Nye Dropbox-funksjoner og produktoppdateringer

Les om de nyeste funksjonene for sluttbrukere og administratorer.

Oktober 2020

Nytt Dropbox Family-abonnement er nå tilgjengelig

Dropbox Family hjelper familier med å holde orden, med ett abonnement for alle. Family har separate kontoer for opptil seks personer og omfatter alle funksjonene i Dropbox Plus. Alle abonnementets medlemmer har tilgang til familiemappen, hvor de kan lagre og se delt familieinnhold. Dropbox Family omfatter 2000 GB med kryptert nettskylagring og Dropbox Passwords, Dropbox Vault, sikkerhetskopiering av datamaskin med mer.

Lever filer direkte fra Adobe Creative Cloud

Med Dropbox Transfer for Creative Cloud kan Adobe Creative Cloud-brukere effektivisere måten de leverer ferdige prosjekter til interessenter på. Du vil se et nytt Dropbox Transfer-element i Plugins-menyen i Adobe Photoshop. Derfra kan du pakke og sende filen din med bare noen få klikk. Denne plugin-en er for øyeblikket tilgjengelig for Adobe Photoshop, men flere Creative Cloud-apper kommer snart.

Selektiv synkronisering er nå aktivert for team som standard

Selektiv synkronisering, en funksjon i Dropbox-skrivebordsappen som lar deg velge mapper som skal synkroniseres automatisk til nettskyen, er nå aktivert som standard for alle teammedlemmer, noe som gir brukerne større kontroll over harddiskplassen sin. Alle mapper som er fjernet fra harddiskene blir lagret på dropbox.com.

Finn ut mer om selektiv synkronisering i hjelpesenteret vårt.

Vis slettede filer under Innhold-fanesiden når du søker

En oppdatering av Innhold-fanesiden lar administratorer identifisere slettede filer i teammapper. Nå kan du raskt søke gjennom filer som er slettet ved et uhell, og gjenopprette dem på en enkel måte.

Finn ut mer om administrering av teaminnhold i hjelpesenteret vårt.

Dropbox Vault er nå tilgjengelig for Dropbox Professional

Dropbox Vault, en mappe beskyttet av en PIN-kode for oppbevaring og organisering av sensitive dokumenter i nettskyen, er nå tilgjengelig for alle Dropbox Plus-brukere.

September 2020

Effektive arbeidsflyter for mediebrukere

Det nyeste tillegget vårt, Kreative verktøy, effektiviserer samarbeid og arbeidsflyter for mediebrukere – helt uten å forlate Dropbox:

• Øverføring av store filer: Send og spor filer på opptil 250 GB (tidligere 100 GB) uten at det tar opp plass på Dropbox-kontoen din, og befest og effektiviser verktøy for filoverføring
  • Bilde-nøyaktige kommentarer: Kommenter nøyaktig der du ønsker det på videoer, helt ned til det bestemte bildet
  • Forhåndsvisning av store filer: Strøm og forhåndsvis videofiler på opptil 150 GB – uten å måtte laste ned det opprinnelige programmet

Overfør Facebook-bilder og -videoer til Dropbox

Med den nye integrasjonen vår med Facebook kan du overføre bilder og videoer direkte til Dropbox. Når filene er i Dropbox, kan du organisere filene og styre hvem som har tilgang til delt innhold.

Mer kontroll og sikkerhet for ekstern deling

Aktivering av en ny innstilling gir deg muligheten til å godkjenne eller fjerne domener, team og brukere som teamet ditt kan dele med. Eksterne delingsinnstillinger gjelder for delte filer, mapper og koblinger på nettet, datamaskinen og mobilen. Ingen tidligere delingsforhold vil bli påvirket.

Finn ut mer om ekstern deling i hjelpesenteret vårt.

Nye funksjoner for avansert team- og innholdskontroll

Det er nye funksjoner for avansert team- og innholdskontroll som lar deg logge på BetterCloud ved hjelp av påloggingsinformsjonen du bruker på Dropbox-kontoen din og lage egendefinerte regulære uttrykk for å skanne filer for egendefinerte datatyper – utover de mer enn 95 forhåndsbygde datatypene.

Ny integrasjon med Canvas, et administrativt system for læring

Studenter og lærere kan nå dele kursinnhold, deriblant lekser, forelesningsbilder og pensum, til Canvas direkte fra Dropbox. Brukerne kan også få tilgang til Dropbox-innholdet direkte fra Canvas.

Støtten for Microsoft Internet Explorer 11 avsluttes

Fra oktober 2020 vil ikke Dropbox lenger støtte Internet Explorer 11. Hvis medlemmer av teamet ditt i øyeblikket bruker Internet Explorer 11, anbefaler vi at de oppgraderer til den nyeste versjonen av en av nettleserne Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox eller Apple Safari.

Finn ut mer om systemkravene i hjelpesenteret.

Tidligere kunngjøringer om nye funksjoner

August 2020

Skrive under dokumenter rett fra Dropbox

Innebygd papirløs underskriving er nå tilgjengelig i Dropbox via HelloSign-løsningen vår for e-underskrift . Du kan nå sende, skrive under og lagre avtaler som er lagret på kontoen din, uten å forlate Dropbox.

Få informasjon om hvordan du bruker Dropbox med HelloSign, i hjelpesenteret.

Nye delingsfunksjoner i Professional

Dropbox Professional omfatter nå to nye delingsforbedringer. Deling med merkevarebygging gir deg muligheten til å presentere filer med logo, bedriftsnavn og bakgrunnsbilde. Med nye funksjoner for trafikk og innsikt, kan du spore samhandlinger på delte koblinger. Disse viser informasjon som hvor mange som har vist og lastet ned filen din.

Du finner mer informasjon om delingsfunksjoner i Dropbox Professional i hjelpesenteret.

Støtte for Chrome OS-filutforsker

Chrome OS-brukere kan nå legge til Dropbox som en tjeneste i filutforskeren. Hvis du legger til Dropbox, kan du legge til, søke i og forhåndsvise filer som er lagret i kontoen din og kopiere dem til andre tilkoblede tjenester. Kunder som kjøper en Chromebook vil motta 100 GB med gratis Dropbox-plass i ett år.

I hjelpesenteret kan du finne ut mer om hvordan du bruker Dropbox i Chrome OS-filutforskeren.

Nye mobilfunksjoner og apper

Dropbox-mobilappen kommer nå med filleveringsverktøyet Dropbox Transfer, muligheten til å søke etter bilder etter nøkkelord og støtte for mørk modus. I tillegg har vi lansert to nye mobilapper: Dropbox Scan, som du kan bruke til å fange opp fysiske dokumenter som PDF-filer i høy kvalitet, og Dropbox Passwords, som lar deg lagre passord og synkronisere dem på tvers av alle enhetene dine.

Dropbox Transfer er for øyeblikket tilgjengelig i Professional-anonnementet for iOS-brukere. Støtte for andre abonnementer og Android kommer snart. Bildesøk er tilgjengelig i Professional- og Business-abonnementet vårt. Mørk modus er for øyeblikket tilgjengelig for alle iOS-brukere, og rulles ut til Android-brukere i løpet av de neste månedene. Skanning er tilgjengelig for alle iOS-brukere. Dropbox Passwords er inkludert i Plus- og Professional-abonnementene.

Les mer om de nye mobilfunksjonene og appene på bloggen vår.

Automatisk gjenkjenning av bildetekst

Automatisk gjenkjenning av bildetekst er nå tilgjengelig for standardteam i Dropbox Business via vårt program for tidlig tilgang. Administratorer kan justere innstillinger for teamene sine ved å gå til administratorverktøyet.

Finn ut mer om automatisk gjenkjenning av bildetekst i hjelpesenteret.

Søk etter person

Du kan nå søke etter navnet eller e-postadressen til en samarbeidspartner for å se en liste over alle filene du har tilgang til som en annen har arbeidet med.

Hvis du vil finne ut mer om å søke i Dropbox, kan du gå til hjelpesenteret.

Dropbox Passwords

Det nye verktøyet vårt for passordlagring og synkronisering, Dropbox Passwords, er nå tilgjengelig for alle Dropbox Plus- og Professional-brukere.

Les mer om Dropbox Passwords i hjelpesenteret.

Sikkerhetskopiering av datamaskinen

Dropbox Basic-, Plus- og Professional-brukere kan nå ta sikkerhetskopi av mapper på PC eller Mac – deriblant Skrivebord, Nedlastinger og Dokumenter – direkte i Dropbox.

Få mer informasjon om sikkerhetskopiering av datamaskiner i hjelpesenteret.

Dropbox Vault

Dropbox Vault, et nytt verktøy for å sikre og organisere sensitive dokumenter i skyen, er tilgjengelig for alle Dropbox Plus-brukere.

Finn ut mer om Dropbox Vault i hjelpesenteret.

Finne og bli med i Dropbox Business-team

Det blir nå enklere for Dropbox Basic-brukere å finne og bli med i Dropbox Business-teamet til bedriften. Fra Dropbox-hjemmesiden vil brukere med en e-postadresse på et bedriftsdomene kunne se og be om å bli med i Business-team som er tilgjengelige for dem.

Oppdatert navigasjon på dropbox.com

Vi har forenklet navigasjonsfeltet til venstre på dropbox.com slik at du får raskere tilgang til filene og verktøyene du trenger. Alle filer, Delt, Filanmodninger og Slettede filer vises nå i Filer-delen, etterfulgt av en Verktøy-del med Dropbox Paper, HelloSign, Transfer, Showcase og App Center.

Tilleggsprogram for dataoverføring

Dropbox Business-team kan nå raskt overføre filer og tilhørende tillatelser fra lokale filservere og eksisterende skylagringsløsninger med tilleggsprogrammet Cloud FastPath for dataoverføring. Dette nye tilleggsprogrammet automatiserer og fremskynder overføringer, og tilbyr rapportering og overvåking før, under og etter oppgaver. I tillegg kan kunder av tilleggsprogrammet for dataoverføring velge å kjøpe profesjonelle Cloud FastPath-tjenester for å få flere tekniske ressurser og mer ekspertise. Tilleggsprogrammet for dataoverføring er tilgjengelig for team på alle Dropbox Business- og Education-abonnementer.

Hvis du vil vite mer om dette tilleggsprogrammet for dataoverføring, går du til hjelpesenteret.

Støtte for flere Slack-arbeidsområder

Du kan nå koble Dropbox-kontoen din til flere Slack-arbeidsområder. Med Slack-integrasjonen kan du dele fra Dropbox til Slack og lagre fra Slack to Dropbox. Støtte for flere Slack-arbeidsområder omfatter de som bruker Slack Enterprise Grid.

Du finner mer informasjon om Slack-integrasjonen i hjelpesenteret.

Dropbox Extensions Platform er åpen for alle utviklere

Vi har åpnet Dropbox Extensions Platform for alle utviklere. Nå kan alle utviklere bygge utvidelser i appene sine som lar Dropbox-brukere utløse arbeidsflyter fra filene sine.

Les mer om Dropbox Extensions Platform på Dropbox.Tech-bloggen.

Juni 2020

Synkroniseringskø

Dropbox i Windows-systemfeltet og macOS-menylinjen har nå en synkroniseringskø med detaljer om filoverføringene dine. Synkroniseringskøen viser individuell fremgang for alle filer som synkroniseres i øyeblikket, og lar deg prioritere viktige filer slik at de synkroniseres raskere.

Hvis du vil ha mer informasjon om synkroniseringskøen, kan du gå til hjelpesenteret vårt.

Støtte for større opplastinger i filanmodninger

Filanmodninger opprettet av Dropbox Enterprise-kunder støtter nå opplastinger på opptil 250 GB, opp fra den forrige grensen på 100 GB per fil.

Finn ut mer om filanmodninger i hjelpesenteret.

Tilgang til Dropbox-filer i Jira

Finn og sett inn Dropbox-filer raskt inn i redigeringsfunksjonen med den nye Smart Link-kommandoen (/dropbox) i Jira.

Finn ut mer om /dropbox Smart Link i bloggen for Atlassian-nettsamfunnet.

Lagre filer som er delt i Slack i Dropbox

Brukere som har koblet Slack til Dropbox-kontoen sin, kan nå lagre filvedlegg delt i Slack direkte i Dropbox.

Finn ut mer om å bruke Slack med Dropbox på integrasjonssiden.

Innsiktspanelets «Tallene du bør holde øye med»

Innsiktspanelet er oppdatert med en ny «Tallene du bør holde øye med»-del. Herfra kan administratorer se brukeraktivitet, som delte koblinger som opprettes uten passord eller utløpsdato, som de kanskje må følge opp.

Besøk hjelpesenteret for å få mer informasjon om innsiktspanelet.

Forenklet godkjenning av lisensavtale for bruker

Når nye brukere nå blir invitert til et Dropbox Business-team, blir de lagt til automatisk. Brukerne vil ikke måtte manuelt takke ja til invitasjonen de får på e-post, men de vil fortsatt måtte godta vilkårene våre for bruk første gang de logger på.

Denne funksjonen gjelder brukere som nylig er invitert til Dropbox Business Advanced-, Education- og Enterprise-team med bekreftede domener og obligatorisk SSO.

Finn ut mer om å invitere brukere til et Dropbox Business-team i hjelpesenteret vårt.

Kobling med invitasjon til team

Administratorer for Dropbox Business-team kan nå invitere nye medlemmer uten å trenge e-postadressen deres, ved å sende en kobling. Koblingen kan deles på Slack og gjør at administratorer kan legge til flere nye teammedlemmer samtidig og vil dessuten kunne spore koblingen. I tillegg kan kobling med invitasjon til team deles med teammedlemmene dine, slik at de kan invitere nye brukere.

Finn ut mer om koblingsinvitasjoner i hjelpesenteret.

Mai 2020

Oppdateringer for medieintegrasjoner

Med disse nye og oppdaterte integrasjonene, kan du bringe Dropbox-innholdet ditt inn i verktøyene du bruker hver dag:

• Gjør filoverføringer raskere med FileCatalyst
  • Samarbeid rundt Adobe Creative Cloud-innhold med CI HUB
  • Bruk GrayMetas AI-drevne Curio til å låse opp innholdsdata og Iris for kvalitetskontroll og samarbeid
  • Gjør tilbakemeldingsprosessen mer strømlinjeformet med Wipster
  • Ta med automatisk transkripsjon inn i Adobe Premier Pro med ascribe.ai fra axle ai
  • Legg til Dropbox-innhold i innleggene dine på sosiale medier med Sprout Social
  • Administrer mediefiler både på settet og i etterbearbeiding med Lesspain Softwares Kyno

Finn ut mer om disse medieintegrasjonene i bloggen vår.

To nye funksjoner som er lagt til i Trello-integrasjonen

En dypere integrasjon med Trello lar deg holde deg oppdatert om prosjekter gjennom Dropbox og gi innholdet ditt kontekst. Du kan nå se oppdateringer på Trello-prosjekter i Dropbox-aktivitetsfeeden. Du kan også se forhåndsvisninger av Dropbox-filer i Trello-kortkommentarer.

Finn mer informasjon om hvordan du bruker Trello med Dropbox.

Virtuelle opplæringskurs for hjemmekontorverktøy

Med gratis opplæring, gjennomført direkte, kan vi hjelpe til med å gjøre alt klart for arbeid hjemmefra. Finn ut om hvordan Dropbox-skrivebordsappen og -mobilappene kan hjelpe deg med å administrere filene dine og samarbeide på tvers av en distribuert arbeidsstokk. Med trinnvise gjennomganger og direkteøkter med spørsmål og svar, kan du få hjelpen og opplæringen du trenger for å få arbeidet ditt gjort.

Finn ut mer, og registrer deg for en gratis virtuell opplæring.

Dropbox sin rapport om tilstanden med hensyn til samarbeid

Dropbox slo seg sammen med forskningshuset Vanson Bourne for å lage den første globale rapporten om samarbeid. Du kan laste ned rapporten, og:

• Finn ut hvordan organisasjoner samarbeider i USA, Australia, Frankrike, Tyskland og Storbritannia
  • Få innsikt i utfordringene de har og forbedringene de krever for å drive virksomheten fremover

Last ned Dropbox-rapporten om samarbeidstilstanden for å finne ut mer.

Mars 2020

Oppdateringer i Zoom-integrasjonen

Nå kan du enkelt lagre opptak og transkripsjoner av Zoom-møtene dine direkte i Dropbox fra vårt nye skrivebordsprogram. Opptak lagres som MP4-filer; transkripsjoner lagres i VTT-format og blir indeksert, slik at du kan finne dem ved å søke etter et hvilket som helst uttrykk som blir sagt i møtene dine. I tillegg kan du nå starte umiddelbare møter direkte fra Dropbox ved å bruke den kraftige Zoom-funksjonen for umiddelbare møter.

Finn ut mer om Zoom-integrasjonen i hjelpesenteret.

Frigjør harddiskplass automatisk

Funksjonen for sparing av harddiskplass er nå tilgjengelig for alle Dropbox Business-team. Teammedlemmene kan nå velge å få Dropbox til å flytte inaktive filer fra datamaskinen til skyen – automatisk. Filene vises fortsatt på datamaskinen, men bruker kun en brøkdel av harddiskplassen. Hvis behovet melder seg, dobbeltklikker du for å laste dem ned ved forespørsel.

Finn ut mer om automatisk sparing av plass i hjelpesenteret.

Nytt i Dropbox-programmet: Personsider

Dropbox-programmet kommer nå med automatisk opprettede personsider for teammedlemmer du samarbeider mest med. Disse sidene viser hvilke filer du og teamkameraten din jobber på sammen – og hva de nylig har oppdatert – for å hjelpe deg med å finne arbeid raskere.

Finn ut mer om personsider i hjelpesenteret.

Låsing av delte filer

Vi har lansert en ny fillåsingsfunksjon for Dropbox Business. Når du låser en fil, vil ikke folk med tilgang være i stand til å redigere den samtidig som deg – de vil derimot være i stand til å vise, kommentere på og dele filen. Hvis brukere som er låst ute trenger tilgang, kan de klikke på en knapp for å sende et varsel til den opprinnelige brukeren for å be dem låse opp filen. Administratorer kan også låse opp filer fra administratorverktøyet.

Du finner mer informasjon om fillåsing i hjelpesenteret.

Innsiktspanel

Med innsiktspanelet kan nå alle Dropbox Business-administratorer enkelt vurdere og handle basert på hva som skjer på tvers av den distibuerte løsningen. Vårt oppdaterte innsiktspanel samler viktig brukeraktivitet på ett sted, for eksempel lagringsbruk, samarbeidsdata og delingsdetaljer, slik at du oppnår mer effektiv teamadministrasjon.

Finn ut mer om innsiktspanelet i hjelpesenteret.

Tillegg for betalt kundestøtte

Vi hjelper nå team i alle størrelser med å få forbedret kundestøtte, hjelp og tilbud. Tillegget for betalt kundestøtte tilbyr døgnåpen telefonstøtte syv dager i uken, opplæringsøkter for nye og eksisterende funksjoner, en times svartid og kontinuerlige oppdateringer på forretningskritiske støttebilletter. Betalt kundestøtte er for tiden kun tilgjengelig på engelsk for Dropbox Business Standard-, Advanced- og Enterprise-kontoer.

Finn ut mer om betalt kundestøtte i hjelpesenteret.

Dropbox Rewind er tilgjengelig for alle team

Administratorer har nå muligheten til å gjenopprette teaminnhold til et tidligere tidspunkt ved å bruke tilbakespolingsfunksjonen Dropbox Rewind. Med denne funksjonen kan administratorer enkelt tilbakestille teaminnhold opptil 180 dager, slik at de kommer raskere i gang igjen etter en katastrofe. Dropbox Rewind er tilgjengelig for team på alle Dropbox Business- og Education-abonnementer.

Hvis du vil finne ut mer om tilbakespolingsfunksjonen Rewind, besøker du hjelpesenteret.

Mappehistorikk

Nå kan du se alle handlinger som er utført innenfor en bestemt mappe eller dens undermapper fra mappehistorikk-panelet. Dette nye panelet lar deg spore hver gang noen flytter, redigerer, endrer navn på, legger til eller sletter en fil fra mappen. Mappehistorikk er tilgjengelig i opptil 180 dager for de fleste brukere. Kontoer med den utvidede versjonshistorikken (EVH) vil ha tilgang til opptil 10 års mappehistorikk.

Finn ut mer om mappehistorikken i hjelpesenteret vårt.

Søk i høydepunkter

Søkeresultater i Dropbox viser nå tekstutdrag av teksten i hver fil, for å gjøre det lettere å finne det riktige innholdet. Søk i høydepunkter-funksjonen er tilgjengelig for følgende abonnementer: Plus, Professional og Business.

Finn ut mer om filsøk i hjelpesenteret vårt.

Datastyring-tilleggsprogram

IT-administratorer kan nå gi Dropbox Business-teamene sine utvidet versjonshistorikk og juridisk behandlingsstopp med det nye Datastyring-tilleggsprogrammet. Med utvidet versjonshistorikk kan team gjenopprette redigerte eller slettede filer i opptil 10 år, og garanterer at alle versjoner av innhold som ikke er slettet vil være tilgjengelig i forbindelse med revisjon og samsvar i 10 år. Funksjonen Juridisk behandlingsstopp lar administratorer vise og eksportere alt innholdet som har blitt opprettet eller endret av et medlem. Medlemmer som er påvirket av en juridisk behandlingsstopp kan fortsatt opprette, redigere og slette filer, men vil ikke gjøres oppmerksomme på behandlingsstoppen.

Du finner mer informasjon om juridiske behandlingsstopp og utvidet versjonshistorikk i hjelpesenteret vårt.

Handlingsklare e-postvarsler om kontoinnhenting

Business-teamadministratorer med Enterprise-abonnement kan nå konfigurere e-postvarsler for å få individuelle Dropbox-brukere i bedriften over til teamkontoen. E-postene lar innhentede brukere velge mellom å bli en del av bedriftens konto eller endre sin eksisterende e-postadresse for Dropbox-kontoen til en privat e-postadresse. Administratorer kan nå legge til tilpassede meldinger, sende e-postmeldinger et ubegrenset antall ganger, og se når e-posten sist ble sendt.

Finn ut mer om handlingsklare e-postvarsler om kontoinnhenting i hjelpesenteret.

Låsing av innstillinger i virksomhetspanelet

Enterprise-administratorer som fører tilsyn med flere Dropbox Business-implementeringer, kan nå låse virksomhetskritiske innstillinger i hele organisasjonen ved å forhindre at teamadministratorer kan endre individuelle innstillinger. En lås vil nå vises ved siden av hver innstilling, noe som lar Enterprise-administratorer hindre teamadministratorer i å justere innstillingene for teamene deres.

Finn ut mer om låsing av innstillinger i virksomhetspanelet i hjelpesenteret.

Obs! Det er ikke sikkert produktene eller funksjonene som er beskrevet ovenfor er utgitt ennå, så tidspunktet og den nøyaktige funksjonaliteten til disse produktene eller funksjonene kan bli annerledes enn det som står her. Vi kan heller ikke garantere at disse produktene eller funksjonene vil være tilgjengelige for deg eller på ditt lokale språk. Avgjørelsen om å kjøpe våre tjenester må tas basert på funksjoner som er tilgjengelig i øyeblikket.

lyspære Del ideene dine med andre!

Har du en idé til en ny Dropbox-funksjon? Del det med oss!

Oktober 2020

Nytt Dropbox Family-abonnement er nå tilgjengelig

Dropbox Family hjelper familier med å holde orden, med ett abonnement for alle. Family har separate kontoer for opptil seks personer og omfatter alle funksjonene i Dropbox Plus. Alle abonnementets medlemmer har tilgang til familiemappen, hvor de kan lagre og se delt familieinnhold. Dropbox Family omfatter 2000 GB med kryptert nettskylagring og Dropbox Passwords, Dropbox Vault, sikkerhetskopiering av datamaskin med mer.

Lever filer direkte fra Adobe Creative Cloud

Med Dropbox Transfer for Creative Cloud kan Adobe Creative Cloud-brukere effektivisere måten de leverer ferdige prosjekter til interessenter på. Du vil se et nytt Dropbox Transfer-element i Plugins-menyen i Adobe Photoshop. Derfra kan du pakke og sende filen din med bare noen få klikk. Denne plugin-en er for øyeblikket tilgjengelig for Adobe Photoshop, men flere Creative Cloud-apper kommer snart.

Dropbox Vault er nå tilgjengelig for Dropbox Professional

Dropbox Vault, en mappe beskyttet av en PIN-kode for oppbevaring og organisering av sensitive dokumenter i nettskyen, er nå tilgjengelig for alle Dropbox Plus-brukere.

September 2020

Overfør Facebook-bilder og -videoer til Dropbox

Med den nye integrasjonen vår med Facebook kan du overføre bilder og videoer direkte til Dropbox. Når filene er i Dropbox, kan du organisere filene og styre hvem som har tilgang til delt innhold.

Effektive arbeidsflyter for mediebrukere

Det nyeste tillegget vårt, Kreative verktøy, effektiviserer samarbeid og arbeidsflyter for mediebrukere – helt uten å forlate Dropbox:

• Øverføring av store filer: Send og spor filer på opptil 250 GB (tidligere 100 GB) uten at det tar opp plass på Dropbox-kontoen din, og bruk passord og utløpsdatoer
  • Bilde-nøyaktige kommentarer: Kommenter nøyaktig der du ønsker det på videoer, ned til det bestemte bildet
  • Forhåndsvisning av store filer: Strøm og forhåndsvis videofiler på opptil 150 GB – uten å måtte laste ned det opprinnelige programmet

Tidligere kunngjøringer om sluttbrukerfunksjoner

August 2020

Skrive under dokumenter rett fra Dropbox

Innebygd papirløs underskriving er nå tilgjengelig i Dropbox via HelloSign-løsningen vår for e-underskrift . Du kan nå sende, skrive under og lagre avtaler som er lagret på kontoen din, uten å forlate Dropbox.

Du kan få informasjon om hvordan du bruker Dropbox med HelloSign i hjelpesenteret.

Nye delingsfunksjoner i Professional

Dropbox Professional omfatter nå to nye delingsforbedringer. Deling med merkevarebygging gir deg muligheten til å presentere filer med logo, bedriftsnavn og bakgrunnsbilde. Med nye funksjoner for trafikk og innsikt, kan du spore samhandlinger på delte koblinger. Disse viser informasjon som hvor mange som har vist og lastet ned filen din.

Du finner mer informasjon om delingsfunksjoner i Dropbox Professional i hjelpesenteret.

Støtte for Chrome OS-filutforsker

Chrome OS-brukere kan nå legge til Dropbox som en tjeneste i filutforskeren. Hvis du legger til Dropbox, kan du legge til, søke i og forhåndsvise filer som er lagret i kontoen din og kopiere dem til andre tilkoblede tjenester. Kunder som kjøper en Chromebook vil motta 100 GB med gratis Dropbox-plass i ett år.

I hjelpesenteret kan du finne ut mer om hvordan du bruker Dropbox i Chrome OS-filutforskeren.

Nye mobilfunksjoner og apper

Dropbox-mobilappen kommer nå med filleveringsverktøyet Dropbox Transfer, muligheten til å søke etter bilder etter nøkkelord og støtte for mørk modus. I tillegg har vi lansert to nye mobilapper: Dropbox Scan, som du kan bruke til å fange opp fysiske dokumenter som PDF-filer i høy kvalitet, og Dropbox Passwords, som lar deg lagre passord og synkronisere dem på tvers av alle enhetene dine.

Dropbox Transfer er for øyeblikket tilgjengelig i Professional-anonnementet for iOS-brukere. Støtte for andre abonnementer og Android kommer snart. Bildesøk er tilgjengelig i Professional- og Business-abonnementet vårt. Mørk modus er for øyeblikket tilgjengelig for alle iOS-brukere, og rulles ut til Android-brukere i løpet av de neste månedene. Skanning er tilgjengelig for alle iOS-brukere. Dropbox Passwords er inkludert i Plus- og Professional-abonnementene.

Les mer om de nye mobilfunksjonene og appene på bloggen vår.

Automatisk gjenkjenning av bildetekst

Automatisk gjenkjenning av bildetekst er nå tilgjengelig for standardteam i Dropbox Business via vårt program for tidlig tilgang. Administratorer kan justere innstillinger for teamene sine ved å gå til administratorverktøyet.

Finn ut mer om automatisk gjenkjenning av bildetekst i hjelpesenteret.

Søk etter person

Du kan nå søke etter navnet eller e-postadressen til en samarbeidspartner for å se en liste over alle filene du har tilgang til som en annen har arbeidet med.

Hvis du vil finne ut mer om å søke i Dropbox, kan du gå til hjelpesenteret.

Dropbox Passwords

Det nye verktøyet vårt for passordlagring og synkronisering, Dropbox Passwords, er nå tilgjengelig for alle Dropbox Plus- og Professional-brukere.

Les mer om Dropbox Passwords i hjelpesenteret.

Sikkerhetskopiering av datamaskinen

Dropbox Basic-, Plus- og Professional-brukere kan nå ta sikkerhetskopi av mapper på PC eller Mac – deriblant Skrivebord, Nedlastinger og Dokumenter – direkte i Dropbox.

Få mer informasjon om sikkerhetskopiering av datamaskiner i hjelpesenteret.

Dropbox Vault

Dropbox Vault, et nytt verktøy for å sikre og organisere sensitive dokumenter i skyen, er tilgjengelig for alle Dropbox Plus-brukere.

Finn ut mer om Dropbox Vault i hjelpesenteret.

Finne og bli med i Dropbox Business-team

Det blir nå enklere for Dropbox Basic-brukere å finne og bli med i Dropbox Business-teamet til bedriften. Fra Dropbox-hjemmesiden vil brukere med en e-postadresse på et bedriftsdomene kunne se og be om å bli med i Business-team som er tilgjengelige for dem.

Oppdatert navigasjon på dropbox.com

Vi har forenklet navigasjonsfeltet til venstre på dropbox.com slik at du får raskere tilgang til filene og verktøyene du trenger. Alle filer, Delt, Filanmodninger og Slettede filer vises nå i Filer-delen, etterfulgt av en Verktøy-del med Dropbox Paper, HelloSign, Transfer, Showcase og App Center.

Juni 2020

Støtte for større opplastinger i filanmodninger

Filanmodninger opprettet av Dropbox Enterprise-kunder støtter nå opplastinger på opptil 250 GB, opp fra den forrige grensen på 100 GB per fil.

Finn ut mer om filanmodninger i hjelpesenteret.

Synkroniseringskø

Dropbox i Windows-systemfeltet og macOS-menylinjen har nå en synkroniseringskø med detaljer om filoverføringene dine. Synkroniseringskøen viser individuell fremgang for alle filer som synkroniseres i øyeblikket, og lar deg prioritere viktige filer slik at de synkroniseres raskere.

Hvis du vil ha mer informasjon om synkroniseringskøen, kan du gå til hjelpesenteret vårt.

Lagre filer som er delt i Slack i Dropbox

Brukere som har koblet Slack til Dropbox-kontoen sin, kan nå lagre filvedlegg delt i Slack direkte i Dropbox.

Finn ut mer om å bruke Slack med Dropbox på integrasjonssiden.

Mai 2020

Oppdateringer for medieintegrasjoner

Med disse nye og oppdaterte integrasjonene, kan du bringe Dropbox-innholdet ditt inn i verktøyene du bruker hver dag:

• Gjør filoverføringer raskere med FileCatalyst
  • Samarbeid rundt Adobe Creative Cloud-innhold med CI HUB
  • Bruk GrayMetas AI-drevne Curio til å låse opp innholdsdata og Iris for kvalitetskontroll og samarbeid
  • Gjør tilbakemeldingsprosessen mer strømlinjeformet med Wipster
  • Ta med automatisk transkripsjon inn i Adobe Premier Pro med ascribe.ai fra axle ai
  • Legg til Dropbox-innhold i innleggene dine på sosiale medier med Sprout Social
  • Administrer mediefiler både på settet og i etterbearbeiding med Lesspain Softwares Kyno

Finn ut mer om disse medieintegrasjonene i bloggen vår.

To nye funksjoner som er lagt til i Trello-integrasjonen

En dypere integrasjon med Trello lar deg holde deg oppdatert om prosjekter gjennom Dropbox og gi innholdet ditt kontekst. Du kan nå se oppdateringer på Trello-prosjekter i Dropbox-aktivitetsfeeden. Du kan også se forhåndsvisninger av Dropbox-filer i Trello-kortkommentarer.

Finn mer informasjon om hvordan du bruker Trello med Dropbox.

Virtuelle opplæringskurs for hjemmekontorverktøy

Med gratis opplæring, gjennomført direkte, kan vi hjelpe til med å gjøre alt klart for arbeid hjemmefra. Finn ut om hvordan Dropbox-skrivebordsappen og -mobilappene kan hjelpe deg med å administrere filene dine og samarbeide på tvers av en distribuert arbeidsstokk. Med trinnvise gjennomganger og direkteøkter med spørsmål og svar, kan du få hjelpen og opplæringen du trenger for å få arbeidet ditt gjort.

Finn ut mer, og registrer deg for en gratis virtuell opplæring.

Dropbox sin rapport om tilstanden med hensyn til samarbeid

Dropbox slo seg sammen med forskningshuset Vanson Bourne for å lage den første globale rapporten om samarbeid. Du kan laste ned rapporten, og:

• Finn ut hvordan organisasjoner samarbeider i USA, Australia, Frankrike, Tyskland og Storbritannia
  • Få innsikt i utfordringene de har og forbedringene de krever for å drive virksomheten fremover

Last ned Dropbox-rapporten om samarbeidstilstanden for å finne ut mer.

Mars 2020

Oppdateringer i Zoom-integrasjonen

Nå kan du enkelt lagre opptak og transkripsjoner av Zoom-møtene dine direkte i Dropbox fra vårt nye skrivebordsprogram. Opptak lagres som MP4-filer; transkripsjoner lagres i VTT-format og blir indeksert, slik at du kan finne dem ved å søke etter et hvilket som helst uttrykk som blir sagt i møtene dine. I tillegg kan du nå starte umiddelbare møter direkte fra Dropbox ved å bruke den kraftige Zoom-funksjonen for umiddelbare møter.

Finn ut mer om Zoom-integrasjonen i hjelpesenteret.

Frigjør harddiskplass automatisk

Funksjonen for sparing av harddiskplass er nå tilgjengelig for alle Dropbox Business-team. Teammedlemmene kan nå velge å få Dropbox til å flytte inaktive filer fra datamaskinen til skyen – automatisk. Filene vises fortsatt på datamaskinen, men bruker kun en brøkdel av harddiskplassen. Hvis behovet melder seg, dobbeltklikker du for å laste dem ned ved forespørsel.

Finn ut mer om automatisk sparing av plass i hjelpesenteret.

Nytt i Dropbox-programmet: Personsider

Dropbox-programmet kommer nå med automatisk opprettede personsider for teammedlemmer du samarbeider mest med. Disse sidene viser hvilke filer du og teamkameraten din jobber på sammen – og hva de nylig har oppdatert – for å hjelpe deg med å finne arbeid raskere.

Finn ut mer om personsider i hjelpesenteret.

Låsing av delte filer

Vi har lansert en ny fillåsingsfunksjon for Dropbox Business. Når du låser en fil, vil ikke folk med tilgang være i stand til å redigere den samtidig som deg – de vil derimot være i stand til å vise, kommentere på og dele filen. Hvis brukere som er låst ute trenger tilgang, kan de klikke på en knapp for å sende et varsel til den opprinnelige brukeren for å be dem låse opp filen. Administratorer kan også låse opp filer fra administratorverktøyet.

Du finner mer informasjon om fillåsing i hjelpesenteret.

Mappehistorikk

Nå kan du se alle handlinger som er utført innenfor en bestemt mappe eller dens undermapper fra mappehistorikk-panelet. Dette nye panelet lar deg spore hver gang noen flytter, redigerer, endrer navn på, legger til eller sletter en fil fra mappen. Mappehistorikk er tilgjengelig i opptil 180 dager for de fleste brukere. Kontoer med den utvidede versjonshistorikken (EVH) vil ha tilgang til opptil 10 års mappehistorikk.

Finn ut mer om mappehistorikken i hjelpesenteret vårt.

Søk i høydepunkter

Søkeresultater i Dropbox viser nå tekstutdrag av teksten i hver fil, for å gjøre det lettere å finne det riktige innholdet. Søk i høydepunkter-funksjonen er tilgjengelig for følgende abonnementer: Plus, Professional og Business.

Finn ut mer om filsøk i hjelpesenteret vårt.

Obs! Det er ikke sikkert produktene eller funksjonene som er beskrevet ovenfor er utgitt ennå, så tidspunktet og den nøyaktige funksjonaliteten til disse produktene eller funksjonene kan bli annerledes enn det som står her. Vi kan heller ikke garantere at disse produktene eller funksjonene vil være tilgjengelige for deg eller på ditt lokale språk. Avgjørelsen om å kjøpe våre tjenester må tas basert på funksjoner som er tilgjengelig i øyeblikket.

lyspære Del ideene dine med andre!

Har du en idé til en ny Dropbox-funksjon? Del det med oss!

Oktober 2020

Selektiv synkronisering er nå aktivert for team som standard

Selektiv synkronisering, en funksjon i Dropbox-skrivebordsappen som lar deg velge mapper som skal synkroniseres automatisk til nettskyen, er nå aktivert som standard for alle teammedlemmer, noe som gir brukerne større kontroll over harddiskplassen sin. Alle mapper som er fjernet fra harddiskene blir lagret på dropbox.com.

Finn ut mer om selektiv synkronisering i hjelpesenteret vårt.

Vis slettede filer under Innhold-fanesiden når du søker

En oppdatering av Innhold-fanesiden lar administratorer identifisere slettede filer i teammapper. Nå kan du raskt søke gjennom filer som er slettet ved et uhell, og gjenopprette dem på en enkel måte.

Finn ut mer om administrering av teaminnhold i hjelpesenteret vårt.

September 2020

Effektive arbeidsflyter for mediebrukere

Det nyeste tillegget vårt, Kreative verktøy, effektiviserer samarbeid og arbeidsflyter for mediebrukere – helt uten å forlate Dropbox:

• Øverføring av store filer: Send og spor filer på opptil 250 GB (tidligere 100 GB) uten at det tar opp plass på Dropbox-kontoen din, og befest og effektiviser verktøy for filoverføring
  • Bilde-nøyaktige kommentarer: Kommenter nøyaktig der du ønsker det på videoer, helt ned til det bestemte bildet
  • Forhåndsvisning av store filer: Strøm og forhåndsvis videofiler på opptil 150 GB – uten å måtte laste ned det opprinnelige programmet

Mer kontroll og sikkerhet for ekstern deling

Aktivering av en ny innstilling gir deg muligheten til å godkjenne eller fjerne domener, team og brukere som teamet ditt kan dele med. Eksterne delingsinnstillinger gjelder for delte filer, mapper og koblinger på nettet, datamaskinen og mobilen. Ingen tidligere delingsforhold vil bli påvirket.

Finn ut mer om ekstern deling i hjelpesenteret vårt.

Nye funksjoner for avansert team- og innholdskontroll

Det er nye funksjoner for avansert team- og innholdskontroll som lar deg logge på BetterCloud ved hjelp av påloggingsinformsjonen du bruker på Dropbox-kontoen din og lage egendefinerte regulære uttrykk for å skanne filer for egendefinerte datatyper – utover de mer enn 95 forhåndsbygde datatypene.

Ny integrasjon med Canvas, et administrativt system for læring

Studenter og lærere kan nå dele kursinnhold, deriblant lekser, forelesningsbilder og pensum, til Canvas direkte fra Dropbox. Brukerne kan også få tilgang til Dropbox-innholdet direkte fra Canvas.

Støtten for Microsoft Internet Explorer 11 avsluttes

Fra oktober 2020 vil ikke Dropbox lenger støtte Internet Explorer 11. Hvis medlemmer av teamet ditt i øyeblikket bruker Internet Explorer 11, anbefaler vi at de oppgraderer til den nyeste versjonen av en av nettleserne Microsoft Edge, Google Chrome, Mozilla Firefox eller Apple Safari.

Finn ut mer om systemkravene i hjelpesenteret.

Tidligere kunngjøringer om administratorfunksjoner

August 2020

Tilleggsprogram for dataoverføring

Dropbox Business-team kan nå raskt overføre filer og tilhørende tillatelser fra lokale filservere og eksisterende skylagringsløsninger med tilleggsprogrammet Cloud FastPath for dataoverføring. Dette nye tilleggsprogrammet automatiserer og fremskynder overføringer, og tilbyr rapportering og overvåking før, under og etter oppgaver. I tillegg kan kunder av tilleggsprogrammet for dataoverføring velge å kjøpe profesjonelle Cloud FastPath-tjenester for å få flere tekniske ressurser og mer ekspertise. Tilleggsprogrammet for dataoverføring er tilgjengelig for team på alle Dropbox Business- og Education-abonnementer.

Hvis du vil vite mer om dette tilleggsprogrammet for dataoverføring, går du til hjelpesenteret.

Støtte for flere Slack-arbeidsområder

Du kan nå koble Dropbox-kontoen din til flere Slack-arbeidsområder. Med Slack-integrasjonen kan du dele fra Dropbox til Slack og lagre fra Slack to Dropbox. Støtte for flere Slack-arbeidsområder omfatter de som bruker Slack Enterprise Grid.

Du finner mer informasjon om Slack-integrasjonen i hjelpesenteret.

Dropbox Extensions Platform er åpen for alle utviklere

Vi har åpnet Dropbox Extensions Platform for alle utviklere. Nå kan alle utviklere bygge utvidelser i appene sine som lar Dropbox-brukere utløse arbeidsflyter fra filene sine.

Les mer om Dropbox Extensions Platform på Dropbox.Tech-bloggen.

Juni 2020

Innsiktspanelets «Tallene du bør holde øye med»

Innsiktspanelet er oppdatert med en ny «Tallene du bør holde øye med»-del. Herfra kan administratorer se brukeraktivitet, som delte koblinger som opprettes uten passord eller utløpsdato, som de kanskje må følge opp.

Besøk hjelpesenteret for mer informasjon om innsiktspanel.

Kobling med invitasjon til team

Administratorer for Dropbox Business-team kan nå invitere nye medlemmer uten å trenge e-postadressen deres, ved å sende en kobling. Koblingen kan deles på Slack og gjør at administratorer kan legge til flere nye teammedlemmer samtidig og vil dessuten kunne spore koblingen. I tillegg kan kobling med invitasjon til team deles med teammedlemmene dine, slik at de kan invitere nye brukere.

Finn ut mer om koblingsinvitasjoner i hjelpesenteret.

Forenklet godkjenning av lisensavtale for bruker

Når nye brukere nå blir invitert til et Dropbox Business-team, blir de lagt til automatisk. Brukerne vil ikke måtte manuelt takke ja til invitasjonen de får på e-post, men de vil fortsatt måtte godta vilkårene våre for bruk første gang de logger på.

Denne funksjonen gjelder brukere som nylig er invitert til Dropbox Business Advanced-, Education- og Enterprise-team med bekreftede domener og obligatorisk SSO.

Finn ut mer om å invitere brukere til et Dropbox Business-team i hjelpesenteret vårt.

Tilgang til Dropbox-filer i Jira

Finn og sett inn Dropbox-filer raskt inn i redigeringsfunksjonen med den nye Smart Link-kommandoen (/dropbox) i Jira.

Finn ut mer om /dropbox Smart Link i bloggen for Atlassian-nettsamfunnet.

Mars 2020

Innsiktspanel

Med innsiktspanelet kan nå alle Dropbox Business-administratorer enkelt vurdere og handle basert på hva som skjer på tvers av den distibuerte løsningen. Vårt oppdaterte innsiktspanel samler viktig brukeraktivitet på ett sted, for eksempel lagringsbruk, samarbeidsdata og delingsdetaljer, slik at du oppnår mer effektiv teamadministrasjon.

Finn ut mer om innsiktspanelet i hjelpesenteret.

Tillegg for betalt kundestøtte

Vi hjelper nå team i alle størrelser med å få forbedret kundestøtte, hjelp og tilbud. Tillegget for betalt kundestøtte tilbyr døgnåpen telefonstøtte syv dager i uken, opplæringsøkter for nye og eksisterende funksjoner, en times svartid og kontinuerlige oppdateringer på forretningskritiske støttebilletter. Betalt kundestøtte er for tiden kun tilgjengelig på engelsk for Dropbox Business Standard-, Advanced- og Enterprise-kontoer.

Finn ut mer om betalt kundestøtte i hjelpesenteret.

Dropbox Rewind er tilgjengelig for alle team

Administratorer har nå muligheten til å gjenopprette teaminnhold til et tidligere tidspunkt ved å bruke tilbakespolingsfunksjonen Dropbox Rewind. Med denne funksjonen kan administratorer enkelt tilbakestille teaminnhold opptil 180 dager, slik at de kommer raskere i gang igjen etter en katastrofe. Dropbox Rewind er tilgjengelig for team på alle Dropbox Business- og Education-abonnementer.

Hvis du vil finne ut mer om tilbakespolingsfunksjonen Rewind, besøker du hjelpesenteret.

Datastyring-tilleggsprogram

IT-administratorer kan nå gi Dropbox Business-teamene sine utvidet versjonshistorikk og juridisk behandlingsstopp med det nye Datastyring-tilleggsprogrammet. Med utvidet versjonshistorikk kan team gjenopprette redigerte eller slettede filer i opptil 10 år, og garanterer at alle versjoner av innhold som ikke er slettet vil være tilgjengelig i forbindelse med revisjon og samsvar i 10 år. Funksjonen Juridisk behandlingsstopp lar administratorer vise og eksportere alt innholdet som har blitt opprettet eller endret av et medlem. Medlemmer som er påvirket av en juridisk behandlingsstopp kan fortsatt opprette, redigere og slette filer, men vil ikke gjøres oppmerksomme på behandlingsstoppen.

Du finner mer informasjon om juridiske behandlingsstopp og utvidet versjonshistorikk i hjelpesenteret vårt.

Handlingsklare e-postvarsler om kontoinnhenting

Business-teamadministratorer med Enterprise-abonnement kan nå konfigurere e-postvarsler for å få individuelle Dropbox-brukere i bedriften over til teamkontoen. E-postene lar innhentede brukere velge mellom å bli en del av bedriftens konto eller endre sin eksisterende e-postadresse for Dropbox-kontoen til en privat e-postadresse. Administratorer kan nå legge til tilpassede meldinger, sende e-postmeldinger et ubegrenset antall ganger, og se når e-posten sist ble sendt.

Finn ut mer om handlingsklare e-postvarsler om kontoinnhenting i hjelpesenteret.

Låsing av innstillinger i virksomhetspanelet

Enterprise-administratorer som fører tilsyn med flere Dropbox Business-implementeringer, kan nå låse virksomhetskritiske innstillinger i hele organisasjonen ved å forhindre at teamadministratorer kan endre individuelle innstillinger. En lås vil nå vises ved siden av hver innstilling, noe som lar Enterprise-administratorer hindre teamadministratorer i å justere innstillingene for teamene deres.

Finn ut mer om låsing av innstillinger i virksomhetspanelet i hjelpesenteret.

Obs! Det er ikke sikkert produktene eller funksjonene som er beskrevet ovenfor er utgitt ennå, så tidspunktet og den nøyaktige funksjonaliteten til disse produktene eller funksjonene kan bli annerledes enn det som står her. Vi kan heller ikke garantere at disse produktene eller funksjonene vil være tilgjengelige for deg eller på ditt lokale språk. Avgjørelsen om å kjøpe våre tjenester må tas basert på funksjoner som er tilgjengelig i øyeblikket.

lyspære Bli kjent med andre administratorer!

Vil du lære fra andre administratorer og se hvordan de bruker Dropbox? Ta en titt i administratorloungen!