Forventede endringer med Dropbox for Windows-oppdateringen

Oppdatert May 31, 2024
person icon

I denne artikkelen beskrives en oppdatering tilgjengelig på alle Dropbox-abonnementer.

De følgende oversiktene beskriver endringene du kan forvente når du bruker Dropbox for Windows betaopplevelsen.

Endringer introdusert av API for nettskyfiler

Endringene nedenfor er fastsatte krav til API for nettskyfiler og kontrolleres av Microsoft.

Oppdateringer Tilleggsinformasjon
Synkroniseringsikoner er endret for å samsvare med oppdaterte macOS-ikoner.
  • Synkroniseringsikonene ved siden av filene og mappene dine i Dropbox-skrivebordsappen er endret for å være i tråd med API for nettskyfiler.
Synkroniseringsikoner vises på nye steder.
  • Synkroniseringsikoner vises på fire steder:
    • I Dropbox-mappen på datamaskinen.
    • I varslingssenteret nederst til høyre på skjermen.
    • I den detaljerte listevisningen.
    • I ikonvisningen vil synkroniseringsikonene nå vises ved siden av filvisningen.
 Detaljer-visningen i filutforskeren inkluderer nå en Status-kolonne.
  • Denne kolonnen er der det relevante ikonet for filen eller mappen vises.
Dropbox kan ikke legges til som et «sted» i Microsoft Office.
Du vil ikke kunne installere Dropbox-appen til et sted utenfor systemstasjonen din med Microsoft sin oppdatering av Dropbox for Windows i appbutikken.
Har du kundestøttespørsmål eller generell tilbakemelding om hvordan vi kan forbedre denne opplevelsen, gi oss beskjed ved å opprette et tema i vårt fellesskapsfora.