Dropbox-ikonet i menylinjen.
  2. Klikk på profilbildet ditt eller initialene dine.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Konto.
  5. Klikk Logg av.

Du vil da bli bedt om å angi kontoinformasjonen din på nytt.

Slik logger du på kontoen din igjen:

1. Klikk på Logg på med Dropbox.
  2. Velg hvordan du vil lagre filene dine (lokalt eller kun på nett).
  3. Klikk på Neste.
  4. Klikk på Avanserte innstillinger når du ser «Du er nesten ferdig».
  5. Velg en mappeplassering under Dropbox-plassering.
    • Du kan velge å lagre Dropbox-mappen på den eksterne stasjonen fra denne skjermen.
  6. Klikk på Ferdig.
highlight icon

Merk: Endring av plasseringen til Dropbox-mappen kan føre til problemer med å åpne filer som kun er tilgjengelige på nett i tredjepartsapplikasjoner. Det må kanskje opprettes nye koblinger for disse filene.

Finn ut mer om de forventede endringene med Dropbox for macOS i File Provider.

Vil du få støtte og dele tilbakemeldingen din om bruk av Dropbox for macOS på File Provider? Bli med i samtalen i vårt fellesskapsforum.