Hvordan sette inn filer i Dropbox Paper

Oppdatert Nov 17, 2023

Hvis du vil sette inn en hvilken som helst type fil, som et bilde, en video eller et dokument, i et Paper-dokument, drar du inn filen og slipper den i Paper-dokumentet, så lenge den er under 50 MB.

Slik drar du en fil inn i et Dropbox Paper-dokument:

1. Åpne det aktuelle Paper-dokumentet.
  2. Dra en fil inn i dette dokumentet. Det kommer frem en blå linje som du kan bruke til å plassere filen.

Filen vil lastes automatisk opp til en mappe i Dropbox som heter Paper-opplastinger. Dropbox vil da opprette en kobling til denne filen og lime den inn i Paper-dokumentet.

highlight icon

Obs! Bildene vil ikke lastes opp til Dropboxen, og vil ikke telle mot lagringskvoten din.

Du kan også sette inn en fil manuelt:

1. Klikk på en tom linje i Paper-dokumentet.
  2. Klikk på Legg til medier-ikonet i menyen som dukker opp.
  3. Velg en fil.

Vanlige spørsmål om å sette inn filer i Dropbox Paper

Hva skjer hvis jeg drar inn en fil som allerede er i Dropboxen min?

Hvis du drar inn en fil som er lik en fil du allerede har i Dropbox-kontoen, vil den kobles til den eksisterende filen for å spare plass på kontoen din.

Hvis du drar inn en fil som delvis matcher en fil som allerede er i Dropboxen din, kommer følgende melding frem: Elementet finnes kanskje allerede i Dropbox.Du kan da velge å:

• Koble den til den eksisterende filen i Dropbox-kontoen din
  • Eller, bruk den nye filen du dro inn

Kan jeg dra flere filer inn i et Dropbox Paper-dokument samtidig?

Ja, du kan dra flere filer inn i en Paper-dokument samtidig, så lenge de er innenfor plassgrensen din på Dropbox.

Kan jeg dra en mappe inn i et Dropbox Paper-dokument?

Nei, for øyeblikket kan du kun dra filer inn i et Paper-dokument. Du kan imidlertid sette inn en kobling til en mappe.

Hvordan ser filene mine ut når jeg har sluppet dem i dokumentet?

Hvis du drar inn en filtype som støttes av Paper, vil du se et øyeblikksbilde, eller en forhåndsvisning, av filen. Hvis filtypen din ikke støttes av Paper, vil du se et UFO-ikon og navnet på filen. Du vil fortsatt kunne klikke på den for å få tilgang til filen, men du vil ikke se en forhåndsvisning av den.

Finn ut mer om hvilke filtyper som forhåndsvises og hvordan du tilpasser forhåndsvisningene.