Slik bruker du Koble til en datamaskin for å installere Dropbox

Oppdatert Feb 27, 2024
person icon

Denne funksjonen er kun tilgjengelig på Dropbox-abonnement for enkeltbrukere.

Koble til en datamaskin er en alternativ måte å installere Dropbox-skrivebordsappen på datamaskinen din på.

Med Koble en datamaskin kan du:

• Opprette en Dropbox-konto
  • Starte prosessen med å opprette kontoen på iPhone-, iPad - eller Android-enheten din
  • Fullføre tilkoblingen av en konto ved hjelp av en QR-kodeleser

Slik legger du en datamaskin til kontoen din:

1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på Konto nederst på skjermen.
  3. Trykk på Innstillinger.
  4. Trykk på Koble til en datamaskin.
  5. Appen vil spørre om du er i nærheten av datamaskinen – hvis du er det, trykker du på Konfigurer.
  6. Åpne en nettleser på datamaskinen din, og gå til dropbox.com/connect.
    • Du vil se en QR-kode som ser ut som Dropbox-logoen.
  7. Bruk Dropbox-mobilappen til å skanne denne QR-koden.
    • Appen ber datamaskinens nettleser om å starte nedlastingen av Dropbox-installasjonsprogrammet.
  8. Installer appen.
  1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på ikonet med en person nederst til høyre.
  3. Hvis du har koblet sammen en jobbkonto og en privat konto, trykker du på Privat.
  4. Trykk på Koble til en datamaskin.
  5. Appen vil spørre om du er i nærheten av datamaskinen – hvis du er det, trykker du på Ja, fortsett.
  6. Åpne en nettleser på datamaskinen din, og gå til dropbox.com/connect.
    • Du vil se en QR-kode som ser ut som Dropbox-logoen.
  7. Trykk på Neste.
  8. Bruk Dropbox-mobilappen til å skanne denne QR-koden.
    • Appen ber datamaskinens nettleser om å starte nedlastingen av Dropbox-installasjonsprogrammet.
  9. Installer appen.

Hva om jeg har problemer med Koble til en datamaskin-funksjonen? Må jeg bruke den?

Hvis du har problemer med å koble til en datamaskin, eller hvis du ikke er i stand til å skanne QR-koden, trenger du ikke å bruke den. Du skal kunne lukke dette vinduet når som helst og fullføre installasjonen direkte på datamaskinen.

highlight icon

Obs! Hvis du ikke har noen filer på kontoen for øyeblikket, vil «Koble til en datamaskin» ligge under Filer-fanen på dropbox.com.