Administratorer: Organiser Dropbox-filer med innholdssiden

Oppdatert Sep 27, 2023

Denne artikkelen beskriver en funksjon som er tilgjengelig for visse typer administratorer på Dropbox-team.

Visse typer administratorer kan bruke innholdssiden til å se og administrere innhold. Administratortyper som kan få tilgang til innholdssiden, inkluderer:

• Teamadministratorer
  • Sikkerhetsadministratorer
  • Innholdsadministratorer
  • Samsvarsadministratorer

Slik får du tilgang til innholdssiden

Slik får du tilgang til Innhold-siden:

1. Logg på dropbox.com med administratorbrukernavnet og -passordet.
  2. Klikk på Administratorverktøy i sidestolpen til venstre.
  3. Klikk på Innhold i venstre sidestolpe.

Du blir ført til innholdssiden, der det er et søkefelt og forskjellige faner du kan bruke til å administrere teamets filer og mapper.

Slik bruker du innholdssiden

Under søkefeltet kan du bytte mellom ulike faner for å se ulike typer filer. Disse kan omfatte:

• Team og delt – fra denne fanen kan du:
    • Søke etter og sortere gjennom teammapper og delte mapper.
    • Administrer medlemskap i team og delte mapper – legg til eller fjern brukere, juster tillatelser og se hvilke filer som har blitt delt med ikke-teammedlemmer.
    • Legge til, slette eller kopiere team og delte mapper.
  • Arkivert – fra denne fanen kan du:
    • Gjenopprette arkiverte mapper.
    • Slette arkiverte mapper permanent.
    • Gi nytt navn til arkiverte mapper.
    • Merk: Denne fanen er ikke tilgjengelig for alle team.
  • Medlem/medlemstilgang – fra denne fanen kan du:
    • Se hvilke mapper et bestemt teammedlem har tilgang til. Slik gjør du det: Klikk på navnet eller e-postadressen til medlemmet du vil vise.
    • Merk: Denne fanen er ikke tilgjengelig for alle team.
  • Låste filer – fra denne fanen kan du:
    •  Låse opp filer som teammedlemmer har låst. For å gjøre det holder du musepekeren over filen eller mappen du ønsker å låse opp, klikker på «» (ellipse), og deretter klikker du på Lås opp redigering.
highlight icon

Merk: Ikke alle faner er tilgjengelige for alle team.

Ikonene ved siden av teamets mapper representerer ulike tillatelsesnivåer. Finn ut mer om de forskjellige mappeikonene og deres betydning.