Nytt i Dropbox

Er Dropbox noe nytt for deg? Trenger du en liten oppfriskning? Velg lærestilen som passer deg best, og få mest mulig ut av Dropbox-kontoen med disse flotte ressursene.

Selvstyrt opplæring

Et bibliotek med videokurs om Dropbox, som tilbyr opplæring i eget tempo.

Opplæring med instruktør

Gratis opplæringsøkter på nett med instruktør.

Hurtiginnføringer

Er ikke opplæring noe for deg? Konfigurer kontoen din med et par enkle trinn, med disse hurtiginnføringene:

Kom i gang med disse fem Dropbox-byggeklossene

Lær å mestre disse fem avanserte funksjonene

Få mer ut av Dropbox med disse fem tipsene og triksene

Komme i gang som et Dropbox Business-teammedlem

Komme i gang med Dropbox Business som administrator

Bli kjent med Dropbox-skrivebordsappen (for teammedlemmer)

Invitere teamet ditt med disse nyttige e-postmalene (for administratorer)