Vanlige spørsmål fra teamadministratorer

Denne artikkelen tar for seg vanlige spørsmål fra teamadministratorer for Dropbox Business. Hvis du har et spørsmål som ikke er besvart her, kan du registrere deg for en gratis Dropbox-opplæring på nett med instruktør.

Hvis du er et teammedlem eller har en Basic-, Professional- eller Plus-konto, kan du ta en titt på vanlige spørsmål for individuelle kontoer

Hva er forskjellen på en teammappe og en delt mappe?

En delt mappe er en mappe som hvem som helst kan opprette for å dele filer.

En teammappe kan bare opprettes av en Dropbox Business-teamadministrator, som også kan opprette undermapper i teammappen og velge hvilke medlemmer som har tilgang til hver mappe.

valgurne med hakeFinn ut mer om teammapper

Hvis jeg allerede har en vanlig mappe, kan jeg da endre den til en teammappe?

Nei, det er bare en Dropbox Business-teamadministrator som kan opprette en teammappe.

valgurne med hakeFinn ut mer om teammapper

Hvordan fungerer ekstern sletting når du suspenderer eller sletter medlemmer fra Dropbox?

Suspenderte teammedlemmer mister umiddelbart tilgang til Dropbox Business-kontoen, deriblant filer, mapper og Paper-dokumenter. Når teamadministratorer suspenderer et medlem, har de muligheten til å slette dette medlemmets filer fra alle enheter vedkommende kan ha koblet til Dropbox.

valgurne med hakeFinn ut mer om å suspendere eller slette medlemmer fra Dropbox

Når jeg inviterer medlemmer til gruppen min, hvordan kan jeg gi dem kun skrivebeskyttet tilgang?

Hvis du vil begrense et gruppemedlems tilgang, kan du fjerne dem fra gruppen og deretter invitere dem igjen som et individuelt medlem av den delte mappen med «kan vise»-tilgang. Eventuelt kan du invitere hvert medlem individuelt for å angi bestemte visning- og redigeringstillatelser for hvert medlem.

valgurne med hakeFinn ut mer om Dropbox-grupper

Kan en teamadministrator slette eller endre en annen teamadministrators rolle?

Det kommer an på hva slags team du er med på. Administratorer for et Advanced- eller Enterprise Dropbox Business-team kan enten ha globale tillatelser, som gjør at de kan slette eller endre en annen teamadministrators rolle, eller et mer begrenset sett med tillatelser.

På et Standard-team har alle administratorer de samme tillatelsene og kan slette eller endre en annen administrators rolle.

valgurne med hakeFinn ut mer om tillatelser for teamadministratorer.

Hvorfor ser kanskje ikke en teamadministrator alternativet om å gjenopprette et teammedlem?

Det kan være ulike grunner til at en teamadministrator ikke kan se alternativet for å gjenopprette et teammedlem:

• Medlemmet ble slettet for mer enn sju dager siden. Etter sju dager vil en administrator kunne bruke kontooverføring til å overføre filer til en ny teammedlemkonto
  • En administrator har allerede brukt kontooverføring på det slettede medlemmets konto
  • En administrator valgte å permanent slette medlemmet
  • Medlemmet ble gjenopprettet av kundestøtten hos Dropbox
  • Medlemmet ble invitert, men har aldri faktisk blitt med i teamet ditt
  • Medlemmet ble slettet av en app som bruker den første versjonen av Dropbox API-en

valgurne med hakeFinn ut mer om å gjenopprette teammedlemmer

Kan aktivitetsrapporter automatiseres?

Nei, aktivitetsrapporter kan ikke automatiseres.

Er det mulig å tømme aktivitetsloggen? Tømmes aktivitetsloggen for et medlem etter at medlemmet er slettet?

Nei, aktivitetsloggen kan ikke tømmes. Et medlems aktivitet vil forbli i aktivitetsloggen, men e-postadressen til det slettede medlemmet kan fjernes når kontoen er slettet.

Hvor lang tid tar det før et medlem blir suspendert eller slettet?

Suspendering og sletting trer i kraft umiddelbart.