Betaversjon av Dropbox Spaces

Oppdatert Nov 22, 2023
person icon

Vi setter utviklingen av Dropbox Spaces på pause 4. januar 2023. Dropbox Spaces er foreløpig bare tilgjengelig som betaversjon, og er underlagt tilleggsvilkår.

highlight icon

Merknader:

• Prosjektfilene og -koblingene dine forblir i Spaces-mappen i Dropbox-kontoen din.
  • Du mister tilgangen til prosjektplaner og oppgaver etter 4. januar 2023.
    • Vi anbefaler å kopiere dem til et annet verktøy eller program, for eksempel Dropbox Paper, innen den tid.

Slik finner du Dropbox Spaces-filer og -mapper

Hvert prosjekt du opprettet i Dropbox Spaces, er knyttet til en Spaces-mappe i Dropbox. Når du legger til en fil eller kobling, lagres disse elementene i den mappen for enkel tilgang og sikker oppbevaring. Slik finner du Spaces-mappen din i Dropbox:

Dropbox Standard, Advanced og Enterprise

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Gå til teammedlemsmappen din.
    • Du ser individuelle mapper for hvert prosjekt du opprettet i Dropbox Spaces.
  3. Klikk på en prosjektmappe for å se alle filer og koblinger knyttet til det prosjektet.

Hvis du ikke finner et prosjekt i Spaces-mappen din, ble prosjektet opprettet av noen andre i Dropbox Spaces. Slik finner du ut hvem som er eieren av et prosjekt:

1. Logg på Dropbox Spaces
  2. Gå til prosjektet Space.
  3. Klikk på Del

Du ser eieren øverst til høyre. Hvis du trenger filer fra prosjektet, må du ta kontakt med eieren for å be om tilgang.

highlight icon

Obs! Vi anbefaler også å flytte alle prosjekter til en delt mappe, slik at du kan gi tilgang til alle som trenger det.

Dropbox Basic, Plus, Professional og Family

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på «Spaces»-mappen.
    • Du ser individuelle mapper for hvert prosjekt du opprettet i Dropbox Spaces.
  3. Klikk på en prosjektmappe for å se alle filer og koblinger knyttet til det prosjektet.

Slik lagrer du oppgaver og planer

Dropbox Spaces sikkerhetskopierer ikke oppgaver og planer i Dropbox på samme måte som prosjektfiler og koblinger. For å lagre oppgavene og planene dine må du manuelt kopiere informasjonen til et nytt verktøy du selv velger.

Vi anbefaler på det sterkeste å kopiere oppgavene og planene dine til Dropbox Paper.

Slik kopierer du oppgavene og planene dine til Dropbox Paper:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Opprette et Paper-dokument.
  3. Skriv inn prosjektnavn og beskrivelse
  4. Finn den svarte verktøylinjen nederst på siden.
  5. Klikk på kalenderikonet for å opprette en prosjektblokk.
  6. Klikk på hakeikonet for å legge til spesifikke oppgaver.
highlight icon

Obs! Du kan angi forfallsdatoer og legge til oppgaveansvarlige for alle oppgaver du legger til.

1. Klikk på hakeikonet øverst til høyre for å se en gjøremålsliste over alle oppgaver og gå til bestemte oppgaver.