Hva blir annerledes med den nye Dropboxen?

Den nye Dropbox-skrivebordsopplevelsen er ett, organisert sted der du kan samle tradisjonelle filer, nettskyinnhold, Dropbox Paper-dokument, og nettsnarveier – og jobbe på en måte som fungerer for deg.

Skrivebordsopplevelsen i Dropbox har:

Sammen er de et eget personlig sted der du kan få med deg siste nytt fra jobben og hjelpe deg med å fokusere på det som kommer – alt fra skrivebordets bekvemmelighet.

valgurne med hake  Finn ut mer om den nye Dropbox-skrivebordsappen.

Hvordan få den nye skrivebordsopplevelsen for Dropbox

Hvis du eller teamet ditt allerede har lastet ned den nye Dropbox-skrivebordsappen, kan du finne ut hvordan du hopper over til den nye Dropbox-opplevelsen.

Hvis du eller teamet ditt ikke har installert Dropbox-skrivebordsappen ennå, kan du finne ut hvordan du laster ned og installerer den nye skrivebordsopplevelsen

Dropbox Spaces

Dropbox Spaces er en ny funksjon som gjør om mappene dine til arbeidsområder for samarbeid.

Mapper har nå et tomt, søkbart felt øverst, og dette kalles oversikten. Du kan feste en fil eller mappe (se «Fest filer og mapper»), eller legg til en kommentar, kobling, gjøremål eller @omtale til oversikten. Alle disse handlingene gjør mappen din om til en Dropbox Space-mappe.

valgurne med hake  Finn ut mer om Dropbox Spaces

Feste filer og mapper

Du kan nå feste en fil eller mappe øverst i en annen mappe (noe som gjør mappen om til en Dropbox Space-mappe), slik at den alltid vises øverst og tilgangen til den blir enkel.

Obs! Ting du fester gjenspeiles ikke i Filutforsker eller Finder. For å få tilgang til festede filer og mapper må du være på Dropbox-skrivebordsappen, dropbox.com eller Dropbox-mobilappen.

valgurne med hake  Finn ut mer om å feste ting

Intelligente filforslag

I den nye Til deg-fanen i systemfeltet/menylinjen, vil du se filer og mapper som er foreslått på en intelligent måte basert på Dropbox-aktiviteten din, slik at det er enkelt å hoppe tilbake til filene du sannsynligvis trenger.

valgurne med hake  Finn ut mer om Til deg-fanen.

Oppdaterte filforhåndsvisninger

I forrige versjon av Dropbox, var forhåndsvisning av filer bare tilgjengelig på dropbox.com. Med den nye Dropbox-skrivebordsopplevelsen kan du forhåndsvise, vise og kommentere på filer, inkludert video, direkte i Dropbox-skrivebordsappen.

valgurne med hake  Finn ut mer om hvordan du forhåndsviser en fil i Dropbox.

Lagre teamets nettskyinnhold og snarveier rett i Dropbox

Du kan nå opprette, lagre og dele det følgende direkte fra Dropbox:

• Dropbox Paper-dokumenter
  • Google Dokumenter, Regneark og Presentasjoner
  • Microsoft Word-, Excel- og PowerPoint-filer

Du kan også lagre en snarvei til et nettsted i en Dropbox-mappe, på samme måte som du ville lagret en fil.

Finn ut mer om det å opprette:

valgurne med hakeGoogle-dokumenter i Dropbox.

valgurne med hakeMicrosoft-dokumenter i Dropbox.

valgurne med hakePaper-dokumenter i Dropbox.

valgurne med hakeSnarveier til nettsted

Nye tredjepartsintegrasjoner

Hold teamets filer, møter og kommentarer på samme sted ved å koble til verktøy som Slack og Zoom.

Du kan også koble Google- eller Outlook-kalenderen til Dropbox-kontoen din, for å se eller bli med i kommende møter rett fra Dropbox.

valgurne med hake  Finn ut mer om å bruke Slack med Dropbox.

valgurne med hake Finn ut mer om å bruke Zoom med Dropbox.

valgurne med hake  Finn ut mer om å integrere kalenderen din

Dropbox Transfer

Det er enkelt og sikkert å dele store filer med hvem som helst – selv om de ikke har en Dropbox-konto. Du kan også bekrefte levering av filer og spore hvor mange ganger filene dine har blitt lastet ned.

valgurne med hake  Finn ut mer om Dropbox Transfer.