Slik oppdaterer du til den nyeste versjonen av Dropbox på datamaskinen din

Oppdatert Sep 22, 2023

Ved å oppdatere til den siste versjonen av Dropbox sikrer du at du har tilgang til alle de nyeste funksjonene og forbedringene til Dropbox-kontoen din.

I denne artikkelen beskriver vi hvordan du oppgraderer til den nyeste versjonen av Dropbox-skrivebordsappen.Slik oppgraderer du til den nyeste versjonen av Dropbox-mobilappen:

Slik oppdaterer du til den nyeste stabile versjonen av Dropbox på datamaskinen din

Hvis du manuelt vil oppdatere til den nyeste stabile versjonen av Dropbox, kan du få tak i den på nedlastingssiden eller på siden for installering (for Linux-brukere). Ellers vil Dropbox-skrivebordsappen oppdateres automatisk.

Slik ser du hvilken versjon av Dropbox du bruker

Slik ser du hvilken versjon av Dropbox du kjører på datamaskinen din:

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Klikk på avataren din (profilbilde eller initialer) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
    • På Windows-enheter finner du den nederst i dialogboksen (under Språk).
    • På macOS-enheter finner du versjonen ved siden av Om Dropbox.

Kan jeg deaktivere automatiske oppdateringer?

I likhet med mange andre programmer og applikasjoner, kan det være Dropbox automatisk oppdateres til den nyeste versjonen. Disse oppdateringene rulles ut gradvis etter hvert som en ny oppdatering er tilgjengelig, og er nødvendig for at Dropbox skal fungere på datamaskinen din.

Du kan ikke deaktivere eller slå av automatiske oppdateringer.

Disse oppdateringene sikrer at du kjører den mest oppdaterte versjonen av Dropbox, som ofte har forbedringer både når det gjelder ytelse og sikkerhet. Og hvis Dropbox ikke kan holde seg oppdatert, kan det hende at noen funksjoner slutter å fungere. For eksempel kan appen slutte å synkronisere.

highlight icon

Merknader om automatiske oppdateringer:

• Hvis Dropbox-programvaren er installert på datamaskinen, vil den oppdateres uansett om det var du som installerte Dropbox på datamaskinen eller programmet ble forhåndsinstallert av produsenten av enheten.
  • Proxy-innstillingene du legger til ved å gjennomføre disse trinnene, brukes ikke til å oppdatere Dropbox-appen
  • Dropbox bruker nettverksinnstillingene til operativsystemet i forbindelse med automatiske oppdateringer

Kan jeg installere en eldre versjon av Dropbox-skrivebordsappen?

Hvis du prøver å installere en eldre versjon av Dropbox-skrivebordsappen, vil du sannsynligvis se en av disse feilmeldingene:

• Du har allerede en nyere versjon av Dropbox installert på maskinen
  • Dette installasjonsprogrammet støttes ikke lenger. Last ned en ny versjon fra /nedlasting

Hvis du får en feilmelding, eller hvis du har problemer med å installere Dropbox-skrivebordsappen, kan du gå til nedlastingssiden vår.

highlight icon

Obs! Vi anbefaler ikke å bruke tidligere versjoner, siden den nyeste versjonen inneholder alle nye feilrettinger og sikkerhetsoppdateringer. Du bør kun nedgradere til en tidligere versjon av Dropbox dersom det er et medlem av Dropbox-kundestøtteteamet som ber deg om å gjøre det.