Dropbox Replay-tilleggsprogrammet

Oppdatert Apr 10, 2024
person icon

Denne artikkelen beskriver et betalt tilleggsprogram som er tilgjengelig for kunder med Dropbox Plus, Professional, Essentials, Standard, Business, Advanced, Business Plus og Enterprise.

Tilleggsprogrammet har førsteklasses funksjoner for Dropbox Replay, inkludert forfallsdatoer, passordbeskyttelse for delte koblinger, en koblingsside, videotranskripsjon og -teksting, overføring av store filer samt arkivering i Dropbox.

Er du klar til å gjennomgå og godkjenne video-, bilde- og lydprosjekter med teamet ditt? Prøv Dropbox Replay.

Funksjoner inkludert

Dropbox Replay-tillegget har alle funksjonene i Dropbox Replay pluss følgende:

• Forfallsdatoer: Angi forfallsdatoer for hver fil, slik at samarbeidspartnere kan gi tilbakemelding innen rimelig tid og prosjektene holder seg i rute.
  • Passordbeskyttede koblinger: Beskytt delte koblinger med passord for alle filer og prosjekter.
  • Koblingsside: Administrer alle delte koblinger til filer på ett sted.
  • Videotranskripsjon og -teksting: Se automatisk generert transkripsjon og teksting for videoer.
  • Arkiver i Dropbox: Arkiver arbeidet ditt i Dropbox og hold Replay-arbeidsområdet ditt ryddig.
  • Overføring av store filer: Størrelsesgrensen for Dropbox-overføringer øker til 250 GB.
  • Forhåndsvisning av store filer: Se og kommenter forhåndsvisninger av store filer på opptil 150 GB i Dropbox Replay uten å måtte laste ned eller åpne dem i det originale programmet.
  • Tapsfri lyd: Få bedre kvalitet ved avspilling av lydfilene dine i Dropbox Replay.
  • Sammenligning av videoversjoner: Sammenlign to versjoner av det samme videoprosjektet ved å se dem ved siden av hverandre.
  • Vannmerking: Lag en tilpasset vannmerking på bilde- og videofiler og spor IP-adressen, datoen og klokkeslettet når noen åpner filen din.

Replay Replay er slått på som standard for alle brukere, men det tilbyr kun begrenset tilgang og begrenset filopplastninger til Replay:

• Dropbox Basic: 4 filer
  • Dropbox Plus: 4 filer
  • Dropbox Family: 4 filer
  • Dropbox Pro: 4 filer
  • Dropbox Essentials: 10 filer
  • Dropbox Business: 10 filer
  • Dropbox Business Plus: 10 filer
  • Dropbox Standard, Advanced, og Enterprise: 4 filer

Med Replay-tilleggsprogrammet er det ingen grenser for filoppretting eller opplastninger.

Kjøp eller fjern Replay-tilleggsprogrammet for enkeltbrukere

Hvordan kansellerer jeg Dropbox Replay-tillegget?

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Abonnement-fanen.
  5. Under Tilgjengelige tilleggsprogrammer klikker du på Fjern ved siden av Dropbox Replay-tilleggsprogrammet.
    • Obs! Hvis du ikke ser noen tillegg, klikker du på Vis alle tilleggsprogrammer for å utvide valgmulighetene dine.
  6. Klikk på Bekreft.

Når du fjerner tilleggsprogrammet, vil valget ditt tre i kraft ved neste fornyelse.