Hvordan begynne å bruke den nye Dropbox Business-kontoen

Velkommen til Dropbox Business! Denne veiledningen vil vise vei gjennom åtte enkle trinn slik at du får mest mulig ut av den nye kontoen din. Hvis du følger disse trinnene, blir det enklere å være organisert, holde fokus og være på samme bølgelengde med andre.

1. Synkroniser filer til Dropbox

Når du laster ned skrivebordsprogrammet, fungerer Dropbox som en hvilken som helst annen mappe på datamaskinen. Dra og slipp (eller høyreklikk) på filer for å flytte dem inn i Dropbox. De vil synkroniseres automatisk, og du vil være i stand til å få tilgang til de nyeste versjonene fra hvor som helst.

valgurne med hake Last ned og installer Dropbox-skrivebordsprogrammet på datamaskinen (bærbar eller stasjonær datamaskin)

2. Få tilgang til filene dine når som helst, fra hvor om helst

Når filene dine er i Dropbox, kan du få tilgang til dem når som helst ved hjelp av skrivebordsprogrammet og mobilappen, eller ved å gå til dropbox.com. Med mobilappen kan du få tilgang til, redigere og godkjenne viktige dokumenter på farten. Dropbox Business-kunder har fordelen av å kunne bytte mellom arbeidsrelaterte og private kontoer, samtidig som at alt holdes adskilt.

valgurne med hake Logg på alle enheter

lyspære Visste du?

Du kan gjenopprette slettede filer og tidligere versjoner av filene dine i opptil 180 dager.

3. Legg til alt du trenger for arbeidet

Dra arbeidsfilene du bruker mest til Dropboxen din og slipp. Vi foreslår at du organiserer filene dine basert på hvem som trenger tilgang, for eksempel etter avdeling, prosjekt eller kunde. Alle filer du lagrer i en teammappe (en mappe med et bygning-ikon) deles automatisk med alle som har tilgang til den mappen. Hvis du jobber på noe privat, kan du opprette en mappe med begrenset tilgang.

valgurne med hake Begynn å legge til filer nå

4. Del filer med andre på en enkel måte

• Del filer med bedriften min: Legg til filer i lagringsplassen for teamet, et sentralt knutepunkt for innhold som holder alle teammedlemmer oppdatert med de nyeste filversjonene.
  • Inviter noen til å redigere filene mine: Opprett en delt mappe for å gjennomgå og redigere filer med andre, for eksempel kunder eller entreprenører.
  • Inviter noen til å se filene mine: Hopp over e-postvedleggene og generer en delt kobling, som automatisk oppdateres når filen redigeres.
  • Samle filer fra andre: Konfigurer en filforespørsel, der brukere kan laste opp en fil direkte til Dropbox.

valgurne med hake Finn ut mer om deling

Opprett en delt mappe
Opprett en delt mappe
Dele en kobling til en enkelt fil
Dele en kobling til en enkelt fil

lyspære Visste du?

Du kan se hvem som ser på filene dine, og når, så du kan hoppe over e-posten med oppfølgingen

5. Inviter flere teammedlemmer

Dropbox er utviklet for team, enten du samarbeider på et stort prosjekt eller bare utveksler et par filer. Hvis bedriften din nettopp har kommet i gang med Dropbox, kan du invitere noen kolleger til å bli med på teamet ditt.

valgurne med hake Legg til noen teammedlemmer

6. Spar plass på harddisken med smart synkronisering

Smart synkronisering er en Dropbox-funksjon som gjør det mulig å se og få tilgang til alle filer og mapper i Dropboxen, rett fra skrivebordet, uten å ta opp nesten noe plass på harddisken. Det er den perfekte måten å få tilbake flere gigabyte med lagringsplass på, uten å endre arbeidsflyten.

valgurne med hake Finn ut mer om smart synkronisering

lyspære Visste du?

Du kan forhåndsvise og kommentere på nesten alle typer filer i Dropbox, uten å laste ned ekstra programvare

7. Koble Dropbox til favorittappene dine

Hold fokus på det viktigste arbeidet ved å koble Dropbox til appene du allerede kjenner og liker. Enten du bruker Google Apps, Microsoft Office, Adobe, Slack eller Salesforce, har vi sannsynligvis en integrasjon du kan bruke. Ta en titt på listen over partnere, og prøv å koble til minst én tredjepartsapp etter hvert som du kommer i gang.

valgurne med hake Koble til tredjepartsapper

8. Finn ut mer om Dropbox

Dropbox kan gjøre mye mer enn å synkronisere filer og mapper. Selv om denne veiledningen hjelper deg med de viktigste trinnene for å komme i gang, kan du og teamet ditt finne ut enda mer med disse ressursene.

valgurne med hake Gå gjennom den selvstyrte opplæringen

valgurne med hakeFinn ut mer om Dropbox i hjelpesenteret