Hvordan stjernemerke filer og mapper

Oppdatert Sep 15, 2023

Du kan stjernemerke filer og mapper for enkel tilgang på dropbox.com og i Dropbox-mobilappen.

Når du stjernemerker en fil eller mappe, er den kun stjernemerket for deg. Den er ikke stjernemerket for andre som har tilgang til filen eller mappen.

Du kan se dine stjernemerkede filer og mapper:

• På siden Alle filer på dropbox.com:
    • For å se alle stjernemerkede mapper: Klikk på Stjernemerket-fanen nederst på venstre sidestolpe.
    • For å se stjernemerkede filer i en mappe: Velg mappen i venstre sidestolpe og klikk på Stjernemerket-fanen.
  • I Stjernemerket-delen av Dropbox-mobilappens startskjerm

Stjernemerk filer og mapper

1. Logg Dropbox.com.
  2. Hold musepekeren over filen eller mappen du vil stjernemerke.
  3. Klikk på «» (ellipse) og velg Stjernemerk.
    • Du kan også holde musepekeren over en fil eller mappe i rutenettvisning og klikke på stjerneikonet ved siden av filen eller mappen du vil stjernemerke.
    • For å fjerne stjernemerkingen av en fil eller mappe klikker du på stjerneikonet igjen.
  1. Åpne Dropbox-mobilappen.
  2. Trykk på «» (ellipse) ved siden av filen eller mappen du vil stjernemerke.
  3. Trykk på Stjernemerk.
    • For å fjerne stjernemerking for en fil eller mappe trykker du på Fjern stjernemerking.