Dropbox Paper

Paper er et Dropbox-produkt som gjør det lettere å jobbe sammen med teamet ditt i sanntid. Dere kan skrive sammen, dele kommentarer, legge ved bilder, og mye mer. Hvis du har en Dropbox-konto, kan du bruke Paper gratis.

Hvis du bruker Dropbox Business eller Professional, kan du finne ut mer om Dropbox Paper med gratis praktisk virtuell opplæring.

I dette 30-minutters kurset vil en instruktør vise deg hvordan du bruker Paper sammen med teamet ditt. Du får også tips og triks, og du kan se hvordan du administrerer tilgang.

Det er flere klasser hver uke. Registrer deg nå.

Har du ikke Paper?

Dropbox Business-administratorer kan endre Paper-innstillingene for teamet sitt, og dermed også deaktivere Paper. Hvis du vil at Paper skal være aktivert for jobbkontoen din, må du ta kontakt med administratoren.