Slik kobler du til eller fra en enhet

Når du laster ned Dropbox-programmet (mobilapp eller skrivebordsprogram) på enheten din og logger på, vil denne enheten kobles til kontoen din.

Obs! En enhet er ikke tilkoblet hvis du logget på dropbox.com i nettleseren, men ikke på skrivebordsprogrammet.

Basic-brukere har en grense på tre tilkoblede enheter.

Hvor kan jeg se en liste over de tilkoblede enhetene mine?

Slik viser du en liste over de tilkoblede enhetene dine fra dropbox.com:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt (eller den grå sirkelen) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Sikkerhet .
  5. De tilkoblede enhetene dine er oppført under Enheter.

Hvordan kobler jeg fra en enhet fra Dropbox-kontoen min?

Slik kobler du fra en enhet fra Dropbox-kontoen:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt (eller den grå sirkelen) øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på fanen Sikkerhet .
  5. De tilkoblede enhetene dine er oppført under Enheter.
  6. Klikk på X ved siden av enheten du vil koble fra.

Hvis du vil slette Dropbox-mappen og synkroniserte filer fra en enhet i stedet, kan du slette enheten eksternt.

Hva skjer når en enhet blir koblet fra?

Når du kobler fra en enhet, er det enkelt å koble den til igjen ved å logge på Dropbox-programmet på nytt på denne enheten.

Hvis kobler fra en datamaskin fra Dropbox-kontoen din:

• Du blir logget ut av Dropbox-programmet på denne enheten
  • Dropbox-mappen og alle filer som ble synkronisert lokalt forblir på enheten, men endringer som blir gjort i dem fra Dropbox-kontoen blir ikke lenger synkronisert
  • Alle filer som ble angitt som kun på nett (ved hjelp av funksjonen smart synkronisering), åpnes ikke på enheten

Hvis du kobler fra en mobil enheten fra Dropbox-kontoen:

• Du blir logget ut av Dropbox-appen på denne enheten, så du vil ikke kunne åpne noen offline-filer