Hvorfor får jeg forskjellige versjoner når jeg bruker Dropbox-badgen?

Oppdatert Jun 14, 2024
person icon

Denne artikkelen gjelder kun for brukere som bruker Dropbox-badge og ikke har aktivert samtidig redigering for Microsoft. Hvis du har aktivert samtidig redigering, vises ikke noe badge lenger.

For å få mer informasjon om samtidig redigering kan du lese denne artikkelen.

Hvis du og en annen redigerer filen samtidig, og begge har ulagrede endringer, vil du se et rødt Dropbox-merke med et utropstegn. Du kan da opprette en kopi i konflikt som inneholder kun de endringene du foretok på filen. Dette gjør du på følgende måte:

• Klikk på diskett-ikonet
  • Trykk på Ctrl + S eller Cmd + S (avhengig av hvilket tastatur du bruker)

Hvis du ser at noen andre er i gang med å redigere – dvs. når du ser et rødt Dropbox-badge med et låseikon – bør du koordinere med vedkommende om å bytte på å redigere, slik at det ikke blir kluss med dokumentet.

Hvis både du og en annen person har ulagrede endringer når den røde Dropbox-badgen med utropstegn vises, anbefaler vi at du velger Lagre som for å lagre en separat versjon av filen.