Slik lagrer du snarveier til nettsteder i Dropbox-mappen

Oppdatert Nov 23, 2023
Du kan lagre en snarvei til et nettsted i en Dropbox-mappe på samme måte som du ville lagret en fil. Snarveier lagres med filutvidelsen .web og har et klode-ikon som symbol. Snarveier åpnes i standardnettleseren din.
highlight icon

Obs! Du kan åpne snarveier i Dropbox-mobilappen, men du kan ikke opprette dem.

Opprette en snarvei i Dropbox

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Naviger til mappen du vil lagre snarveien i.
  3. Klikk på Opprett.
  4. Hold musepekeren over Mer og klikk på Snarvei.
  5. Skriv inn URL-adressen og navnet på snarveien din.
  6. Klikk på Opprett.

Endre navn på, flytt, kopier eller slett en snarvei

Du kan endre navn på, flytte, kopiere og slette en snarvei på nøyaktig samme måte som en vanlig fil. Du kan imidlertid ikke endre selve nettadressen.

Kan jeg dele en snarvei?

Du kan ikke dele en .web-snarvei du har lagret i Dropbox. I stedet må du sende hele nettadressen.

Du kan imidlertid dele mappen snarveien er lagret i. Snarveien åpnes for alle du deler mappen med.