Komme i gang: Invitere nye medlemmer til Dropbox Business-teamet ditt

Det er viktig å holde alle informert slik at teamets overgang til Dropbox Business går så smertefritt som mulig. Vi har laget noen e-postmaler med de viktigste punktene for å gjøre det så enkelt som mulig å legge til teammedlemmer. Se gjennom en liste over meldingsmaler her, eller opprett din egen.

Avsnitt i denne artikkelen:

Send en e-post før invitasjonen

Vi anbefaler at alle administratorer sender en kunngjøring før invitasjoner sendes, 1-2 uker før Dropbox Business distribueres.

Emnelinje: Kommer snart: Et sentralt sted hvor du kan få tilgang til og dele filer

[SETT INN BEDRIFTSNAVN] vil begynne å bruke Dropbox Business for å holde teamet organisert, samarbeide lettere og sørge for at bedriftsdata er trygge. Du kan forvente en e-postinvitasjon fra Dropbox den [SETT INN DATO].

Med Dropbox kan du:

• Lagre og få tilgang til alle arbeidsfilene dine på ett sted
  • Samarbeide om filer med hvem som helst på en enkel og sikker måte
  • Få fjerntilgang til filene dine uten VPN

Hva må du gjøre?

• Være på utkikk etter e-posten fra Dropbox og takke ja til invitasjonen.
  • For å forhåndsvise registreringsprosessen og sørge for at eksisterende data går til riktig sted, kan du ta en titt på disse igangsettingsinstruksjonene.
  • Hvis du allerede har en Dropbox-konto under e-postadressen for [SETT INN BEDRIFTSNAVN], må du oppgradere til en Business-konto for å få tilgang til tilleggsfunksjonene og den ekstra plassen. Du vil dessuten være i stand til å holde arbeidsrelaterte og private filer adskilt.
  • Finn ut hvordan du bruker Dropbox ved å gå gjennom vår selvstyrte opplæring.

Spørsmål? Kontakt ADMIN@BEDRIFTSNAVN.NO

Inviter teammedlemmer via administratorverktøyet

Send denne e-posten den dagen (eller dagen før) du inviterer teamet ditt via administratorverktøyet for Dropbox Business.

Emnelinje: Du er invitert! Bli med i Dropbox-teamet til [BEDRIFT]

Vi har valgt Dropbox Business til å lagre, få tilgang til og dele [SETT INN BEDRIFTSNAVN]-filer. Du vil motta en e-postinvitasjon om å bli med i teamet [I DAG/I MORGEN]. Hvis du vil dra nytte av avanserte samarbeidsfunksjoner og ekstern tilgang, velger du «Bli med i teamet» fra invitasjonen og følger meldingene for registrering.

Hva om jeg allerede bruker Dropbox til arbeidet mitt?

Du trenger ikke lenger bruke plass i din private konto! Ved å tilby en Dropbox Business-konto, gjør vi det enklere for deg å dele store filer og samarbeide innenfor teamet eller med eksterne mottakere. Når du blir med i teamet, kan du velge hvor filene i den eksisterende kontoen skal lagres. Bare velg «Behold filene i [SETT INN BEDRIFTSNAVN]-Dropboxen», så trenger du ikke laste opp eller dele noe på nytt!

Hva om jeg allerede har betalt for en privat Dropbox-konto?

Ikke noe problem! Dropbox tilbakebetaler automatisk den gjenværende saldoen på kontoen din når du blir med i Dropbox Business-kontoen til [SETT INN BEDRIFTSNAVN]. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du overfører en eksisterende konto, kan du gå til hjelpesenteret.

Hva om jeg har private filer i Dropbox-kontoen?

Hvis du har registrert deg for en privat konto med den arbeidsrelaterte e-postadressen din, kan du flytte filene dine til en privat Dropbox-konto med en privat e-postadresse når du blir med i teamet. Når du blir spurt om hvor filene skal lagres, velger du «Flytt filene mine til en ny privat Dropbox».

Hvis du har registrert deg for en Dropbox-konto med din private e-postadresse, vil ikke [SETT INN BEDRIFTSNAVN]-kontoen påvirke den private kontoen. De personlige filene dine vil fortsatt være private for deg. Hvis du kobler sammen kontoene dine, kan du få tilgang til private og arbeidsrelaterte filer fra hvor som helst, samtidig som du holder dem adskilt.

Hvis du vil ha ytterligere veiledning om hvordan du blir med i teamet, finner du igangsettingsinstruksjoner her.

Hvis du vil finne ut mer om hvordan du bruker den nye Dropbox Business-kontoen, kan du gå gjennom vår selvstyrte opplæring.

Med vennlig hilsen

[ADMINISTRATORNAVN]

Send en e-post med påminnelse om invitasjoner til administratorverktøy

Hvis det går en uke uten av noen teammedlemmer har takket ja til invitasjonen, kan du sende dem en liten påminnelse med denne malen.

Emnelinje: Påminnelse! Bli med i Dropboxen til [BEDRIFT] i dag

[SETT INN BEDRIFTSNAVN] har implementert Dropbox Business for å holde teamet organisert og bedriftsdata trygge. Du skal ha mottatt en e-post som inviterer deg til å bli med på Business-kontoen, men det ser ut til at du ikke har registrert deg enda. Det er enkelt og vil bare ta et par øyeblikk å bli med.

Ta imot Dropbox Business-invitasjonen før [SETT INN DATO], slik at du kan begynne å samarbeide med kollegaer og få tilgang til filene dine eksternt. Hvis du trenger ytterligere veiledning for å bli med på teamet, finner du instruksjoner her. Hvis du ikke finner invitasjonen eller har problemer, kan du svare her eller kontakte [SETT INN E_POST] for å få hjelp.

Hvorfor bør jeg bli med i Dropbox Business-teamet?

• Få tilgang til filene dine fra en hvilken som helst enhet, hvor som helst
  • Gjenopprett slettede filer og tidligere versjoner
  • Del store filer uten å bekymre deg om vedleggsgrenser
  • Forhåndsvis og kommenter på mer enn 150 filtyper uten å laste ned mer programvare
  • Få ytterligere lagringsplass

Hvis du vil finne ut mer om hvordan du bruker den nye Dropbox Business-kontoen, kan du gå gjennom vår selvstyrte opplæring.

Takk!

[ADMINISTRATORNAVN]

Invitere teammedlemmer via SSO

Hvis du har integrert Dropbox med en SSO-leverandør, kan du bruke denne malen til å invitere nye medlemmer til teamet ditt.

Emnelinje: Du er invitert! Bli med i Dropbox-teamet til [BEDRIFT]

Vi har valgt Dropbox Business til å lagre, få tilgang til og dele [SETT INN BEDRIFTSNAVN]-filer. Hvis du vil dra nytte av avanserte samarbeidsfunksjoner og ekstern tilgang, klikker du her og registrer deg med den arbeidsrelaterte e-posten din for å få godkjenning via Single Sign-On.

Hva om jeg allerede bruker Dropbox til arbeidet mitt?

Du trenger ikke lenger bruke plass i din private konto! Ved å tilby en Dropbox Business-konto, gjør vi det enklere for deg å dele store filer og samarbeide innenfor teamet eller med eksterne mottakere. Når du blir med i teamet, kan du velge hvor filene i den eksisterende kontoen skal lagres. Bare velg «Behold filene i [SETT INN BEDRIFTSNAVN]-Dropboxen», så trenger du ikke laste opp eller dele noe på nytt!

Hva om jeg allerede har betalt for en privat Dropbox-konto?

Ikke noe problem! Dropbox tilbakebetaler automatisk den gjenværende saldoen på Pro-/Plus-kontoen din når du blir med i Dropbox Business-kontoen til [SETT INN BEDRIFTSNAVN]. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan du overfører en eksisterende konto, kan du gå til hjelpesenteret.

Hva om jeg har private filer i Dropbox-kontoen?

Hvis du har registrert deg for en privat konto med den arbeidsrelaterte e-postadressen din, kan du flytte filene dine til en privat Dropbox-konto med en privat e-postadresse når du blir med i teamet. Når du blir spurt om hvor filene skal lagres, velger du «Flytt filene mine til en ny privat Dropbox».

Hvis du har registrert deg for en Dropbox-konto med din private e-postadresse, vil ikke [SETT INN BEDRIFTSNAVN]-kontoen påvirke den private kontoen. De personlige filene dine vil fortsatt være private for deg. Hvis du kobler sammen kontoene dine, kan du få tilgang til private og arbeidsrelaterte filer fra hvor som helst, samtidig som du holder dem adskilt.

Hvis du vil finne ut mer om hvordan du bruker den nye Dropbox Business-kontoen, kan du gå gjennom vår selvstyrte opplæring.

Med vennlig hilsen

[ADMINISTRATORNAVN]

Send en påminnelser for SSO-invitasjoner

Hvis det går en uke uten av noen teammedlemmer har takket ja til SSO-invitasjonen, kan du sende dem en liten påminnelse med denne malen.

Emnelinje: Påminnelse! Bli med i Dropboxen til [BEDRIFT] i dag

[SETT INN BEDRIFTSNAVN] har implementert Dropbox Business for å holde teamet organisert og bedriftsdata trygge. Du skal ha mottatt en e-post som inviterer deg til å bli med på Business-kontoen, men det ser ut til at du ikke har registrert deg enda. Det er enkelt og vil kun ta et øyeblikk, så sett av litt tid før [SETT INN DATO].

Hvis du vil begynne å samarbeide med resten av kollegaene dine, besøker du https://www.dropbox.com/sso og registrer deg med den arbeidsrelaterte e-posten din.  Hvis du trenger ytterligere veiledning for å logge på, finner du instruksjoner her. Hvis du har problemer med å bli med, kan du svare her eller kontakte [SETT INN E-POST] for å få hjelp.

Hvorfor bør jeg bli med i Dropbox Business-teamet?

• Få tilgang til filene dine fra en hvilken som helst enhet, hvor som helst
  • Gjenopprett slettede filer og tidligere versjoner
  • Del store filer uten å bekymre deg om vedleggsgrenser
  • Forhåndsvis og kommenter på mer enn 150 filtyper uten å laste ned mer programvare
  • Få ytterligere lagringsplass

Hvis du vil finne ut mer om hvordan du bruker den nye Dropbox Business-kontoen, kan du gå gjennom vår selvstyrte opplæring.

Takk!

[ADMINISTRATORNAVN]

Invitere teammedlemmene til Dropbox-opplæring

Enten det er første gang teammedlemmene bruker Dropbox eller de har lang erfaring med det, har Business-produktet nye funksjoner og ting som er ganske innviklede. Heldigvis har vi flere veiledninger og opplæringsøkt for å hjelpe teamet ditt med å komme i gang, noe som sparer deg tid og sikrer at du får mest mulig ut av produktet. Inviter teammedlemmene til opplæring med denne malen.

Emnelinje: Få opplæring i Dropbox

[SETT INN SELSKAPETS NAVN] har nylig begynt å bruke Dropbox Business. Du skal allerede ha mottatt en e-post med en invitasjon til Dropbox, som lot deg bli med i teamet.

Dropbox har flere gode opplæringsressurser som kan gjøre det lettere å komme i gang med produktet. Hvis du ikke har brukt Dropbox før, vil opplæringsøktene lære deg det grunnleggende. Hvis du har brukt Dropbox før, vil opplæringen vise deg det som er spesielt med Dropbox Business, i tillegg til noen nye, avanserte funksjoner.

Det er tre forskjellige opplæringsalternativer:

Hva må du gjøre?

• Meld deg på en opplæringsøkt, og delta på det planlagte tidspunktet
  • Hvis du har tid, kan du ta en titt på en av de andre ressursene våre også
  • Bli kjent med hjelpesenteret til Dropbox, slik at du kan svare på enkle produktspørsmål og feilsøke problemer etter hvert som de dukker opp
  • Del disse opplæringene med andre medlemmer på teamet ditt

Spørsmål? Kontakt ADMIN@BEDRIFTSNAVN.NO