Slik endrer du navn på en fil eller mappe

Du kan endre navnet på filer og mapper i Dropboxen din på tre forskjellige måter:

• På dropbox.com
  • Fra Dropbox-mobilappen
  • Fra Dropbox-skrivebordsappen

Du kan også endre navn på delte mapper.

• Obs! Hvis du endrer navnet på en delt mappe, vil dette bare vises i Dropboxen din. Ved å begrense endringen til Dropboxen din, unngår du å forvirre de andre medlemmene av den delte mappen.

Endre navn på dropbox.com

1. Logg på dropbox.com.
  2. Klikk på Alle filer i venstre sidestolpe.
  3. Hold musepekeren over navnet på filen eller mappen og klikk på «» (ellipse).
  4. Klikk på Endre navn.

Endre navn ved hjelp av en mobil enhet

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på nedoverpilen til høyre for filen eller mappen du vil endre navn på.
  3. Velg Endre navn fra menyen som dukker opp nederst på skjermen.

Endre navn på filer

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på (ellipse) ved siden av filnavnet du vil endre.
  3. Trykk på Endre navn.

Mens du viser en fil, kan du også endre navn på den fra filhandlingsmenyen ().

Endre navn på mapper

1. Åpne Dropbox-appen.
  2. Trykk på (ellipse) ved siden av mappenavnet du vil endre.
  3. Trykk på Mappeinnstillinger. Eller, hvis det er en delt mappe, trykk på Innstillinger for delt mappe.
  4. Trykk på mappenavnet.

Endre navn i Dropbox-skrivebordsprogrammet

På datamaskinen gir du filen eller mappen et nytt navn på vanlig måte. For eksempel ved å klikke på filen, vente litt og deretter klikke på filnavnet igjen for å endre det.

Det nye navnet vises på alle enheter som er knyttet til Dropbox-kontoen din, og på dropbox.com.

Obs! Prosessen er annerledes for delte mapper.

Finn ut mer om å endre navn på delte mapper.