Nye Dropbox-funksjoner og produktoppdateringer

Les om de nyeste funksjonene for sluttbrukere og administratorer.

Juni 2020

Synkroniseringskø

Dropbox i Windows-systemfeltet og macOS-menylinjen har nå en synkroniseringskø med detaljer om filoverføringene dine. Synkroniseringskøen viser individuell fremgang for alle filer som synkroniseres i øyeblikket, og lar deg prioritere viktige filer slik at de synkroniseres raskere.

Støtte for større opplastinger i filanmodninger

Filanmodninger opprettet av Dropbox Enterprise-kunder støtter nå opplastinger på opptil 250 GB, opp fra den forrige grensen på 100 GB per fil.

Finn ut mer om filanmodninger i hjelpesenteret.

Tilgang til Dropbox-filer i Jira

Finn og sett inn Dropbox-filer raskt inn i redigeringsfunksjonen med den nye Smart Link-kommandoen (/dropbox) i Jira.

Lagre filer som er delt i Slack i Dropbox

Brukere som har koblet Slack til Dropbox-kontoen sin, kan nå lagre filvedlegg delt i Slack direkte i Dropbox.

Finn ut mer om å bruke Slack med Dropbox på integrasjonssiden.

Innsiktspanelets «Tallene du bør holde øye med»

Innsiktspanelet er oppdatert med en ny «Tallene du bør holde øye med»-del. Herfra kan administratorer se brukeraktivitet, som delte koblinger som opprettes uten passord eller utløpsdato, som de kanskje må følge opp.

Forenklet godkjenning av lisensavtale for bruker

Når nye brukere nå blir invitert til et Dropbox Business-team, blir de lagt til automatisk. Brukerne vil ikke måtte manuelt takke ja til invitasjonen de får på e-post, men de vil fortsatt måtte godta vilkårene våre for bruk første gang de logger på.

Denne funksjonen gjelder brukere som nylig er invitert til Dropbox Business Advanced-, Education- og Enterprise-team med bekreftede domener og obligatorisk SSO.

Finn ut mer om å invitere brukere til et Dropbox Business-team i hjelpesenteret vårt.

Kobling med invitasjon til team

Administratorer av Dropbox Business-team kan nå invitere nye medlemmer uten å trenge e-postadressen deres, ved i stedet å sende en kobling. Koblingen kan deles på Slack og gjør at administratorer kan legge til flere nye teammedlemmer samtidig og vil dessuten kunne spore koblingen. I tillegg kan kobling med invitasjon til team deles med teammedlemmene dine, slik at de kan invitere nye brukere.

Mai 2020

Oppdateringer for medieintegrasjoner

Med disse nye og oppdaterte integrasjonene, kan du bringe Dropbox-innholdet ditt inn i verktøyene du bruker hver dag:

• Gjør filoverføringer raskere med FileCatalyst
  • Samarbeid rundt Adobe Creative Cloud-innhold med CI HUB
  • Bruk GrayMetas AI-drevne Curio til å låse opp innholdsdata og Iris for kvalitetskontroll og samarbeid
  • Gjør tilbakemeldingsprosessen mer strømlinjeformet med Wipster
  • Ta med automatisk transkripsjon inn i Adobe Premier Pro med ascribe.ai fra axle ai
  • Legg til Dropbox-innhold i innleggene dine på sosiale medier med Sprout Social
  • Administrer mediefiler både på settet og i etterbearbeiding med Lesspain Softwares Kyno

Finn ut mer om disse medieintegrasjonene i bloggen vår.

To nye funksjoner som er lagt til i Trello-integrasjonen

En dypere integrasjon med Trello lar deg holde deg oppdatert om prosjekter gjennom Dropbox og gi innholdet ditt kontekst. Du kan nå se oppdateringer på Trello-prosjekter i Dropbox-aktivitetsfeeden. Du kan også se forhåndsvisninger av Dropbox-filer i Trello-kortkommentarer.

Dropbox_Trello-Integration-Still-Images

Virtuelle opplæringskurs for hjemmekontorverktøy

Med gratis opplæring, gjennomført direkte, kan vi hjelpe til med å gjøre alt klart for arbeid hjemmefra. Finn ut om hvordan Dropbox-skrivebordsappen og -mobilappene kan hjelpe deg med å administrere filene dine og samarbeide på tvers av en distribuert arbeidsstokk. Med trinnvise gjennomganger og direkteøkter med spørsmål og svar, kan du få hjelpen og opplæringen du trenger for å få arbeidet ditt gjort.

Finn ut mer, og registrer deg for en gratis virtuell opplæring.

Dropbox sin rapport om tilstanden med hensyn til samarbeid

Dropbox slo seg sammen med forskningshuset Vanson Bourne for å lage den første globale rapporten om samarbeid. Du kan laste ned repporten til:

• Finn ut hvordan organisasjoner samarbeider i USA, Australia, Frankrike, Tyskland og Storbritannia
  • Få innsikt i utfordringene de har og forbedringene de krever for å drive virksomheten fremover

Tidligere kunngjøringer om nye funksjoner

Mars 2020

Oppdateringer i Zoom-integrasjonen

Nå kan du enkelt lagre opptak og transkripsjoner av Zoom-møtene dine direkte i Dropbox fra vårt nye skrivebordsprogram. Opptak lagres som MP4-filer; transkripsjoner lagres i VTT-format og blir indeksert, slik at du kan finne dem ved å søke etter et hvilket som helst uttrykk som blir sagt i møtene dine. I tillegg kan du nå starte umiddelbare møter direkte fra Dropbox ved å bruke den kraftige Zoom-funksjonen for umiddelbare møter.

Finn ut mer om Zoom-integrasjonen i hjelpesenteret.

Frigjør harddiskplass automatisk

Funksjonen for sparing av harddiskplass er nå tilgjengelig for alle Dropbox Business-team. Teammedlemmene kan nå velge å få Dropbox til å flytte inaktive filer fra datamaskinen til skyen – automatisk. Filene vises fortsatt på datamaskinen, men bruker kun en brøkdel av harddiskplassen. Hvis behovet melder seg, dobbeltklikker du for å laste dem ned ved forespørsel.

Finn ut mer om automatisk sparing av plass i hjelpesenteret.

Nytt i Dropbox-programmet: Personsider

Dropbox-programmet kommer nå med automatisk opprettede personsider for teammedlemmer du samarbeider mest med. Disse sidene viser hvilke filer du og teamkameraten din jobber på sammen – og hva de nylig har oppdatert – for å hjelpe deg med å finne arbeid raskere.

Finn ut mer om personsider i hjelpesenteret.

Låsing av delte filer

Vi har lansert en ny fillåsingsfunksjon for Dropbox Business. Når du låser en fil, vil ikke folk med tilgang være i stand til å redigere den samtidig som deg – de vil derimot være i stand til å vise, kommentere på og dele filen. Hvis brukere som er låst ute trenger tilgang, kan de klikke på en knapp for å sende et varsel til den opprinnelige brukeren for å be dem låse opp filen. Administratorer kan også låse opp filer fra administratorverktøyet.

Du finner mer informasjon om fillåsing i hjelpesenteret.

Innsiktspanel

Med innsiktspanelet kan nå alle Dropbox Business-administratorer enkelt vurdere og handle basert på hva som skjer på tvers av den distibuerte løsningen. Vårt oppdaterte innsiktspanel samler viktig brukeraktivitet på ett sted, for eksempel lagringsbruk, samarbeidsdata og delingsdetaljer, slik at du oppnår mer effektiv teamadministrasjon.

Finn ut mer om innsiktspanelet i hjelpesenteret.

Tillegg for betalt kundestøtte

Vi hjelper nå team i alle størrelser med å få forbedret kundestøtte, hjelp og tilbud. Tillegget for betalt kundestøtte tilbyr døgnåpen telefonstøtte syv dager i uken, opplæringsøkter for nye og eksisterende funksjoner, en times svartid og kontinuerlige oppdateringer på forretningskritiske støttebilletter. Betalt kundestøtte er for tiden kun tilgjengelig på engelsk for Dropbox Business Standard-, Advanced- og Enterprise-kontoer.

Finn ut mer om betalt kundestøtte i hjelpesenteret.

Dropbox Rewind er tilgjengelig for alle team

Administratorer har nå muligheten til å gjenopprette teaminnhold til et tidligere tidspunkt ved å bruke tilbakespolingsfunksjonen Dropbox Rewind. Med denne funksjonen kan administratorer enkelt tilbakestille teaminnhold opptil 180 dager, slik at de kommer raskere i gang igjen etter en katastrofe. Dropbox Rewind er tilgjengelig for team på alle Dropbox Business- og Education-abonnementer.

Hvis du vil finne ut mer om tilbakespolingsfunksjonen Rewind, besøker du hjelpesenteret.

Mappehistorikk

Nå kan du se alle handlinger som er utført innenfor en bestemt mappe eller dens undermapper fra mappehistorikk-panelet. Dette nye panelet lar deg spore hver gang noen flytter, redigerer, endrer navn på, legger til eller sletter en fil fra mappen. Mappehistorikk er tilgjengelig i opptil 180 dager for de fleste brukere. Kontoer med den utvidede versjonshistorikken (EVH) vil ha tilgang til opptil 10 års mappehistorikk.

Finn ut mer om mappehistorikken i hjelpesenteret vårt.

Søk i høydepunkter

Søkeresultater i Dropbox viser nå tekstutdrag av teksten i hver fil, for å gjøre det lettere å finne det riktige innholdet. Søk i høydepunkter-funksjonen er tilgjengelig for følgende abonnementer: Plus, Professional og Business.

Finn ut mer om filsøk i hjelpesenteret vårt.

Datastyring-tilleggsprogram

IT-administratorer kan nå gi Dropbox Business-teamene sine utvidet versjonshistorikk og juridisk behandlingsstopp med det nye Datastyring-tilleggsprogrammet. Med utvidet versjonshistorikk kan team gjenopprette redigerte eller slettede filer i opptil 10 år, og garanterer at alle versjoner av innhold som ikke er slettet vil være tilgjengelig i forbindelse med revisjon og samsvar i 10 år. Funksjonen Juridisk behandlingsstopp lar administratorer vise og eksportere alt innholdet som har blitt opprettet eller endret av et medlem. Medlemmer som er påvirket av en juridisk behandlingsstopp kan fortsatt opprette, redigere og slette filer, men vil ikke gjøres oppmerksomme på behandlingsstoppen.

Du finner mer informasjon om juridiske behandlingsstopp og utvidet versjonshistorikk i hjelpesenteret vårt.

Handlingsklare e-postvarsler om kontoinnhenting

Business-teamadministratorer med Enterprise-abonnement kan nå konfigurere e-postvarsler for å få individuelle Dropbox-brukere i bedriften over til teamkontoen. E-postene lar innhentede brukere velge mellom å bli en del av bedriftens konto eller endre sin eksisterende e-postadresse for Dropbox-kontoen til en privat e-postadresse. Administratorer kan nå legge til tilpassede meldinger, sende e-postmeldinger et ubegrenset antall ganger, og se når e-posten sist ble sendt.

Finn ut mer om handlingsklare e-postvarsler om kontoinnhenting i hjelpesenteret.

Låsing av innstillinger i virksomhetspanelet

Enterprise-administratorer som fører tilsyn med flere Dropbox Business-implementeringer, kan nå låse virksomhetskritiske innstillinger i hele organisasjonen ved å forhindre at teamadministratorer kan endre individuelle innstillinger. En lås vil nå vises ved siden av hver innstilling, noe som lar Enterprise-administratorer hindre teamadministratorer i å justere innstillingene for teamene deres.

Finn ut mer om låsing av innstillinger i virksomhetspanelet i hjelpesenteret.

Obs! Det er ikke sikkert produktene eller funksjonene som er beskrevet ovenfor er utgitt ennå, så tidspunktet og den nøyaktige funksjonaliteten til disse produktene eller funksjonene kan bli annerledes enn det som står her. Vi kan heller ikke garantere at disse produktene eller funksjonene vil være tilgjengelige for deg eller på ditt lokale språk. Avgjørelsen om å kjøpe våre tjenester må tas basert på funksjoner som er tilgjengelig i øyeblikket.

lyspære Del ideene dine med andre!

Har du en idé til en ny Dropbox-funksjon? Del det med oss!

Juni 2020

Støtte for større opplastinger i filanmodninger

Filanmodninger opprettet av Dropbox Enterprise-kunder støtter nå opplastinger på opptil 250 GB, opp fra den forrige grensen på 100 GB per fil.

Finn ut mer om filanmodninger i hjelpesenteret.

Synkroniseringskø

Dropbox i Windows-systemfeltet og macOS-menylinjen har nå en synkroniseringskø med detaljer om filoverføringene dine. Synkroniseringskøen viser individuell fremgang for alle filer som synkroniseres i øyeblikket, og lar deg prioritere viktige filer slik at de synkroniseres raskere.

Lagre filer som er delt i Slack i Dropbox

Brukere som har koblet Slack til Dropbox-kontoen sin, kan nå lagre filvedlegg delt i Slack direkte i Dropbox.

Finn ut mer om å bruke Slack med Dropbox på integrasjonssiden.

Mai 2020

Oppdateringer for medieintegrasjoner

Med disse nye og oppdaterte integrasjonene, kan du bringe Dropbox-innholdet ditt inn i verktøyene du bruker hver dag:

• Gjør filoverføringer raskere med FileCatalyst
  • Samarbeid rundt Adobe Creative Cloud-innhold med CI HUB
  • Bruk GrayMetas AI-drevne Curio til å låse opp innholdsdata og Iris for kvalitetskontroll og samarbeid
  • Gjør tilbakemeldingsprosessen mer strømlinjeformet med Wipster
  • Ta med automatisk transkripsjon inn i Adobe Premier Pro med ascribe.ai fra axle ai
  • Legg til Dropbox-innhold i innleggene dine på sosiale medier med Sprout Social
  • Administrer mediefiler både på settet og i etterbearbeiding med Lesspain Softwares Kyno

Finn ut mer om disse medieintegrasjonene i bloggen vår.

To nye funksjoner som er lagt til i Trello-integrasjonen

En dypere integrasjon med Trello lar deg holde deg oppdatert om prosjekter gjennom Dropbox og gi innholdet ditt kontekst. Du kan nå se oppdateringer på Trello-prosjekter i Dropbox-aktivitetsfeeden. Du kan også se forhåndsvisninger av Dropbox-filer i Trello-kortkommentarer.

Dropbox_Trello-Integration-Still-Images

Virtuelle opplæringskurs for hjemmekontorverktøy

Med gratis opplæring, gjennomført direkte, kan vi hjelpe til med å gjøre alt klart for arbeid hjemmefra. Finn ut om hvordan Dropbox-skrivebordsappen og -mobilappene kan hjelpe deg med å administrere filene dine og samarbeide på tvers av en distribuert arbeidsstokk. Med trinnvise gjennomganger og direkteøkter med spørsmål og svar, kan du få hjelpen og opplæringen du trenger for å få arbeidet ditt gjort.

Finn ut mer, og registrer deg for en gratis virtuell opplæring.

Dropbox sin rapport om tilstanden med hensyn til samarbeid

Dropbox slo seg sammen med forskningshuset Vanson Bourne for å lage den første globale rapporten om samarbeid. Du kan laste ned repporten til:

• Finn ut hvordan organisasjoner samarbeider i USA, Australia, Frankrike, Tyskland og Storbritannia
  • Få innsikt i utfordringene de har og forbedringene de krever for å drive virksomheten fremover

Tidligere kunngjøringer om sluttbrukerfunksjoner

Mars 2020

Oppdateringer i Zoom-integrasjonen

Nå kan du enkelt lagre opptak og transkripsjoner av Zoom-møtene dine direkte i Dropbox fra vårt nye skrivebordsprogram. Opptak lagres som MP4-filer; transkripsjoner lagres i VTT-format og blir indeksert, slik at du kan finne dem ved å søke etter et hvilket som helst uttrykk som blir sagt i møtene dine. I tillegg kan du nå starte umiddelbare møter direkte fra Dropbox ved å bruke den kraftige Zoom-funksjonen for umiddelbare møter.

Finn ut mer om Zoom-integrasjonen i hjelpesenteret.

Frigjør harddiskplass automatisk

Funksjonen for sparing av harddiskplass er nå tilgjengelig for alle Dropbox Business-team. Teammedlemmene kan nå velge å få Dropbox til å flytte inaktive filer fra datamaskinen til skyen – automatisk. Filene vises fortsatt på datamaskinen, men bruker kun en brøkdel av harddiskplassen. Hvis behovet melder seg, dobbeltklikker du for å laste dem ned ved forespørsel.

Finn ut mer om automatisk sparing av plass i hjelpesenteret.

Nytt i Dropbox-programmet: Personsider

Dropbox-programmet kommer nå med automatisk opprettede personsider for teammedlemmer du samarbeider mest med. Disse sidene viser hvilke filer du og teamkameraten din jobber på sammen – og hva de nylig har oppdatert – for å hjelpe deg med å finne arbeid raskere.

Finn ut mer om personsider i hjelpesenteret.

Låsing av delte filer

Vi har lansert en ny fillåsingsfunksjon for Dropbox Business. Når du låser en fil, vil ikke folk med tilgang være i stand til å redigere den samtidig som deg – de vil derimot være i stand til å vise, kommentere på og dele filen. Hvis brukere som er låst ute trenger tilgang, kan de klikke på en knapp for å sende et varsel til den opprinnelige brukeren for å be dem låse opp filen. Administratorer kan også låse opp filer fra administratorverktøyet.

Du finner mer informasjon om fillåsing i hjelpesenteret.

Mappehistorikk

Nå kan du se alle handlinger som er utført innenfor en bestemt mappe eller dens undermapper fra mappehistorikk-panelet. Dette nye panelet lar deg spore hver gang noen flytter, redigerer, endrer navn på, legger til eller sletter en fil fra mappen. Mappehistorikk er tilgjengelig i opptil 180 dager for de fleste brukere. Kontoer med den utvidede versjonshistorikken (EVH) vil ha tilgang til opptil 10 års mappehistorikk.

Finn ut mer om mappehistorikken i hjelpesenteret vårt.

Søk i høydepunkter

Søkeresultater i Dropbox viser nå tekstutdrag av teksten i hver fil, for å gjøre det lettere å finne det riktige innholdet. Søk i høydepunkter-funksjonen er tilgjengelig for følgende abonnementer: Plus, Professional og Business.

Finn ut mer om filsøk i hjelpesenteret vårt.

Obs! Det er ikke sikkert produktene eller funksjonene som er beskrevet ovenfor er utgitt ennå, så tidspunktet og den nøyaktige funksjonaliteten til disse produktene eller funksjonene kan bli annerledes enn det som står her. Vi kan heller ikke garantere at disse produktene eller funksjonene vil være tilgjengelige for deg eller på ditt lokale språk. Avgjørelsen om å kjøpe våre tjenester må tas basert på funksjoner som er tilgjengelig i øyeblikket.

lyspære Del ideene dine med andre!

Har du en idé til en ny Dropbox-funksjon? Del det med oss!

Juni 2020

Innsiktspanelets «Tallene du bør holde øye med»

Innsiktspanelet er oppdatert med en ny «Tallene du bør holde øye med»-del. Herfra kan administratorer se brukeraktivitet, som delte koblinger som opprettes uten passord eller utløpsdato, som de kanskje må følge opp.

Kobling med invitasjon til team

Administratorer av Dropbox Business-team kan nå invitere nye medlemmer uten å trenge e-postadressen deres, ved i stedet å sende en kobling. Koblingen kan deles på Slack og gjør at administratorer kan legge til flere nye teammedlemmer samtidig og vil dessuten kunne spore koblingen. I tillegg kan kobling med invitasjon til team deles med teammedlemmene dine, slik at de kan invitere nye brukere.

Forenklet godkjenning av lisensavtale for bruker

Når nye brukere nå blir invitert til et Dropbox Business-team, blir de lagt til automatisk. Brukerne vil ikke måtte manuelt takke ja til invitasjonen de får på e-post, men de vil fortsatt måtte godta vilkårene våre for bruk første gang de logger på.

Denne funksjonen gjelder brukere som nylig er invitert til Dropbox Business Advanced-, Education- og Enterprise-team med bekreftede domener og obligatorisk SSO.

Finn ut mer om å invitere brukere til et Dropbox Business-team i hjelpesenteret vårt.

Tilgang til Dropbox-filer i Jira

Finn og sett inn Dropbox-filer raskt inn i redigeringsfunksjonen med den nye Smart Link-kommandoen (/dropbox) i Jira.

Tidligere kunngjøringer om administratorfunksjoner

Mars 2020

Innsiktspanel

Med innsiktspanelet kan nå alle Dropbox Business-administratorer enkelt vurdere og handle basert på hva som skjer på tvers av den distibuerte løsningen. Vårt oppdaterte innsiktspanel samler viktig brukeraktivitet på ett sted, for eksempel lagringsbruk, samarbeidsdata og delingsdetaljer, slik at du oppnår mer effektiv teamadministrasjon.

Finn ut mer om innsiktspanelet i hjelpesenteret.

Tillegg for betalt kundestøtte

Vi hjelper nå team i alle størrelser med å få forbedret kundestøtte, hjelp og tilbud. Tillegget for betalt kundestøtte tilbyr døgnåpen telefonstøtte syv dager i uken, opplæringsøkter for nye og eksisterende funksjoner, en times svartid og kontinuerlige oppdateringer på forretningskritiske støttebilletter. Betalt kundestøtte er for tiden kun tilgjengelig på engelsk for Dropbox Business Standard-, Advanced- og Enterprise-kontoer.

Finn ut mer om betalt kundestøtte i hjelpesenteret.

Dropbox Rewind er tilgjengelig for alle team

Administratorer har nå muligheten til å gjenopprette teaminnhold til et tidligere tidspunkt ved å bruke tilbakespolingsfunksjonen Dropbox Rewind. Med denne funksjonen kan administratorer enkelt tilbakestille teaminnhold opptil 180 dager, slik at de kommer raskere i gang igjen etter en katastrofe. Dropbox Rewind er tilgjengelig for team på alle Dropbox Business- og Education-abonnementer.

Hvis du vil finne ut mer om tilbakespolingsfunksjonen Rewind, besøker du hjelpesenteret.

Datastyring-tilleggsprogram

IT-administratorer kan nå gi Dropbox Business-teamene sine utvidet versjonshistorikk og juridisk behandlingsstopp med det nye Datastyring-tilleggsprogrammet. Med utvidet versjonshistorikk kan team gjenopprette redigerte eller slettede filer i opptil 10 år, og garanterer at alle versjoner av innhold som ikke er slettet vil være tilgjengelig i forbindelse med revisjon og samsvar i 10 år. Funksjonen Juridisk behandlingsstopp lar administratorer vise og eksportere alt innholdet som har blitt opprettet eller endret av et medlem. Medlemmer som er påvirket av en juridisk behandlingsstopp kan fortsatt opprette, redigere og slette filer, men vil ikke gjøres oppmerksomme på behandlingsstoppen.

Du finner mer informasjon om juridiske behandlingsstopp og utvidet versjonshistorikk i hjelpesenteret vårt.

Handlingsklare e-postvarsler om kontoinnhenting

Business-teamadministratorer med Enterprise-abonnement kan nå konfigurere e-postvarsler for å få individuelle Dropbox-brukere i bedriften over til teamkontoen. E-postene lar innhentede brukere velge mellom å bli en del av bedriftens konto eller endre sin eksisterende e-postadresse for Dropbox-kontoen til en privat e-postadresse. Administratorer kan nå legge til tilpassede meldinger, sende e-postmeldinger et ubegrenset antall ganger, og se når e-posten sist ble sendt.

Finn ut mer om handlingsklare e-postvarsler om kontoinnhenting i hjelpesenteret.

Låsing av innstillinger i virksomhetspanelet

Enterprise-administratorer som fører tilsyn med flere Dropbox Business-implementeringer, kan nå låse virksomhetskritiske innstillinger i hele organisasjonen ved å forhindre at teamadministratorer kan endre individuelle innstillinger. En lås vil nå vises ved siden av hver innstilling, noe som lar Enterprise-administratorer hindre teamadministratorer i å justere innstillingene for teamene deres.

Finn ut mer om låsing av innstillinger i virksomhetspanelet i hjelpesenteret.

Obs! Det er ikke sikkert produktene eller funksjonene som er beskrevet ovenfor er utgitt ennå, så tidspunktet og den nøyaktige funksjonaliteten til disse produktene eller funksjonene kan bli annerledes enn det som står her. Vi kan heller ikke garantere at disse produktene eller funksjonene vil være tilgjengelige for deg eller på ditt lokale språk. Avgjørelsen om å kjøpe våre tjenester må tas basert på funksjoner som er tilgjengelig i øyeblikket.

lyspære Bli kjent med andre administratorer!

Vil du lære fra andre administratorer og se hvordan de bruker Dropbox? Ta en titt i administratorloungen!