Slik administrerer du Dropbox Backup

Oppdatert Mar 06, 2024
person icon

I denne artikkelen beskrives en funksjon som er tilgjengelig for kunder på alle Dropbox-abonnementer.

Du kan administrere sikkerhetskopiene dine slik at du kan se innholdet, fremdriften og historikken til sikkerhetskopiene dine, hoppe over filer, endre hvilke mapper som sikkerhetskopieres med mer.

Slik administrerer du sikkerhetskopiene dine:

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Klikk på Synkroniser og sikkerhetskopier-fanen.
  3. Velg sikkerhetskopien du vil administrere.

Fra Dropbox Backup-vinduet kan du:

• Klikk på Se sikkerhetskopierte filer for å åpne et nettleservindu og se alle filene og mappene i sikkerhetskopien.
  • Klikk på Se status for å se fremdriften for sikkerhetskopieringen.
  • Klikk på Vis historikk for å se versjonshistorikken til sikkerhetskopien.
  • Klikk på Hopp over filer for å åpne Filutforsker eller Finder, og velg en fil som skal ekskluderes fra synkronisering (kun datamaskin).
    • Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på den oppdaterte versjonen av Dropbox Backup.
  • Klikke på Tilbakestill sikkerhetskopi for å gjenopprette en tidligere versjon av sikkerhetskopien.
    • Dropbox Rewind er ikke tilgjengelig for brukere av Dropbox Basic.
    • Denne funksjonen er ikke tilgjengelig på den oppdaterte versjonen av Dropbox Backup.
  • Klikk på Velg mapper for å endre mappene du vil sikkerhetskopiere (kun datamaskin).
  • Klikk på Slett for å slå av sikkerhetskopiering av datamaskinen eller ekstern harddisk.
  • Klikk på Se slettede filer for å åpne et nettleservindu og gjenopprette nylig slettede filer.

Slik administrerer du sikkerhetskopiene dine med den oppdaterte versjonen av Dropbox Backup:

highlight icon

Merk: Med den oppdaterte versjonen av Dropbox Backup vil sikkerhetskopier fra andre enheter kun være tilgjengelige fra nettet.

1. Klikk på Dropbox-ikonet på oppgavelinjen (Windows) eller menylinjen (Mac).
  2. Klikk på Synkroniser og sikkerhetskopier-fanen.
  3. Velg sikkerhetskopien du vil administrere, på venstre side.
    • Klikk på Se sikkerhetskopierte filer for å åpne et nettleservindu og se alle filene og mappene i den sikkerhetskopien.
    • Klikk på Se status for å se fremdriften for sikkerhetskopieringen.
      • Merk: Du kan også se statusen til sikkerhetskopien under sikkerhetskopinavnet øverst i vinduet. Du vil se [x] % sikkerhetskopiertFerdigSatt på pauseSikkerhetskopier satt på pauseFeilDelvis utførtFrakoblet eller Stoppet. Hold markøren over statusen for å se mer informasjon.
    • Klikk på Velg mapper for å endre mappene du vil sikkerhetskopiere (kun datamaskin).
    • Klikk Gi nytt navn for å endre navnet på sikkerhetskopiene.
    • Klikk på Se slettede filer for å gjenopprette tidligere versjoner av valgte mapper i Backup.
      • Rewind er ikke tilgjengelig i den oppdaterte versjonen av Dropbox Backup.
    • Klikk på Slett sikkerhetskopi for å slå av sikkerhetskopiering av datamaskinen eller ekstern harddisk.
    • Klikk på Se slettede filer for å se filer som er slettet i løpet av de siste 30 dagene.

Finn ut hvordan du oppdaterer Dropbox Backup.

Du kan også se og administrere den totale lagringsplassen for sikkerhetskopiering fra kontosiden din på dropbox.com.

highlight icon

Merk: Du kan bare se lagringsplassen din med Dropbox Basic, Plus og Professional.