Hvordan justere varslingsinnstillinger for Dropbox Paper

Oppdatert Oct 17, 2023

Dropbox Paper sender som standard e-postmeldinger som opplyser om ukentlig aktivitet, kommentarer, @omtaler, gjøremål og endringer i dokumenter du følger.

Slik endrer du disse innstillingene:

1. Logg inn på dropbox.com.
  2. Klikk på profilbildet ditt eller den grå sirkelen øverst til høyre.
  3. Klikk på Innstillinger.
  4. Klikk på Varsler-fanen.
  5. Under Paper fjerner du merkingen ved siden av e-postmeldinger du ikke ønsker å motta.
  6. Endringene lagres automatisk.

Du vil fortsatt motta et e-postvarsel hvis:

• Noen deler et dokument med deg
  • Noen svarer på en kommentar du la igjen på et dokument
  • Du er @omtalt
  • Du lar et varsel være ulest i 2 timer. For å endre dette klikker du på bjelle-ikonet i Dropbox Paper og deretter på Marker alt som lest