Dropbox Spaces

Dropbox Spaces er for øyeblikket bare tilgjengelig som betaversjon og er underlagt tilleggsvilkår. Ønsker du tilgang til å teste betaversjonen, kan du fylle ut dette skjemaet.

Vi ber deg holde erfaringen hemmelig, og du kan sende tilbakemelding til sws-feedback-internal@dropbox.com. Du kan også bli med i den lukkede gruppen i Dropbox-nettsamfunnet for å gi tilbakemeldinger og chatte med andre beta-brukere.

Obs! Det kan ta opptil 24 timer å få tilgang til den lukkede gruppen i Dropbox-nettsamfunnet etter at du har blitt med i betaversjonen av Dropbox Spaces.

Dropbox Spaces er et virtuelt arbeidsområde som gjør det enklere for team å samarbeide om prosjekter. I Spaces har teamet full oversikt alle deler av prosjektarbeidet: viktige filer, gjøremål, møter og oppdateringer — alt på ett sted.

Opprett et prosjekt

Slik oppretter du et prosjekt i Spaces:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Spaces i menyen som dukker opp.
  4. Klikk på Nytt prosjekt.
  5. Gi prosjektet et navn.

Legg til innhold i et prosjekt

Alt du legger til i et prosjekt, deles automatisk med alle i prosjektet.

Slik legger du til innhold i et prosjekt i Spaces:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Spaces i menyen som dukker opp.
  4. Klikk på prosjektet du vil legge innhold i.
  5. Rull til Innhold -delen.
  6. Klikk på Legg til innhold.

Opprett en oppgave i et prosjekt

Slik oppretter du en oppgave i Spaces:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Spaces i menyen som dukker opp.
  4. Klikk på prosjektet du vil opprette en oppgave for.
  5. Bla til Oppgaver-delen.
  6. Klikk på Ny oppgave.
  7. Skriv inn oppgaven og trykk på Enter-tasten på tastaturet. Når du har opprettet en oppgave, kan du tildele den til noen, angi en forfallsdato, legge til vedlegg og komme med kommentarer ved å klikke under de respektive kolonneoverskriftene.

Legg til noen i et prosjekt

Slik legger du til noen i et prosjekt i Spaces:

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på ruteikonet øverst i venstre hjørne.
  3. Klikk på Spaces i menyen som dukker opp.
  4. Klikk på prosjektet du vil legge dem til i.
  5. Klikk på Legg til andre i dette prosjektet øverst til høyre.
  6. Skriv inn navnet eller e-postadressen til den personen du vil legge til.
  7. Klikk på navnet eller e-postadressen til vedkommende fra søkeresultatene.
    • Hvis du får en feilmelding der det står at du ikke kan legge til personen du leter etter, er vedkommende kanskje ikke kvalifisert til å bli med i betaversjonen av Dropbox Spaces.

Systemkrav for Dropbox Spaces

Systemkravene til Dropbox Spaces er de samme som systemkravene til Dropbox Paper. Dropbox Spaces støtter imidlertid ikke den gamle versjonen av Microsoft Edge.