Hvordan organisere Dropbox-filer og -mapper?

Er mappene dine velorganiserte, slipper du å bruke lang tid på å lete etter filer som dokumenter, bilder og videoer. Slik kommer du raskt i gang:

Lag et mappehierarki

• Gi hver fil sitt eget hjem.
  • Gruppér mapper og undermapper i kategorier som gir logisk mening for deg.
  • Legg til eller opprett få mapper på det øverste nivået, og legg heller til flere på nivåene under.

Alle endringer du gjør i fil- eller mappestrukturen vil synkroniseres på alle de tilkoblede enhetene dine og på dropbox.com.

Opprett en navnekonvensjon

• Alfabetisk rekkefølge
  • Kronologisk rekkefølge (DD.MM.ÅÅÅÅ)
  • Numerisk rekkefølge
  • Etter gruppe (f.eks. kunde, plassering, filtype ...)
  • Noe som gjør det enkelt for deg å huske

Legg til emneknagger i filer og mapper

Finn filer og mapper raskt ved å legge til emneknagger. Slik gjør du det:

1. Merk av i boksen til venstre for filen eller mappen du vil merke.
  2. Skriv inn emneknaggen i boksen # Legg til en emneknagg i sidepanelet til høyre.
  3. Trykk på Return (Mac) eller Enter (Windows).

For å søke etter emneknagger bruker du søkefeltet øverst på skjermen. Du kan også fjerne emneknagger fra en valgt fil eller mappe ved å klikke på X til høyre for emneknaggen.